Τον σκότωσαν ενώ πήγαινε τη γυναίκα του να γεννήσει!

Εδώ γράφουμε οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τα μπονσάι
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

kapouland
Imperial
Imperial
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Τον σκότωσαν ενώ πήγαινε τη γυναίκα του να γεννήσει!

Δημοσίευση από kapouland »

Υπομονή Μαριάννα!!!
Κι εγώ σε αυτήν την περιοχή μένω και σε καταλαβαίνω απόλυτα... Υποτασσόμαστε στους "κακούς" αλλοδαπούς και τα δικά μας Ελληνόπουλα (καμάρια του υποκόσμου-που τα "ρίχνουν" όλα στους τίμιους οικογενειάρχες αλλοδαπούς που ζούν κι αυτοί στον φόβο όπως εσύ, εγώ και οι υπόλοιποι άνθρωποι στις γειτονιές). Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, παρά μόνο να ασχολούμαστε με πράγματα που κάνουν τη ζωή πιο γλυκιά! Και κάποια μέρα όλα θα αλλάξουν, κι αν δεν αλλάξουν θα αλλάξουμε εμείς τρόπο ζωής. Δεν θα το βάλουμε κάτω ωρέ!!!!!

Όλα αυτά τα "λέω" για να τα "ακούω" κι εγώ. Δεν κάνω κήρυγμα!
...Ανδρέας [HR]

My Nellie
Imperial
Imperial

Δημοσίευση από My Nellie »

Σ' αυτήν την περίπτωση λοιπόν κι υπό την προϋπόθεση ότι κρατάμε τις δουλειές μας, το μόνο που νομίζω ότι μπορείς να ονειρεύεσαι Μαριάννα, είναι να μετακομίσεις σε κάποια άλλη γειτονιά.....
Πώς μας κατάντησαν πώς?????
Άβαταρ μέλους

perdikaki mariana
Shohin
Shohin

Δημοσίευση από perdikaki mariana »

Το πατρικό μου έχει πουληθεί εδώ και 8 χρόνια..... Δυστυχώς λόγω οικονομικών ασταθειών στη δουλειά δεν μπορώ ούτε στεγαστικό να βγάλω (σήμερα την έχεις, αύριο δεν την έχεις την δουλειά και μάλλον προς τα εκεί το πάμε....) οπότε επίσημα εγκλωβίστηκα!!! Χειροκλωτσήστε με όλοι μαζί!!! Χαχαχαχαχαχα
Πάντως η Αθήνα ήταν πολύ όμορφη κάποτε....... εκτός και αν τα φοιτητικά μου μάτια την έβλεπαν έτσι..... Πάντως για να μεγαλώσεις παιδί εδώ με τίποτα.... όχι παιδί ... ούτε σκυλί αχαχαχαχα
[url=http://www.xarakas.gr]Εικόνα[/url]

My Nellie
Imperial
Imperial

Δημοσίευση από My Nellie »

Μπορείς να αποφασίσεις και να ξαναγυρίσεις εκεί, Μαριάννα μου!
Ή όχι πλέον?
Άβαταρ μέλους

perdikaki mariana
Shohin
Shohin

Δημοσίευση από perdikaki mariana »

Δράμα... δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε το βράδυ..... Μένω πολύ κοντά.... χτες το βράδυ είχαμε και επεισόδια..... άντε να φύγουμε από Αθήνα καμιά φορά βαρέθηκα ..... ανάθεμα την ώρα που άφησα το σπιτάκι μου στο Μαρκόπουλο για να έρθω στη ζούγκλα....
[url=http://www.xarakas.gr]Εικόνα[/url]
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 111 times
Been thanked: 176 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

εχει γινει η Αθηνα δραμα!!!
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

kapouland
Imperial
Imperial

Δημοσίευση από kapouland »

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!
ΤΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΖΟΥΜΕ..... ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!...
...Ανδρέας [HR]
Άβαταρ μέλους

Topic author
Vasilhs
Imperial
Imperial
Been thanked: 5 times

Τον σκότωσαν ενώ πήγαινε τη γυναίκα του να γεννήσει!

Δημοσίευση από Vasilhs »

Για μία κάμερα, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, άγνωστοι σκότωσαν με μαχαίρι 44χρονο, ελληνικής υπηκοότητας, την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του για να μεταφέρει στο μαιευτήριο την ετοιμόγεννη γυναίκα του, που θα γεννούσε το δεύτερο παιδί τους. Το περιστατικό συνέβη στις 5 τα ξημερώματα, στην οδό Γ' Σεπτεμβρίου 57, στο κέντρο της Αθήνας.
Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 44χρονος βγήκε από το σπίτι του στην οδό Ηπείρου και πήγαινε σε πάρκινκ στην οδού Ιουλιανού, που είχε το αυτοκίνητό του, όταν δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα. Οι δράστες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη, στα χέρια και στο λαιμό επειδή αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, του άρπαξαν μία κάμερα και εξαφανίστηκαν.
Η γυναίκα του και η πεθερά του που τον περίμεναν στο διαμέρισμα, επειδή άργησε να εμφανιστεί, κατέβησαν να τον περιμένουν στον δρόμο και εκεί τον βρήκαν νεκρό.
Οι δύο γυναίκες έπαθαν ισχυρό σοκ, ενώ γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, οι δράστες ήταν τρία άτομα μελαψοί, πιθανόν αλλοδαποί. Από την ασφάλεια γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
Απάντηση