Japanese Larix (kaempferi)

Παρουσιάσεις προ–μπονσάϊ μελών
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

Topic author
Hombre
Imperial
Imperial
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Japanese Larix (kaempferi)

Δημοσίευση από Hombre »

Οσοι με γνωριζουν απο κοντα ξερουν την αγαπη μου γιαυτα τα πανεμορφα δεντρα αλλα και τον μεγαλο μου καημο να καταφερω να βρω καποιο στα εγχωρια φυτωρια .
Μια και η αναζητηση στο εσωτερικο δεν απεδωσε καρπους πηρα την αποφαση να τα παραγγειλω απο ενα γερμανικο site.
Οπως θα δειτε στις φωτογραφιες πηρα 3 μικρα και ενα μεγαλυτερο.
Για το μεγαλυτερο δεντρο ειχα μια εικονα και ετσι επειδη δεν θα ειχα πολλες επιλογες στην μελοντικη του διαμορφωση αλλα και λογω φοβου μην τυχον δεν ανταποκριθει στο δικο μας κλιμα παηρα και τα μικρα με σκοπο να προσαρμοστουν ευκολοτερα αλλα και να μπορεσω να τα διαμορφωσω οπως ακριβως θα ηθελα εγω μια και ειναι ειδος με αρκετα γρηγορη αναπτυξη.
Τα μικρα τα παρελαβα σε πολυ μικρες τετραγωνες γλαστρουλες φυτωριου σαν αυτες που βαζουν εδω στα φυτωρια τα σποροφυτα , ετσι το πρωτο μου μελημα ηταν να τους κανω μεταφυτευση , αυτο εγινε και ανταποκριθηκανε μια χαρα .
Το μεγαλυτερο για φετος δεν θα πειραχτει καθολου παρα μονο θα λαβει την αναλογη λιπανση, του χρονου βλεπουμε , ισως καποιο αρεωμα στα κλαδια τον χειμωνα .
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Εικόνα
Απάντηση