Δεν λέει να καλοκαιριάσει – Καταιγίδες και λασποβροχή σε όλη τη χώρα. Προσοχή στα βonsai δέντρα μας!!!
-
filitsa
- Imperial

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 4 times
Re: Δεν λέει να καλοκαιριάσει – Καταιγίδες και λασποβροχή σε όλη τη χώρα. Προσοχή στα βonsai δέντρα μας!!!
Harris έγραψε:Εαν εχει χώμα το φύλλο μπορεί να κανει φωτοσύνθεση; (Τα δέντρα χρησιμοποιούν τα φύλλα τους για να παράγουν τη γλυκόζη που τα θρέφει. Η χλωροφύλλη στα φύλλα απορροφά το φως του ήλιου και χρησιμοποιεί διοξείδιο του άνθρακα για να το μετατρέψει σε ενέργεια σε μορφή γλυκόζης, που θρέφει τα δέντρα.)
Τα δέντρα μου μου αρέσουν καθαρά να τα χαίρομαι, μέσα στην λάσπη δεν φαίνονται ωραία !
+1000000 [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/eusa/clap.gif[/img]
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 177 times
- Επικοινωνία:
Re: Δεν λέει να καλοκαιριάσει – Καταιγίδες και λασποβροχή σε όλη τη χώρα. Προσοχή στα βonsai δέντρα μας!!!
Εαν εχει χώμα το φύλλο μπορεί να κανει φωτοσύνθεση; (Τα δέντρα χρησιμοποιούν τα φύλλα τους για να παράγουν τη γλυκόζη που τα θρέφει. Η χλωροφύλλη στα φύλλα απορροφά το φως του ήλιου και χρησιμοποιεί διοξείδιο του άνθρακα για να το μετατρέψει σε ενέργεια σε μορφή γλυκόζης, που θρέφει τα δέντρα.)
Τα δέντρα μου μου αρέσουν καθαρά να τα χαίρομαι, μέσα στην λάσπη δεν φαίνονται ωραία !
-
iohokahey
- Masterpiece

- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Hfestion έγραψε:Υπάρχει κάποιος που να τσεκάρει καθε φορά που βρέχει αν το νερο ειναι οξυνο?
αν διαμενεις σε περιοχη που απεχει πανω απο 1000χλμ απο βιομηχανικες περιοχες,καυσεις ορυκτων κτλ κτλ,μην αγχωνεσαι καθολου..[img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/21.gif[/img][img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/21.gif[/img]
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
Γιώργος
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 421 times
- Been thanked: 359 times
[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... olling.gif[/img] Σιγα μη πλύνω και τις γλάστρες της γειτονησας για να μη ξεραθουν από το λασπονερο, η μήπως να βάλω ροδακια κάτω από τις γλάστρες να τις μετακινω καθε φορα που θα βρέχει? Υπάρχει κάποιος που να τσεκάρει καθε φορά που βρέχει αν το νερο ειναι οξυνο?iohokahey έγραψε:Hfestion έγραψε:Δε ξέρω τι λέτε εσείς πάντως στα δικά μου δεντρα,.
μα ποιος ειπε πως δεν ειναι πολυτιμο το βροχινο νερο δωρη?
τωρα,οσον αφορα το νερο των τελευταιων λασποβροχων,ενα ξεπλυμα των φυλλων ειναι αρκετο για να φυγειλέει και ο φυλοςσκονη..που και παλι δεν ειναι κατι ιδιαιτερα κακο,σκονη ειναι..!!
αυτο που πρεπει να προσεχουμε ειναι τις οξινες βροχες..[ Εικόνα ]
Οπως λεει Και ο φιλος iohokahey είναι χώμα.
-
Bonsai Tree
- Σπορόφυτο

- Been thanked: 0
Ευτυχώς καλοκαίριασε και θα πάει 30+ !
-
iohokahey
- Masterpiece

- Been thanked: 1 time
Hfestion έγραψε:Δε ξέρω τι λέτε εσείς πάντως στα δικά μου δεντρα,.
μα ποιος ειπε πως δεν ειναι πολυτιμο το βροχινο νερο δωρη?
τωρα,οσον αφορα το νερο των τελευταιων λασποβροχων,ενα ξεπλυμα των φυλλων ειναι αρκετο για να φυγει η σκονη..που και παλι δεν ειναι κατι ιδιαιτερα κακο,σκονη ειναι..!!
αυτο που πρεπει να προσεχουμε ειναι τις οξινες βροχες..[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/text/lol.gif[/img]
..When The Night Is Overcome
Γιώργος
Γιώργος
-
Paulos
- Imperial

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 10 times
Ξέπλυνα σήμερα το πρωί!
τη συγγένεια της ανθρώπινης διανοίας προς τον Άπειρον Λόγον
-
marios
- Imperial

- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 29 times
Hfestion έγραψε:Δε ξέρω τι λέτε εσείς πάντως στα δικά μου δεντρα, το βροχηνο νερό είναι θαυματουργό, όλα μου τα δέντρα τα εχω μόνιμα εκτεθειμένα σε ήλιο, βροχή, κρύο, αέρα. Μετά απο βροχη όλες μου ελιες πετάνε νέους βλαστούς από παντού.
Μιλάς για την βροχή γενικά ή για την βροχή με την λάσπη των τελευταίων ημερών; Αν μιλάμε για την λασποβροχή εγώ θα τα ξεπλύνω όπως λέει ο Χάρης.
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 421 times
- Been thanked: 359 times
Δε ξέρω τι λέτε εσείς πάντως στα δικά μου δεντρα, το βροχηνο νερό είναι θαυματουργό, όλα μου τα δέντρα τα εχω μόνιμα εκτεθειμένα σε ήλιο, βροχή, κρύο, αέρα. Μετά απο βροχη όλες μου ελιες πετάνε νέους βλαστούς από παντού.
-
Καραγιωργος Α
- Imperial

