Παγωμένοι φίκοι.
-
myrtilos
Topic author - Omono

- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 24 times
Re: Παγωμένοι φίκοι.
Είμαι στη Νάουσα,η θερμοκρασίες έφτασαν απο -13 μέχρι -15.
Τα δεντράκια τα έχω βάλει μέσα στο σπίτι πιά,είναι σωστό ή τα σοκάρω και πάλι με την αλλαγή θερμοκρασίας;
Τα δεντράκια τα έχω βάλει μέσα στο σπίτι πιά,είναι σωστό ή τα σοκάρω και πάλι με την αλλαγή θερμοκρασίας;
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Re: Παγωμένοι φίκοι.
Θα στα ρίξει τα φύλλα αλλα θα βγάλει νέα. Είνια γερά δέντρα. Να λιπάνεις την ανοιξη σωστά για δώσεις δύναμη στο φυτο να παράγει νεα φύλλα.
-
myrtilos
Topic author - Omono

- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 24 times
Παγωμένοι φίκοι.
Γεια σας.
Έχω 4 δεντράκια φίκους τζινσενγκ και παρότι τους είχα σε μέρος προστατευμένο και μέσα σε θερμοκήπιο,μου πάγωσαν.
Όλα τα φύλλα τους έχουν τη μορφή της επισυναπτόμενης φωτογραφίας(καφέ σκούρο χρώμα).
Έχουν χαθεί οριστικά,μήπως αργότερα όταν ζεστάνει ο καιρός χτυπήσουν νέοι βλαστοί απο τους κορμούς;
Τι μπορώ να κάνω;
Ευχαριστώ.
Έχω 4 δεντράκια φίκους τζινσενγκ και παρότι τους είχα σε μέρος προστατευμένο και μέσα σε θερμοκήπιο,μου πάγωσαν.
Όλα τα φύλλα τους έχουν τη μορφή της επισυναπτόμενης φωτογραφίας(καφέ σκούρο χρώμα).
Έχουν χαθεί οριστικά,μήπως αργότερα όταν ζεστάνει ο καιρός χτυπήσουν νέοι βλαστοί απο τους κορμούς;
Τι μπορώ να κάνω;
Ευχαριστώ.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.