βελανιδια
Re: βελανιδια
My Nellie έγραψε:Γιώργη, η μητέρα μου είναι από ένα χωριουδάκι ανάμεσα Άμφισσα και Λιδωρίκι.
Ο πατέρας μου είναι Πρόσφυγας από Άδανα.
Κι εγώ γεννήθηκα στην Αθήνα και λέω ότι είμαι υπερήφανη για την καταγωγή και των δύο γονιών μου, ΑΛΛΑ θέλω την κύρια καταγωγή μου να είναι από Μικρασία!!!
Λίγο πιο δεξιά είμαι εγώ
Γιώργος
Γιώργη, η μητέρα μου είναι από ένα χωριουδάκι ανάμεσα Άμφισσα και Λιδωρίκι.
Κι εγώ γεννήθηκα στην Αθήνα και λέω ότι είμαι υπερήφανη για την καταγωγή και των δύο γονιών μου, ΑΛΛΑ θέλω την κύρια καταγωγή μου να είναι από Μικρασία!!!
Στο χωριό μου (περιοχή Στερεάς Ελλάδας) αυτά τα ονομάζουν πουρνάρια.
Είναι υψηλοί θάμνοι ή μικρά δένδρα. Σκληρά φυτά, αλλά δύσκολα στην επιβίωση εάν αποπειραθείς να τα "σηκώσεις" (yamadori).
Μοιάζουν πολύ με το "ού" [img]http://www.google.gr/images?q=tbn:m_RxR ... 0hOi9ulvE=[/img]
και οι καρποί τους είναι βελανίδια.
Είναι υψηλοί θάμνοι ή μικρά δένδρα. Σκληρά φυτά, αλλά δύσκολα στην επιβίωση εάν αποπειραθείς να τα "σηκώσεις" (yamadori).
Μοιάζουν πολύ με το "ού" [img]http://www.google.gr/images?q=tbn:m_RxR ... 0hOi9ulvE=[/img]
και οι καρποί τους είναι βελανίδια.
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 189 times
- Επικοινωνία:
Πολύ ωραίο δέντρο! Να σου πω βασίλη αυτό το δέντρο είναι αγριο-βελανιδιά? κάτι σαν το Γκι?
-
Philip
- Masterpiece

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Απιθανο κομματι
Βασιλη εγω εχω δει τα δεντρα σου
κ εχεις πολυ καλο υλικο. Οταν βρεις χρονο σιγουρα θα τα περιποιηθεις κ θα γινουν καταπληκτικα
.
Στο συγκεκριμενο θέλουν καποια κλαδια κλαδεμα.......Τι σκεφτεσαι να του κανεις ?
Βασιλη εγω εχω δει τα δεντρα σου
Στο συγκεκριμενο θέλουν καποια κλαδια κλαδεμα.......Τι σκεφτεσαι να του κανεις ?