Το νερό του δικτύου ειναι πιο σκληρό απο το Βροχινο περιέχει Χλώριο και πολλα Αλλά περί Χημείας Ασε τι πίνουμε ![img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/eusa/shhh.gif[/img]Sim62 έγραψε:Κάπου διάβασα ότι το βρόχινο νερό είναι πολύ προτιμότερο από το πότισμα με νερά του δικτύου.
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με αυτό θα τον παρακαλούσα να μας ενημερώσει.
Αναρωτιεμαι γιατι Απογορευεται να μαζεύεις βρόχινο νερό σε δεξαμενές [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/eusa/think.gif[/img] ?
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 04 Ιουν 2014, 23:57 --
[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/text/+1.gif[/img]Harris έγραψε:Μετά θα χρειαστούν ενα καλό ξέπλυμα για να μπορέσει να φύγει η λάσπη απο τα φύλλα για να μπορεί το φως του Ηλιου να βοηθησει στην ανάπτυξη τους.
-
Sim62
- Συντονιστής

- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 84 times
Κάπου διάβασα ότι το βρόχινο νερό είναι πολύ προτιμότερο από το πότισμα με νερά του δικτύου.
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 177 times
- Επικοινωνία:
Μετά θα χρειαστούν ενα καλό ξέπλυμα για να μπορέσει να φύγει η λάσπη απο τα φύλλα για να μπορεί το φως του Ηλιου να βοηθησει στην ανάπτυξη τους.
-
Καραγιωργος Α
- Imperial

Πλάκα κανείς Εγώ τα δέντρα μου τα εχω βγάλει για βοσκή ... Το καλύτερο λίπασμα ειναι Αυτή η βροχή !!!Vasilhs έγραψε:Χρειάζεται προσοχή με τα δέντρα μας αυτή η βροχή μας έχει τσακίσει! [ Εικόνα ]
[justify]
[/justify]
[justify]Συνεχίζεται η κακοκαιρία σε σχεδόν ολόκληρη τη χώρα με νεφώσεις, τοπικές βροχές και κατά τόπους σποραδικές καταιγίδες.[/justify]
[justify]Σύμφωνα με την ΕΜΥ, στην Αττική έως το μεσημέρι θα υπάρχουν οι νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, ενώ από το απόγευμα θα σημειωθεί βελτίωση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 16 και 23 βαθμών.[/justify]
[justify]
[/justify]
[justify]Ίδιο σκηνικό και στη συμπρωτεύουσα τα καιρικά φαινόμενα να συνεχίζονται έως και αργά το απόγευμα.[/justify]
[justify]Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα οι άνεμοι θα φτάσουν ως και 8 μποφόρ ενώ στις Κυκλάδες και την Κρήτη, αναμένονται έντονες βροχοπτώσεις .[/justify]
[justify]
[/justify]
[justify]Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο,θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα ενώ στη Θεσσαλία, ανατολική Ήπειρο και ανατολική Πελοπόννησο θα υπάρξουν βροχές και καταιγίδες τις πρωινές ώρες.[/justify]
[justify]Στη Μακεδονία και τη Θράκη, τα καιρικά φαινόμενα θα εκδηλωθούν κυρίως τις πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία και θα επεκταθούν από το απόγευμα στην ανατολική και τη Θράκη.[/justify]
[justify]
[/justify]
Πηγή: iefimerida.gr
-
Vasilhs
Topic author - Imperial

- Been thanked: 5 times
Δεν λέει να καλοκαιριάσει – Καταιγίδες και λασποβροχή σε όλη τη χώρα. Προσοχή στα βonsai δέντρα μας!!!
Χρειάζεται προσοχή με τα δέντρα μας αυτή η βροχή μας έχει τσακίσει! [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/eusa/think.gif[/img]
[justify]
[/justify]
[justify]Συνεχίζεται η κακοκαιρία σε σχεδόν ολόκληρη τη χώρα με νεφώσεις, τοπικές βροχές και κατά τόπους σποραδικές καταιγίδες.[/justify]
[justify]Σύμφωνα με την ΕΜΥ, στην Αττική έως το μεσημέρι θα υπάρχουν οι νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, ενώ από το απόγευμα θα σημειωθεί βελτίωση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 16 και 23 βαθμών.[/justify]
[justify]
[/justify]
[justify]Ίδιο σκηνικό και στη συμπρωτεύουσα τα καιρικά φαινόμενα να συνεχίζονται έως και αργά το απόγευμα.[/justify]
[justify]Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα οι άνεμοι θα φτάσουν ως και 8 μποφόρ ενώ στις Κυκλάδες και την Κρήτη, αναμένονται έντονες βροχοπτώσεις .[/justify]
[justify]
[/justify]
[justify]Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο,θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα ενώ στη Θεσσαλία, ανατολική Ήπειρο και ανατολική Πελοπόννησο θα υπάρξουν βροχές και καταιγίδες τις πρωινές ώρες.[/justify]
[justify]Στη Μακεδονία και τη Θράκη, τα καιρικά φαινόμενα θα εκδηλωθούν κυρίως τις πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία και θα επεκταθούν από το απόγευμα στην ανατολική και τη Θράκη.[/justify]
[justify]
[/justify]
[justify]
[/justify]
[justify]
[/justify]
[justify]
[/justify]
[justify]
[/justify]