Σφενδάμι

Ερωτήσεις σχετικά με τα δέντρα σας
Απάντηση

Topic author
tsoutsos1
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Επικοινωνία:

Re: Σφενδάμι

Δημοσίευση από tsoutsos1 »

2 χρονια που το εχω δεν του εχω κανει μεταφυτευση. οσον αφορα το κλαδεμα που λες, απο το ιδιο κλαδι βγαινουν 2 φυλλα, το ενα μπορει να πηγαινει προς τα κατω...δε νομιζω οτι εχει να κανει με το κλαδεμα γιατι περυσι ηταν πολυ καλα, αν και ειχε φαει πολυυυ κλαδεμα..και ναι...το ξερω..εχω αργησει χαρακτηριστικα αλλα λεω μηπως το κανω αυτες τις μερες που βοηθαει ο καιρος..
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 117 times
Been thanked: 193 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

Το πηρες ετοιμο αυτο το δεντρο;
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

Philip
Masterpiece
Masterpiece

Δημοσίευση από Philip »

............αργησες [img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//imag ... n_razz.gif[/img]..... Απο ποτε εχει να γινει μεταφυτευση ? Αν χρειαζεται πρεπει να την κανεις αμεσα.

Η φορα των φυλλων εχει να κανει με το πως τα κλαδευουμε.........

Topic author
tsoutsos1
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο
Επικοινωνία:

Σφενδάμι

Δημοσίευση από tsoutsos1 »

Καλησπερα σε ολους

στο σφενδαμι μου εχουν αρχισει και πετανε φυλλα. μερικα απο αυτα βγαινουν με φορα προς τα κατω, σχεδον καθετα με το εδαφος. Μπορει να ειναι επειδη ειναι ακομα πολυ νωρις ομως εχω αμφιβολιες για το ποσο καλα στραγγιζει το δεντρο. θελω μια γνωμη στο αν τωρα που βγαζει καινουργια φυλλα μπορω να κανω μεταφυτευση ή να περιμενω για μετα το καλοκαιρι?

Ευχαριστω εκ των προτερων
DSC01198.JPG
DSC01196.JPG
DSC01194.JPG
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση