Πυξαρι

Παρουσιάσεις προ–μπονσάϊ μελών
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 117 times
Been thanked: 189 times
Επικοινωνία:

Re: Πυξαρι

Δημοσίευση από Harris »

Πολύ καλύτερο υλικό από το πρώτο που ανέβασες. Φυσικά υπάρχουν καλύτερα... Κάποια στιγμή θα κάνουμε και safari εάν είσαι στην Αθήνα θα βρούμε σίγουρα κάποιο δέντρο από τα φυτώρια για να ασχοληθείς με πιο σωστό αρχικό υλικό. Θα καταλάβεις ή θα πάρεις μια ιδέα από κοντά τι ψαχνουμε σε ένα φυτώριο... Ειναι κάτι που δύσκολο να το δείξουμε στο φόρουμ.
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα

Topic author
Jacob13
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Δημοσίευση από Jacob13 »

Τι θα έλεγες για αυτό το πυξαρι που βρήκα παρατημένο σε ένα φυτώριο;
IMG_20200220_151153.jpg

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.

myrtilos
Omono
Omono
Has thanked: 75 times
Been thanked: 24 times

Δημοσίευση από myrtilos »

Το πυξάρι σου είναι πάρα πολύ νέο θα σου χρειαστούν πάνω από δέκα χρόνια για το στάδιο pre-bonsai,μπορείς όμως να αντλήσεις γνώσεις μεγαλώνοντας το.
Το κασπώ θα πρέπει να αφαιρεθεί δεν προφέρει τίποτα,να κάνεις έλεγχο στο υπόστρωμα αν δεν είναι καλό άλλαξε το αρχές Απριλίου.
Η τέχνη των bonsai απαιτεί γνώσεις και οι γνώσεις αποκτώνται με διάβασμα και καλλιέργεια δέντρων,μη σε απογοητεύει το νεαρό του δέντρου σου αν μπορούσες να δεις και τη δική μου αρχή θα έβλεπες τα ίδια και χειρότερα, με τις συχνότατες επισκέψεις μου στο φόρουμ βελτιώθηκα και ακόμη συνεχίζω(η γνώσεις δεν τελειώνουν ποτέ).
Πάμε να δούμε και τα άλλα δέντρα σου.

Topic author
Jacob13
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Πυξαρι

Δημοσίευση από Jacob13 »

IMG_20200220_013724.jpg

IMG_20200220_013724.jpg
 Το κλάδεψα όσο μπορούσα.. Δεν ξέρω που αλλού να κλάδεψω.. Έχει 3 ρίζες οπότε δεν ξέρω αν πρέπει να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο.. Εκτός και αν ενώνονται και οι 3 πιο κατω.. 

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση