Αγορα bonsai
-
Irene.marga
Topic author - Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Αγορα bonsai
Γινονται συναντήσεις κάπου ώστε να μπορέσω να ερθω να δω πώς φτιάχνονται τα μπονσαι;;
Η μυρτια λιγο πιο κοντα. Τέτοια φωτό θελετε;;
Η μυρτια λιγο πιο κοντα. Τέτοια φωτό θελετε;;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Καλώς μας ήρθες! Η μυρτιά σου είναι πολύ ενδιαφέρουσα, οπότε αν έχει και συναισθηματική αξία συγχρόνως έχεις έναν λόγο ακόμα να την περιποιηθείς όσο το δυνατόν περισσότερο! Θα διαφωνήσω με την λογική "τη δίνω να μου την φτιάξουν", θα μπορούσατε ίσως να κανονίσετε μια Συνάντηση έργασίας του τοπικού παραρτήματος (πώς τα λέω... [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/icon_razz.gif[/img]), ώστε να σου δώσουν ιδέες ή/και οδηγίες για να τη φτιάξεις σιγά σιγά μόνη σου!
Ρίξε μια ματιά και στα άρθρα της Βιβλιοθήκης μας και για ό,τι χρειαστείς μη διστάσεις να μας ρωτήσεις! [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... egreen.gif[/img]
Ρίξε μια ματιά και στα άρθρα της Βιβλιοθήκης μας και για ό,τι χρειαστείς μη διστάσεις να μας ρωτήσεις! [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... egreen.gif[/img]
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Βγάλε μια καλη φωτογραφία που στο πισω μέρος απο το δέντρο σου να ειναι ενας λευκος τοίχος. Θα σου φτιαξουμε ενα σχεδιο τι να κανεις με την μυρτιά σου.
-
alexcorfu
- Imperial

- Επικοινωνία:
Καλώς ήρθες στο forum! Πολύ ωραία η μυρτιά σου! Εξειδικευμένα καταστήματα για bonsai δεν υπάρχουν στην Κέρκυρα! Μόνο από το εξωτερικό μπορείς να πάρεις κάτι έτοιμο. Η καλύτερη πηγή για να βρείς και να διαμορφώσεις διάφορα είδη, είναι τα κατά τόπους φυτώρια!
-
iohokahey
- Masterpiece

- Been thanked: 1 time
Καλη αρχη και απο μενα..ειμαι σιγουρος οτι τα παιδια απο την κερκυρα θα σε βοηθησουν!!
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 422 times
- Been thanked: 364 times
Καλώς ήρθες και από μένα στη παρέα μας! Η μύρια σου έχει πολύ ιδιαίτερο κορμο και νομίζω ότι έχει όλα τα προσόντα να γίνει κάτι πάρα πολύ ενδιαφέρον και ωραίο. Αυτό βέβαια θα χρειαστεί χρόνια... συνεχόμενες εργασίες,,,, πολύ υπομονή αλλά και επιμονή. Κανένα δέντρο δεν έγινε bonsai με τη πρώτη εργασία-διαμόρφωση,
[img]//images.tapatalk-cdn.com/15/11/03 ... 5fbc5e.jpg[/img]
Ολα γίνονται σταδιακά, για να εκπεδευετε το δέντρο αλλά και ο ιδιοκτήτης του.
Οπότε μη τρομαζεις μέχρι την άνοιξη που ίσως να χρειαστεί να κάνεις τη πρώτη σου μεταφυτευση θα έχεις διαβάσει αρκετά άρθρα από τη βιβλιοθήκη μας και θα έχεις περισσότερες γνώσεις.
Άνοιξε ένα νέο θέμα στις παρουσιάσεις δέντρων και βγαλε νεες φωτογραφίες με ουδέτερο φόντο και από πολλές γωνίες για να καταλάβουμε ακριβώς πως είναι η μυρτια σου και να ξεκινήσεις να περνεις πληροφορίες. Παράλληλα υπάρχει και το 'virtual help' και ένας ""μαέστρος"" (όνομα δε λέμε) που μπορεί να σε βοηθήσει.
Οτι χρειαστείς ρώτα μας
[img]//images.tapatalk-cdn.com/15/11/03 ... 5fbc5e.jpg[/img]
Ολα γίνονται σταδιακά, για να εκπεδευετε το δέντρο αλλά και ο ιδιοκτήτης του.
Οπότε μη τρομαζεις μέχρι την άνοιξη που ίσως να χρειαστεί να κάνεις τη πρώτη σου μεταφυτευση θα έχεις διαβάσει αρκετά άρθρα από τη βιβλιοθήκη μας και θα έχεις περισσότερες γνώσεις.
Άνοιξε ένα νέο θέμα στις παρουσιάσεις δέντρων και βγαλε νεες φωτογραφίες με ουδέτερο φόντο και από πολλές γωνίες για να καταλάβουμε ακριβώς πως είναι η μυρτια σου και να ξεκινήσεις να περνεις πληροφορίες. Παράλληλα υπάρχει και το 'virtual help' και ένας ""μαέστρος"" (όνομα δε λέμε) που μπορεί να σε βοηθήσει.
Οτι χρειαστείς ρώτα μας
-
Irene.marga
Topic author - Σπορόφυτο

