ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ
-
PanosBonsai
- Omono

- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
Re: ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ
Αγόρασα λίπασμα βιολογικό απο κόπρανα πουλερικών σε μια έκθεση με κηπευτικά και νομίζω οτι κάνει θαυμάσια δουλειά.
-
Philip
- Masterpiece

- Been thanked: 0
Μαλλον ο Νικολας εννοει Παναγιωτη την φυσικη ''πορτοκαλαδα'' που σε κανει .....super !!!![img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/24.gif[/img] σε επιδοσεις...
-
karesansui
Topic author - Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
Nikolas6997 έγραψε:Όχι μόνο βιολογικά λιπάσματα, αλλά και βιολογικά φάρμακα να χρησιμοποιείται.. Έχουν βραδύτερη αποτελεσματικότητα, αλλά αφομοιώνονται με τον οργανισμό σας..
Με τον οργανισμό μας; τα βιολογικά φάρμακα για το ανθρώπινο είδος εννοείς; Δεν κατανόησα τι θέλεις να πεις! [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/39.gif[/img]
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
-
Nikolas6997
- Imperial

Όχι μόνο βιολογικά λιπάσματα, αλλά και βιολογικά φάρμακα να χρησιμοποιείται.. Έχουν βραδύτερη αποτελεσματικότητα, αλλά αφομοιώνονται με τον οργανισμό σας..
Nikolas6997
Πάμε μια βόλτα στα βουνά,
που κελαηδούνε μόνο τα πουλιά.....

Πάμε μια βόλτα στα βουνά,
που κελαηδούνε μόνο τα πουλιά.....
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 422 times
- Been thanked: 364 times
Μπορείς να μου στείλεις link σε pm?chryspaa έγραψε:Παρακαλώ.
Θα τους δώσεις την περιοχή σου και θα σου πουν τον πιο κοντινό έμπορο που έχει τα προϊόντα τους.
-
karesansui

Σ' ευχαριστώ πολύ Chryspaaγια την πληροφορία...Πάααρα πολύ χρήσιμη!![img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/67.gif[/img]chryspaa έγραψε:Και η Humofert έχει ποικιλία οργανικών λιπασμάτων (από φύκια, ψάρια κλπ) και προϊόντα με χουμικά
Όντως πολύ ενδιαφέροντα τα όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα της ελληνικής αυτής εταιρείας!!! (δεν αναφέρει σημεία πώλησης και αν διατίθενται σε λιανική αλλά νομίζω οτι με ένα τηλεφώνημα στα κεντρικά αυτό λύνεται)!
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
Σπεύδε βραδέως
-
karesansui

Αυτό που έφερα απο Αμερική είναι μια υδατοδιαλυτή σκόνη απο φύκια το οποίο εμπεριέχει χουμικά οξέα σε ποσοστό 80-85%.
Το χρησιμοποιούνε για το "γκαζόν" τα ξαδέλφια μου στον κήπο τους και πήρα κι εγώ μια ποσότητα (την οποία σημειωτέον την έχω ακόμα) Ασχολήθηκα εκ των υστέρων με το θέμα "χουμικά οξέα"...
Επειδή έχω καλυφθεί, όσον αφορά την ποσότητα όπως προανέφερα, δεν έχω κάνει ανάλογη έρευνα στην ελληνική αγορά για κάτι ανάλογο οπότε δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι κάτι το διαφορετικό απο αυτά που υπάρχουν και διατίθονται εδώ!
Το χρησιμοποιούνε για το "γκαζόν" τα ξαδέλφια μου στον κήπο τους και πήρα κι εγώ μια ποσότητα (την οποία σημειωτέον την έχω ακόμα) Ασχολήθηκα εκ των υστέρων με το θέμα "χουμικά οξέα"...
Επειδή έχω καλυφθεί, όσον αφορά την ποσότητα όπως προανέφερα, δεν έχω κάνει ανάλογη έρευνα στην ελληνική αγορά για κάτι ανάλογο οπότε δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι κάτι το διαφορετικό απο αυτά που υπάρχουν και διατίθονται εδώ!
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
Σπεύδε βραδέως
-
Philip
- Masterpiece

Το energy 633 απο οτι διαβασα ειναι σχεδον ισοπποπημενο.....Φαινεται πολυ καλο. Το αλλο απο οτι καταλαβα εχει τα βασικα ιχνοστοιχεια. Σιγουρα για τα ανθοφορα φυτα πρεπει να ειναι πολυ καλο.
Τα Χουμικα και φουλβικα οξεα δεν ειναι για την βελτιωση της ποιοτητας του χωματος? Τι ΡΗ εχουν ?
Στα Βιολογικα μαγαζια ειχα βρει πολλα τετοια σκευασματα μεχρι κ το πυριτικο άλας.......Αυτα που φερνεις απο την Αμερικη ειναι κατι ποιο εξειδικευμενο ?
Τα Χουμικα και φουλβικα οξεα δεν ειναι για την βελτιωση της ποιοτητας του χωματος? Τι ΡΗ εχουν ?
Στα Βιολογικα μαγαζια ειχα βρει πολλα τετοια σκευασματα μεχρι κ το πυριτικο άλας.......Αυτα που φερνεις απο την Αμερικη ειναι κατι ποιο εξειδικευμενο ?
-
karesansui

Χρησιμοποιώ το energy 633 σε παστίλιες και διαφυλλική το eutrofit microK! Σε προβληματίζει το N να υποθέσω στα συγκεκριμένα! Εχω δεί πολύ καλά αποτελέσματα ( και στις καμέλιες κ στις τριανταφυλλιές μου!)
Επίσης έχω προμηθευτεί απο την Αμερική χουμικά κ φουλβικά οξέα απο φύκια και τα χρησιμοποιώ εναλλακτικά με τα του Βιόσπορου!
Επίσης έχω προμηθευτεί απο την Αμερική χουμικά κ φουλβικά οξέα απο φύκια και τα χρησιμοποιώ εναλλακτικά με τα του Βιόσπορου!
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
Σπεύδε βραδέως
-
Philip
- Masterpiece

Προσωπικα χρησιμοποιω μονο Βιολογικα Λιπασματα . Πραγματι τα αποτελεσματα ειναι ποιο καλα στην πορεια του χρονου.
Το συγκεκριμενο σαιτ απο οτι ειδα εχει μονο αζωτουχα κ ενα καλιου...Αυτα χρησιμοποιεις?[img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//imag ... n_razz.gif[/img]
Το συγκεκριμενο σαιτ απο οτι ειδα εχει μονο αζωτουχα κ ενα καλιου...Αυτα χρησιμοποιεις?[img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//imag ... n_razz.gif[/img]
-
karesansui

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ
Έχετε δοκιμάσει τα βιολογικά λιπάσματα, βραδείας αποδέσμευσης και διαφυλλικά? Τα χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια!!
Κ α τ α π λ η κ τ ι κ ά !!
http://www.biosporos.gr
Κ α τ α π λ η κ τ ι κ ά !!
http://www.biosporos.gr
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
Σπεύδε βραδέως