"Κατα λαθος "λιγουστρο.
-
Λουκάς Καρούσος
Topic author - Omono

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: "Κατα λαθος "λιγουστρο.
Σημερα καθαρισα συρματωσα και φροντισα το προβλημα της κονικοτητας στο δεντρακι...μπορει να μη του φαίνεται αλλα νομιζω εχει προοπτικές.την ανοιξη θα αλλαξει και σπιτι και θα δω και τις ριζες του.[img]//uploads.tapatalk-cdn.com/2016103 ... 4c1c00.jpg[/img]
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
alexcorfu
- Imperial

- Επικοινωνία:
Re:
Καλορίζικο Λουκά! Αν θέλεις, τηλεφώνησέ του να τον ειδοποιήσεις πως έκανε λάθος, ώστε να μην επαναληφθεί την επόμενη φορά... Τώρα για τα υπόλοιπα, συμφωνώ με τον Sim! Το ζήτημα είναι να επιβιώσει σωστά!
-
Λουκάς Καρούσος
Topic author - Omono

Κατι ακομα.σκέφτηκα ακομα και να σπασω την ριζομπαλα με το χερι και να βγαλω ετσι οσο χωμα μπορω αλλα κι αυτο μου φαινεται ρισκο.
-
Λουκάς Καρούσος
Topic author - Omono

Ελλάδα Μπάμπη.απο ενα μαγαζι στο κέντρο της αθηνας το οποιος λογο έμφυτης βλακείας του ιδιοκτητη δε θα κατονομάσω.αδυνατω να καταλαβω πως κρατανε μαγαζια ειλικρινά.Sim62 έγραψε:Λουκά και Δήμητρα έτσι από περιέργεια από Ελλάδα ή από έξω τα παραγγείλατε ?
-
Λουκάς Καρούσος
Topic author - Omono

Επισης σκεφτομαι εντονα για μεταφύτευση τελος Σεπτέμβρη αλλα κι αυτο το φοβάμαι πολυ.
-
Λουκάς Καρούσος
Topic author - Omono

Δε ξερω εχω προβληματιστει πολύ.το σκέφτηκα να ξεπλυνω με νερο να φυγει εντελως το προβληματικο χωμα αλλα φοβαμαι γιατι το φυτο ειχε βλάστηση και εκανα ενα μικρο σουλουπωμα για να δωσω φως και να πεταξει απο μεσα.αν πεταξει μετα θα κάνω ενα ακομα σουλουπωμα, πιο επισταμένα.iohokahey έγραψε:καλοριζικο λουκα!
εγω θα ξεπλενα τις ριζες με νερο μπολικο και θα μεταφυτευα..δεν ειναι ιδιαιτερα ριψοκινδυνο ακομη,μιας και ο καιρος κραταει..φυσικα δεν σου λεω να το ακολουθήσεις,γιατι αν κατι παει στραβα θα σου χρωσταω ένα λιγουστρο!![ Εικόνα ]
υγ.αν δεν μεταφυτεύσεις ένα σουλούπωμα το αντεχει,ειναι το μονο σιγουρο..![ Εικόνα ]
-
iohokahey
- Masterpiece

- Been thanked: 1 time
Re:
καλοριζικο λουκα!
εγω θα ξεπλενα τις ριζες με νερο μπολικο και θα μεταφυτευα..δεν ειναι ιδιαιτερα ριψοκινδυνο ακομη,μιας και ο καιρος κραταει..φυσικα δεν σου λεω να το ακολουθήσεις,γιατι αν κατι παει στραβα θα σου χρωσταω ένα λιγουστρο!![img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... olling.gif[/img]
υγ.αν δεν μεταφυτεύσεις ένα σουλούπωμα το αντεχει,ειναι το μονο σιγουρο..![img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... cheers.gif[/img]
εγω θα ξεπλενα τις ριζες με νερο μπολικο και θα μεταφυτευα..δεν ειναι ιδιαιτερα ριψοκινδυνο ακομη,μιας και ο καιρος κραταει..φυσικα δεν σου λεω να το ακολουθήσεις,γιατι αν κατι παει στραβα θα σου χρωσταω ένα λιγουστρο!![img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... olling.gif[/img]
υγ.αν δεν μεταφυτεύσεις ένα σουλούπωμα το αντεχει,ειναι το μονο σιγουρο..![img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... cheers.gif[/img]
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
-
Λουκάς Καρούσος
Topic author - Omono

