Φόλα στο πάρκο του Υμηττου

Εδώ γράφουμε οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τα μπονσάι
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

perdikaki mariana
Shohin
Shohin
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Φόλα στο πάρκο του Υμηττου

Δημοσίευση από perdikaki mariana »

Εμείς οι κάτοικοι της Κυψέλης καθημερινά βιώνουμε τέτοια περιστατικά.... δυστυχώς ο Δήμος διαθέτει μόνο ένα πάρκο το οποίο δεν είναι καν πάρκο αλλά πεζόδρομος με λίγο χορτάρι, αναφέρομαι φυσικά στη Φωκίωνος νέγρη. Εκεί υπάρχουν πινακίδες του Δήμου που επιτρέπουν φυσικά τα σκυλιά με προειδοποίηση όμως για λουρί, ηλεκρτονική σήμανση και μάζεμα των περιτωμάτων. Δεν θα μιλήσω γιαυτούς τους τρελούς που σε βρίζουν επειδή έχεις σκύλο. Θα μιλήσω για τους μαγαζάτορες οι οποίοι ενοχλούνται απο τα δεσποζόμενα ζώα θεωρόντας ότι κάνει κακό στην πελατεία τους, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που συναντίουνται αρκετοί ιδιοκτήτες με τα σκυλιά. Το αποτέλεσμα είναι εδώ και 3 χρόνια να τοποθετούνται φόλες με ισχυρά φάρμακα τα οποία πολλές φορές μόνο με την εισπνοή μπορούν να στείλουν το ζωάκι. Οι διάφοροι φιλόζωοι πολίτες (όχι φιλοζωικές) έχουν κάνει ένα τεράστιο αγώνα και έχουν καταφέρει να έρχεται συνεργείο του Δήμου να καταβρέχει που και που. Το αστυνομικό τμήμα που είναι 2 τετράγωνα πιο κει αδιαφορεί πια, έχει κάνει μόνο κάποιες συστάσεις σε μαγαζιά, κανένας δεν έχει δικαστεί νομικά παρόλο που έχουν σημειωθεί καμια εκατοστή θάνατοι, οι κάτοικοι αδιαφορούν και η περιοχή έχει υποβαθμιστεί. Μέσα σε όλα αυτά κυκλοφορούν και κάποιοι ηλικιωμένοι οι οποίοι αγοράζουν λουκάνικα, τα τηγανίζουν και βάζουν μέσα το φάρμακο και το πετούν βράδυ Σαββάτου προς Κυριακή πρωι για να μην πετύχεις κτηνιατρείο αλλά ούτε φαρμακείο ανοιχτο.... επίσης δεν θα ξεχάσω τους διάφορους λαθρομετανάστες οι οποίοι έχουν εγκλωβιστεί στη χώρα μας και από την πείνα και την εξαθλίωση αρπάζουν μικρόσωμα σκυλιά τα οποία πουλούν στην πλατεία Βικτωρίας προς 5 ευρώ και αν δεν πωληθούν τα τρώνε. Φυσικά σας έχω ταράξει αλλά δεν είναι προιόντα της φαντασίας μου, όποιος έχει facebook ή γενικότερα διαβάζει ηλεκτρονικές εφημερίδες θα γνωρίζει κάποια από τα γεγονότα που ανέφερα.... Σε αυτούς έρχονται να προστεθούν οι κάθε είδους ανώμαλοι που βασανίζουν, καίνε και ακρωτηριάζουν ζώα με μεγάλη συγκέντρωση τους στα νησιά και στην Κρήτη (απο όπου κατάγομαι και ντρέπομαι για λογαριασμό τους) οι οποίοι φτιάχνουν σελίδες στο facebook ανεβάζοντας τις φωτογραφίες τους και μοιράζονται τις αρρωστημένες απόψεις τους με άλλους άρρωστους. Και το κράτος τι κάνει? φτιάχνει συνέχεια νόμους τους οποίους κανένας δεν τηρεί γιατί ακόμα και οι ίδιοι οι αστυνομικοί δεν ασχολούνται.
Εγώ κυκλοφορώ πάντα με ατροπίνες στην τσέπη αν και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να δόσω την κατάλληλη δόση σε κάποιο σκύλο που δεν γνωρίζω τα κιλά του. Εξάλλου από τα συμπτώματα μπορείς να καταλάβεις αρχικά από τη δηλητήριο προήλθε και μετά να δώσεις το κατάλληλο αντίδοτο πράγμα που σημαίνει ότι μέχρι να γίνουν όλα αυτά δεν προλαβαίνεις το κακό.....
Αγαπάτε τα ζώα, όπως σας τα έδωσε η φύση και ο Θεός δεν πειράζουν κανέναν και όσοι έχετε ζώα μαζεύεται τα περιτώματά τους για να μην δίνουμε δικαιώματα στους τρελούς!!! Καλό θα ήταν να μην τους προκαλούμε!!!
[url=http://www.xarakas.gr]Εικόνα[/url]
Άβαταρ μέλους

