ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

Ερωτήσεις σχετικά με τα δέντρα σας
Απάντηση

PanosBonsai
Omono
Omono
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Re: ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

Δημοσίευση από PanosBonsai »

Αγόρασα λίπασμα βιολογικό απο κόπρανα πουλερικών σε μια έκθεση με κηπευτικά και νομίζω οτι κάνει θαυμάσια δουλειά.
Άβαταρ μέλους

Philip
Masterpiece
Masterpiece
Been thanked: 0

Δημοσίευση από Philip »

Μαλλον ο Νικολας εννοει Παναγιωτη την φυσικη ''πορτοκαλαδα'' που σε κανει .....super !!!![img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/24.gif[/img] σε επιδοσεις...
Άβαταρ μέλους

Topic author
karesansui
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 21 times
Been thanked: 62 times

Δημοσίευση από karesansui »

Nikolas6997 έγραψε:Όχι μόνο βιολογικά λιπάσματα, αλλά και βιολογικά φάρμακα να χρησιμοποιείται.. Έχουν βραδύτερη αποτελεσματικότητα, αλλά αφομοιώνονται με τον οργανισμό σας..

Με τον οργανισμό μας; τα βιολογικά φάρμακα για το ανθρώπινο είδος εννοείς; Δεν κατανόησα τι θέλεις να πεις! [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/39.gif[/img]
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Άβαταρ μέλους

Nikolas6997
Imperial
Imperial

Δημοσίευση από Nikolas6997 »

Όχι μόνο βιολογικά λιπάσματα, αλλά και βιολογικά φάρμακα να χρησιμοποιείται.. Έχουν βραδύτερη αποτελεσματικότητα, αλλά αφομοιώνονται με τον οργανισμό σας..
Nikolas6997Εικόνα

Εικόνα

Πάμε μια βόλτα στα βουνά,
που κελαηδούνε μόνο τα πουλιά.....
Άβαταρ μέλους

Rania1980
Omono
Omono

Δημοσίευση από Rania1980 »

Μπράβο παιδιά!

Hfestion
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 422 times
Been thanked: 364 times

Δημοσίευση από Hfestion »

chryspaa έγραψε:Παρακαλώ.
Θα τους δώσεις την περιοχή σου και θα σου πουν τον πιο κοντινό έμπορο που έχει τα προϊόντα τους.
Μπορείς να μου στείλεις link σε pm?
"Πολεμιστής του κήπου,,

https://youtube.com/channel/UCPhRP1KKAIFWG6kHAEJf0Zg

chryspaa
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο

Δημοσίευση από chryspaa »

Παρακαλώ.
Θα τους δώσεις την περιοχή σου και θα σου πουν τον πιο κοντινό έμπορο που έχει τα προϊόντα τους.
さるのしりわらい - saru no shiri warai
Άβαταρ μέλους

Topic author
karesansui
Συντονιστής
Συντονιστής

chryspaa έγραψε:Και η Humofert έχει ποικιλία οργανικών λιπασμάτων (από φύκια, ψάρια κλπ) και προϊόντα με χουμικά
Σ' ευχαριστώ πολύ Chryspaaγια την πληροφορία...Πάααρα πολύ χρήσιμη!![img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/67.gif[/img]
Όντως πολύ ενδιαφέροντα τα όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα της ελληνικής αυτής εταιρείας!!! (δεν αναφέρει σημεία πώλησης και αν διατίθενται σε λιανική αλλά νομίζω οτι με ένα τηλεφώνημα στα κεντρικά αυτό λύνεται)!
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake

chryspaa
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο

Δημοσίευση από chryspaa »

Και η Humofert έχει ποικιλία οργανικών λιπασμάτων (από φύκια, ψάρια κλπ) και προϊόντα με χουμικά
さるのしりわらい - saru no shiri warai
Άβαταρ μέλους

Topic author
karesansui
Συντονιστής
Συντονιστής

Αυτό που έφερα απο Αμερική είναι μια υδατοδιαλυτή σκόνη απο φύκια το οποίο εμπεριέχει χουμικά οξέα σε ποσοστό 80-85%.
Το χρησιμοποιούνε για το "γκαζόν" τα ξαδέλφια μου στον κήπο τους και πήρα κι εγώ μια ποσότητα (την οποία σημειωτέον την έχω ακόμα) Ασχολήθηκα εκ των υστέρων με το θέμα "χουμικά οξέα"...
Επειδή έχω καλυφθεί, όσον αφορά την ποσότητα όπως προανέφερα, δεν έχω κάνει ανάλογη έρευνα στην ελληνική αγορά για κάτι ανάλογο οπότε δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι κάτι το διαφορετικό απο αυτά που υπάρχουν και διατίθονται εδώ!
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
Άβαταρ μέλους

Philip
Masterpiece
Masterpiece

Δημοσίευση από Philip »

Το energy 633 απο οτι διαβασα ειναι σχεδον ισοπποπημενο.....Φαινεται πολυ καλο. Το αλλο απο οτι καταλαβα εχει τα βασικα ιχνοστοιχεια. Σιγουρα για τα ανθοφορα φυτα πρεπει να ειναι πολυ καλο.

Τα Χουμικα και φουλβικα οξεα δεν ειναι για την βελτιωση της ποιοτητας του χωματος? Τι ΡΗ εχουν ?

Στα Βιολογικα μαγαζια ειχα βρει πολλα τετοια σκευασματα μεχρι κ το πυριτικο άλας.......Αυτα που φερνεις απο την Αμερικη ειναι κατι ποιο εξειδικευμενο ?
Άβαταρ μέλους

Topic author
karesansui
Συντονιστής
Συντονιστής

Χρησιμοποιώ το energy 633 σε παστίλιες και διαφυλλική το eutrofit microK! Σε προβληματίζει το N να υποθέσω στα συγκεκριμένα! Εχω δεί πολύ καλά αποτελέσματα ( και στις καμέλιες κ στις τριανταφυλλιές μου!)
Επίσης έχω προμηθευτεί απο την Αμερική χουμικά κ φουλβικά οξέα απο φύκια και τα χρησιμοποιώ εναλλακτικά με τα του Βιόσπορου!
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
Άβαταρ μέλους

Philip
Masterpiece
Masterpiece

Δημοσίευση από Philip »

Προσωπικα χρησιμοποιω μονο Βιολογικα Λιπασματα . Πραγματι τα αποτελεσματα ειναι ποιο καλα στην πορεια του χρονου.

Το συγκεκριμενο σαιτ απο οτι ειδα εχει μονο αζωτουχα κ ενα καλιου...Αυτα χρησιμοποιεις?[img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//imag ... n_razz.gif[/img]
Άβαταρ μέλους

Topic author
karesansui
Συντονιστής
Συντονιστής

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

Έχετε δοκιμάσει τα βιολογικά λιπάσματα, βραδείας αποδέσμευσης και διαφυλλικά? Τα χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια!!
Κ α τ α π λ η κ τ ι κ ά !!
http://www.biosporos.gr
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
Απάντηση