Αναζητώ σφένδαμνο

Ερωτήσεις σχετικά με τα δέντρα σας
Απάντηση

Topic author
Zerkian
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Αναζητώ σφένδαμνο

Δημοσίευση από Zerkian »

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον. Δυστυχώς εδω Καβάλα δεν μπόρεσα να βρω κανένα δεντρακι εκτός από 3-4 τα οποία είναι φυτεμένα σε δημόσιο χώρο. Φυσικά το μόνο που μπορώ να κάνω με αυτά είναι να τα βλέπω και να τα καμαρώνω. Είναι πραγματικά πανέμορφα.
Υπό αυτές τις συνθήκες (και παίρνοντας το θάρρος από την πρόταση του Χάρη) θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν μπορούσε κάποιος να μου στείλει ένα δεντράκι. Δυστυχώς λόγω εργασίας, μου είναι αρκετά δύσκολο να κατέβω ακόμα και Θεσσαλονίκη... Ασε που δεν ξέρω και την περιοχή για να αρχίσω να ψάχνω τα φυτώρια.
Χάρη, Σταύρο και πάλι ευχαριστώ [img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//.../ ... ooIM/1.gif[/img] [img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//.../ ... appy/3.gif[/img]
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 117 times
Been thanked: 193 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

stavrosz έγραψε:σε ενα αλλο φυτωριο που ρωτησα εχθες, μου ειπε οτι σε καμια βδομαδα θα φερει και μικρα στην τιμη των 10-15 ευρω, αλλα και μεγαλυτερα. θα τον ξαναεπισκευτω και θα σ' ενημερωσω.
μπραβο σου φιλε μου που το ψαχνεις!!! :)
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα

stavrosz
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο

Δημοσίευση από stavrosz »

σε ενα αλλο φυτωριο που ρωτησα εχθες, μου ειπε οτι σε καμια βδομαδα θα φερει και μικρα στην τιμη των 10-15 ευρω, αλλα και μεγαλυτερα. θα τον ξαναεπισκευτω και θα σ' ενημερωσω.
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

Να σου στειλουμε εαν θες απο Αθηνα.... Βρηκες?
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα

stavrosz
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο

Δημοσίευση από stavrosz »

κοκκινο σφενδαμο βρηκα σημερα σε φυτωριο στα Διαβατα Θεσσαλονικης στην τιμη των 30 ευρω. εχει 5-6 στο υψος των 40-50 ποντων , εχει και μεγαλυτερα.
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

Zerkian έγραψε:Με τα φυτά ασχολούμε πολλά χρόνια. Με τα δέντρα και με την τεχνική bonsai δεν έχω ασχοληθεί. Είμαι από Καβάλα. Έχω φάει τον τόπο (φυτώρια, βουνά) για να βρώ ένα σφεδάμι. Έχω βρεί μόνο στο internet από εξωτερικό αλλά τα μεταφορικά για ένα μικρό δεντράκι ειναι υπερβολικά. Μπορεί κάποιος να μου προτίνει κάποια λύση; Σε κάποιο φυτώριο ή ανθοπολείο (Δράμα, Ξάνθη, Θεσσαλονίκη) ή και κάποιο ελληνικό site.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλως ηρθες. Γραψε εαν θες μερικα λογια για σενα εδω: http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//viewforum.php?f=42

Ξεκιναει μια εκθεση Θεσσαλονικης δες εδω: http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//view ... 9054#p9054
Εικόνα

Topic author
Zerkian
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο

Αναζητώ σφένδαμνο

Δημοσίευση από Zerkian »

Με τα φυτά ασχολούμε πολλά χρόνια. Με τα δέντρα και με την τεχνική bonsai δεν έχω ασχοληθεί. Είμαι από Καβάλα. Έχω φάει τον τόπο (φυτώρια, βουνά) για να βρώ ένα σφεδάμι. Έχω βρεί μόνο στο internet από εξωτερικό αλλά τα μεταφορικά για ένα μικρό δεντράκι ειναι υπερβολικά. Μπορεί κάποιος να μου προτίνει κάποια λύση; Σε κάποιο φυτώριο ή ανθοπολείο (Δράμα, Ξάνθη, Θεσσαλονίκη) ή και κάποιο ελληνικό site.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Απάντηση