Δημιουργικά pot με ALFABLOCK.
-
Giorgos G.
- Omono

- Has thanked: 132 times
- Been thanked: 190 times
Re: Δημιουργικά pot με ALFABLOCK.
θα συμφωνήσω με τον churu. Αν είσαι μερακλής, έχεις φαντασία και "τα χέρια σου πιάνουν" μπορείς να φτιάξεις όμορφα πράγματα με φτηνα υλικά. Συγχαρητήρια.
Επειδή μου αρέσει κι εμένα να φτιαχνω πράγματα και να παίρνω ιδέες για κατασκευές, θα πρότεινα τόσο σε σένα Ivan όσο και σε οποιοδήποτε μέλος του φόρουμ έχει φτιάξει κάτι, να το αναρτήσει με σχετικές οδηγίες. Κάθε πρωτότυπη ιδέα μπορεί να υιοθετηθεί και να βελτιωθεί στο έπακρο όσο περισσότερα άτομα την επεξεργάζονται
Για να σου δώσω ιδέες, μπορείς να φτιάξεις ποτ και με φελιζόλ. Έχω φτιαξει αρκετά και γίνονται αρκετά ανθεκτικά αν τα περασεις με ξυλόκολλα και κολλα πλακιδιων, όπως το εικονιζόμενο στο οποίο τώρα έχω βάλει μια μεγούτσικη αγριελια
Τέλος, προτείνω οι αναρτήσεις για τέτοιου είδους κατασκευές να υπάρχουν κάπου μαζεμένες στο φορουμ σαν ιδέες και οδηγό για όσους θα ήθελαν να φτιάξουν κατι δικό τους
Επειδή μου αρέσει κι εμένα να φτιαχνω πράγματα και να παίρνω ιδέες για κατασκευές, θα πρότεινα τόσο σε σένα Ivan όσο και σε οποιοδήποτε μέλος του φόρουμ έχει φτιάξει κάτι, να το αναρτήσει με σχετικές οδηγίες. Κάθε πρωτότυπη ιδέα μπορεί να υιοθετηθεί και να βελτιωθεί στο έπακρο όσο περισσότερα άτομα την επεξεργάζονται
Για να σου δώσω ιδέες, μπορείς να φτιάξεις ποτ και με φελιζόλ. Έχω φτιαξει αρκετά και γίνονται αρκετά ανθεκτικά αν τα περασεις με ξυλόκολλα και κολλα πλακιδιων, όπως το εικονιζόμενο στο οποίο τώρα έχω βάλει μια μεγούτσικη αγριελια
Τέλος, προτείνω οι αναρτήσεις για τέτοιου είδους κατασκευές να υπάρχουν κάπου μαζεμένες στο φορουμ σαν ιδέες και οδηγό για όσους θα ήθελαν να φτιάξουν κατι δικό τους
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- These users thanked the author Giorgos G. for the post:
- BasilisSous (04 Νοέμ 2022, 23:45)
- Rating: 7.14%
Αν είσαι μερακλής το μυαλό κατεβάζει και τα χέρια υλοποιούν!! Μπράβο πολύ ωραία ιδέα!!
- Rating: 7.14%
-
Harris
Topic author - Συντονιστής

- Has thanked: 116 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Καλήμερα δείχνει πάρα πολυ ωραίο. Μπορεις να μας βγαλεις και μια φωτογραφια μεσα στο ποτ;