Philip
Masterpiece
Masterpiece

Δημοσίευση από Philip »

Αισχος........τι άλλο να πεις. [img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//imag ... _e_sad.gif[/img]

My Nellie
Imperial
Imperial

Δημοσίευση από My Nellie »

Δυστυχώς.... Η ανθρώπινη κακία συνεχίζει να σκοτώνει ζώα, να σκοτώνει ανθρώπους, να σκοτώνει συναισθήματα, ψυχές, όνειρα....
Τι να πεις? Τι να σκεφθείς?
Μένεις άφωνος εμπρός στην διαστροφή που μπορεί να πάθει η ανθρώπινη καρδιά...
Γι' αυτό όσοι έχουμε σκύλους, κυκλοφορούμε με τα μάτια ορθάνοιχτα και ΔΕΝ τους αφήνουμε να μυρίζουν εκεί που δεν μπορούμε να διακρίνουμε καθαρά τι υπάρχει στο έδαφος

bilys
Shohin
Shohin

Δημοσίευση από bilys »

είδα το τίτλο και απεφυγα να το διαβασω για να μη στενοχωρηθώ...
δεν έχω κατι να πω λυπάμαι
ο θεός να φυλάξει απο το μυαλό του ανθρώπου...
κρίμα
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 111 times
Been thanked: 176 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

Δεν το πιστευω ειλικρινα! Καλα υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι? Ειλικρινα!!! Κακια και μονο! Καποτε ειχα παει στην Κρητη και ειχα δει εναν ταβερνιαρι να πεταει ενα γατι στην θαλασσα..... Με ξεσκισε το γατι για να το βγαλω απο την θαλασσα... Ντροπη!!!
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα

dimitrisbonsai
Mame
Mame

Δημοσίευση από dimitrisbonsai »

Κριμα πραγματικα, τι παιδεια εχουν αυτοι οι ανθρωποι και ποσο μαλλον τι ψυχολογικα προβληματα...
Έναν απο αυτους να επιανα θα τον εβαζα να φαει τις φολες που βαζει!

Topic author
Hfestion
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 421 times
Been thanked: 359 times

Δημοσίευση από Hfestion »

Το iPhone μλοκαρε και το εστηλα δυο φορές.
Σβιστε το ένα plz[img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//imag ... etopic.gif[/img]
"Πολεμιστής του κήπου,,

https://youtube.com/channel/UCPhRP1KKAIFWG6kHAEJf0Zg

Topic author
Hfestion
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 421 times
Been thanked: 359 times

Φόλα στο πάρκο του Υμηττου

Δημοσίευση από Hfestion »

Σήμερα είχα μια πολλή άσχημη και έντονη εμπειρία που δύσκολα θα ξεχάσω.
Μόλις είχα παει τα δυο σκυλιά μου στο πάρκο του Υμηττού για βόλτα και εκείνη την στιγμή είδα έναν σκύλο να έρχεται μαζί με το αφεντικό του. Το σκυλί ετρεμε και έβγαζε αφρους απο
Το στόμα. Εγω απορισα αν το σκυλί είχε αθρυτικα ενώ ο ιδιοκτήτης του δεν το είχε πάρει χαμπάρι ακόμα.
Τον Ρώτησα , " το σκυλί Γιατί τρέμει; "
Και αυτός κυριολεκτικά φώναξε "ο ρε πο......... Μου"
Άμεσος έδεσαν τα σκυλιά μου σε ένα κάγκελο, προσπάθησα να δω τι συμβενει. Το δηλητήριο είχε αρχίσει να δρα...
Ετρεξα Οσο ποιο γρήγορα μπορούσα Σπιτι, είχα αντιδοτα.
Γύρισα με 4αμπουλες ατροπινη Και μια κονακιο (τα μόνα αντιδοτα για την φόλα)
Το σκυλι είχε σπασμους ο ιδιοκτήτης του το κράταγε και το ενθαρινε. Του εκανα ότι ενεσης είχα. Ξανά γύρισα Σπιτι και έφερα το αμαξι και τον Πήγαμε σε Νοσοκομειο Ζωων. Η φόλα ήταν ποιο δυνατή απο Αυτό.
Μόλις είχε πεθάνει.

Αν δεν είναι Αυτό Δολοφονία τότε τι είναι; Αν κάποιος σκωτονει για διασκέδαση ζωακια τι θα τον εμπόδιζε να κανει το ίδιο και σε έναν άνθρωπο;
Δεν πρόκειται να κρίνω αυτόν που το έκανε, Αυτό θα το κανει μια ανώτερη δύναμη απο μας (όπως και να την ονομαζει
Ο καθένας σας)
Αλλα ως ποτέ θα αδιαφορεί το κράτος και η κοινωνια με την κακοποίηση των Ζωων;
Γιατι να έχουμε αφυλακτα πάρκα;
"Πολεμιστής του κήπου,,

https://youtube.com/channel/UCPhRP1KKAIFWG6kHAEJf0Zg
Απάντηση