Ελιά μεγάλη
-
christos1908
Topic author - Omono

- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: Ελιά μεγάλη
Όχι είναι ένα από τα μεγάλα φυτώρια προς Καπανδρίτι...
Πραγματικά μου αρέσει παρά πολύ και είναι ακριβώς αυτό που θέλω να κάνω στην αυλή μου αλλά παιδιά μιλάμε για πολύ μεγάλο κόστος που δε νομίζω ότι το σηκώνω... σκεφτείτε ότι τα υπόλοιπα φυτά, μονώσεις, ξυλεία και εργασία δε θα πάνε τόσα... αλλά είναι αυτό που θέλω και το ψάχνω μήπως και βρω κάτι στα 400€-450€ max.
Και κάτι ακόμα, οι αμέσως μικρότερες, οι 40/60, έχουν 550€ αλλά μιλάμε για άλλο δέντρο. Ο κορμός δεν έχει αυτό το «άγριο» στο φλοιό... δε με πειράζει τόσο το μέγεθος καθώς και μικρότερη μια χαρά θα ήταν, αλλά η όψη του κορμού είναι άλλη, άλλο δέντρο...
-
nikolaosparast
- Mame

- Has thanked: 32 times
- Been thanked: 6 times
Παλαιότερα, είχα αγοράσει ένα παρόμοιο δέντρο από τοπικό φυτώριο που έκλεισε εδώ και 4 χρόνια στην τιμή των 450€. Αλλά δεν γνωρίζω πλέον μπορεί να έχουν ανέβει οι τιμές ή εγώ να τον έπεισα να το αγοράσω σε τέτοια τιμή!
-
christos1908
Topic author - Omono

Όχι, είναι συν τη μεταφορά... νομίζω όμως ότι η μεταφορά δε θα είναι σημαντική καθώς μιλάμε για κοντινή απόσταση και πολύ μεγάλο φυτώριο με δικά του οχήματα...
-
nikolaosparast
- Mame

- Has thanked: 32 times
- Been thanked: 6 times
Φαίνεται πολύ όμορφο δέντρο, αρκετά χοντρό κορμό και επίσης υγιές. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί την τιμή του... Πιστεύω πως είναι υπέρ αρκετή. Εγώ στην θέση σου θα συνέχιζα την αναζήτηση για κάποιο φθηνότερο δέντρο. Ή και το επόμενο που θα έκανα ανά δεν μπορούσα να βρω παρόμοια ελιά σε τέτοιο μέγεθος σε καλύτερη τιμή, θα έπαιρνα κάποια μικρότερη σε μέγεθος.
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 420 times
- Been thanked: 359 times
-
christos1908
Topic author - Omono

Ελιά μεγάλη
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τη βοήθεια και τη γνώμη σας για μια ελιά την οποία θέλω να βάλω σαν κεντρικό θέμα σε μια πολύ μεγάλη ζαρντινιέρα στην αυλή του σπιτιού μου... Βρήκα κάποιες σε ένα μεγάλο φυτώριο της περιοχής μου αλλά η τιμή μου φάνηκε εξωφρενική. Αυτές στις φωτογραφίες είναι μεγέθους 60/80 (δεν έχω ιδέα τι σημαίνει αυτό) και η τιμή τους είναι στα 700€!!!!!
Έχετε κάποια άποψη;;; Θα μπορούσα να βρω κάπου φτηνότερες;;;;
Έχετε κάποια άποψη;;; Θα μπορούσα να βρω κάπου φτηνότερες;;;;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.