Εχει προοπτικές σιγουρα γι αυτο και το κράτησα.Dimitra Pappa έγραψε:Αυτό συνέβει και με δική μου παραγγελία. Άλλο δεντράκι ζήτησα και άλλο παρέλαβα. Δεν το γύρισα πίσω γιατί το αγάπησα απο την πρώτη στιγμή.
-
Λουκάς Καρούσος
Topic author - Omono

Οι ριζες ευτυχως ειναι ασπρες ασπρες τις έλεγξα μολις το πήρα στα χερια μου.Sim62 έγραψε:Λουκάς Καρούσος έγραψε:Σκεφτομαι να το βαλω με τη ριζομπαλα άθικτη σε μεγαλυτερη γλαστρα με τύρφη.πιστεύετε θα βοηθήσει;
[justify]Ναί, βγάλτο όπως είναι βάλτο σε μεγαλύτερο γλαστράκι και συμπλήρωσε κάτω, γύρω γύρω και πάνω. Τουλάχιστον θα είναι πιο υγιές έτσι και οι ρίζες θα αερίζονται περισσότερο. Στην τύρφη πρόσθεσε και μικρή ελαφρόπετρα αν έχεις. Αν δείς ρίζες κατάμαυρες που πολύ το φοβάμαι μπορείς να τις αφαιρέσεις.[/justify]
-
Sim62
- Συντονιστής

- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 84 times
Re:
Λουκάς Καρούσος έγραψε:Σκεφτομαι να το βαλω με τη ριζομπαλα άθικτη σε μεγαλυτερη γλαστρα με τύρφη.πιστεύετε θα βοηθήσει;
Ναί, βγάλτο όπως είναι, βάλτο σε μεγαλύτερο γλαστράκι και συμπλήρωσε κάτω, γύρω γύρω και πάνω. Τουλάχιστον θα είναι πιο υγιές έτσι και οι ρίζες θα αερίζονται περισσότερο. Στην τύρφη πρόσθεσε και μικρή ελαφρόπετρα αν έχεις. Αν δείς ρίζες κατάμαυρες που πολύ το φοβάμαι μπορείς να τις αφαιρέσεις.
-
Λουκάς Καρούσος
Topic author - Omono

Σκεφτομαι να το βαλω με τη ριζομπαλα άθικτη σε μεγαλυτερη γλαστρα με τύρφη.πιστεύετε θα βοηθήσει;
-
Λουκάς Καρούσος
Topic author - Omono

Το χωμα ειναι τραγικό και το φυτο ταλαιπωρημένο.τωρα ομως δε μπορω να μεταφύτευσω οποτε....
-
Λουκάς Καρούσος
Topic author - Omono

"Κατα λαθος "λιγουστρο.
Σε μια αποπειρα να αγορα τηλεφωνικά-διαδυκτιακα εναν φικο ρετουσα, απο άσχετη υπάλληλο σχετικου καταστήματος, εφτασε στα χερια μου αυτο το λιγουστρο.δε με χαλασε φυσικά γιατι ειναι δεντρακι με προοπτικές.ειπα λοιπόν να το μοιραστώ μαζι σας.[img]//uploads.tapatalk-cdn.com/2016051 ... 1d5e3c.jpg[/img][img]//uploads.tapatalk-cdn.com/2016051 ... f38752.jpg[/img]