Γαρδένια-Βουκαμβίλια. Προλαβαίνω μεταφύτευση και κλάδεμα;
-
Petros
- Imperial

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 19 times
Re: Γαρδένια-Βουκαμβίλια. Προλαβαίνω μεταφύτευση και κλάδεμα;
Nasos έγραψε:Ok, μάλλον θα πρέπει να κάνω υπομονή... Επιστρέφω μεθαύριο από ταξίδι για δουλειά, όποτε φωτογραφίες τότε...
Sinaf για ποια συνάντηση λες; Μου δίνεις σε παρακαλώ περισσότερες λεπτομέρειες;
Καλώς τον.
Διάβασε http://www.bonsaiforum.gr/viewtopic.php?f=51&t=8215 [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... cheers.gif[/img]
-
Nasos
Topic author - Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Ok, μάλλον θα πρέπει να κάνω υπομονή... Επιστρέφω μεθαύριο από ταξίδι για δουλειά, όποτε φωτογραφίες τότε...
-
sinaf
- Omono

- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 55 times
Καλώς όρισες Νάσο. Μιας και μένεις Αθήνα, θα ήταν καλή ευκαιρία να παρευρεθείς την Κυριακή στη συνάντηση του bonsaiforum, να γνωριστείς με την παρέα και να λύσεις τις απορίες σου.[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... e_wink.gif[/img]
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Καλώς τον. Περιμένουμε να δουμε τα δέντρα σου.
-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
Καλώς όρισες στο bonsaiforum Νάσο!
Η εποχή, όσο γλυκιά και αν είναι για χειμώνα, δεν προσφέρεται για μεταφυτεύσεις γιατί τα φυτά μπαίνουν σε χειμερία νάρκη.
Θα μπορούσες ίσως να κλαδέψεις συντηρητικά την μπουκαμβίλια σου αλλά δεν βλέπω τον λόγο να κάνεις κάτι τέτοιο αυτήν την εποχή.
Ανέβασε μερικές φωτογραφίες των δέντρων που αναφέρεις.
Η εποχή, όσο γλυκιά και αν είναι για χειμώνα, δεν προσφέρεται για μεταφυτεύσεις γιατί τα φυτά μπαίνουν σε χειμερία νάρκη.
Θα μπορούσες ίσως να κλαδέψεις συντηρητικά την μπουκαμβίλια σου αλλά δεν βλέπω τον λόγο να κάνεις κάτι τέτοιο αυτήν την εποχή.
Ανέβασε μερικές φωτογραφίες των δέντρων που αναφέρεις.
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
-
Nasos
Topic author - Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Γαρδένια-Βουκαμβίλια. Προλαβαίνω μεταφύτευση και κλάδεμα;
Καλησπέρα σας. Όντας νέος στο forum και αρχάριος στο αντικείμενο, εχω μια ερώτηση! Αγόρασα χθες μια γαρδένια και μια βουκαμβίλια. Και τα δυο φυτά ειναι μεγάλα με ωραίο νεμπαρι και καλές προοπτικές! Έτσι μου φαίνεται δηλαδή...
Επειδή δεν κρατιέμαι, δεν ξέρω τι να κάνω. Να τα κλαδέψω τώρα και να τα μεταφυτεύσω σε μια νέα γλάστρα με καλύτερο χώμα μεχρι την άνοιξη για περαιτέρω εργασίες ή να περιμένω μεχρι την άνοιξη και να κλαδέψω τότε;
Μένω Αθήνα, Ν. Φιλαδελφεια, όποτε ο καιρός ειναι σχετικά ήπιος ακόμα...
Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για τη συμβουλή σας!
Επειδή δεν κρατιέμαι, δεν ξέρω τι να κάνω. Να τα κλαδέψω τώρα και να τα μεταφυτεύσω σε μια νέα γλάστρα με καλύτερο χώμα μεχρι την άνοιξη για περαιτέρω εργασίες ή να περιμένω μεχρι την άνοιξη και να κλαδέψω τότε;
Μένω Αθήνα, Ν. Φιλαδελφεια, όποτε ο καιρός ειναι σχετικά ήπιος ακόμα...
Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για τη συμβουλή σας!