Ο πανέμορφος φίκος μου.
τον κλάδεψα ευτυχώς τον Ιούνιο κ φούντωσε σε λιγότερο απο ένα μηνα.
Τι πρέπει να κανω στη μυρτια; Χρειάζεται κλάδεμα αυτη την εποχή;
Τι πρέπει να κανω στη μυρτια; Χρειάζεται κλάδεμα αυτη την εποχή;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
vaggelakos7
- Imperial

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
Alexcorfu και ο tsantos ειναι στην κερκυρσ. Η μυρτια σου εχει υπεροχο κορμο! Σιγουρα μπορει να γινει ενα πανεμορφο μπονσαι. Δεν χρειαζεται να αγορασεις τιποτα! Καλη αρχη εύχομαι. Τι τζινσενκ εχεις; εχεις φωτογραφια του;
Το δεντρακι σου ειναι τουλαχιστον ενδιαφερον. Θα μπορουσες να κανεις καποιες εργασιες πανω του, και να το παλεψεις για να γινει σε καποιο καιρο μπονσαι. Κερκυρα απο οσο ξερω υπαρχουν μελη του γκρουπ, ενας alexcorfu μου ερχεται στο μυαλο, που δουλευανε σε κατι ελιες μαζι με καποιον αλλο...
Καποιος αντμιν που ξερει καλυτερα τα μελη μπορει να σου πει σε ποιους να στειλεις πμ να μπορεσετε να βρεθειτε απο κοντα.
Καλωσηρθες κιολας, και καλη αρχη με τα bonsai. [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... /gluck.gif[/img] [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... mewave.gif[/img]
Καποιος αντμιν που ξερει καλυτερα τα μελη μπορει να σου πει σε ποιους να στειλεις πμ να μπορεσετε να βρεθειτε απο κοντα.
Καλωσηρθες κιολας, και καλη αρχη με τα bonsai. [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... /gluck.gif[/img] [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... mewave.gif[/img]
-
Irene.marga
Topic author - Σπορόφυτο

Θα μου αρεσε να φτιάξω εγω το μπονσαι μου. Ποσό χρονο παίρνει ομως; Δεν ξερω αν θ αντέξω την αναμονή. Εχω μια υπέροχη μυρτιά που θα ηταν πανέμορφη σαν μπονσαι. Εχει χοντρό κορμό σε γλάστρα.υπαρχει κάποιος στην Κέρκυρα που θα μπορούσε να με βοηθήσει; Ή έστω υπαρχει κάποιος Κερκυραίος να ξερει καποιο μαγαζι εδω στην Κέρκυρα με μπονσαι;;
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 03 Νοέμ 2015, 21:14 --
Η μυρτια που γράφω πιο πάνω. Δεν θελω ομως να την χαλάσω, γι αυτο δεν το εχω επιχειρήσει ακομα. Ειμαι συναισθηματικά δεμένη με αυτη τη μυρτια. Θα ήθελα ομως αν υπήρχε κάποιος στην Κέρκυρα που ξερει να κανει μπονσαι, να την πήγαινα κ να μου την έφτιαχνε.
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 03 Νοέμ 2015, 21:14 --
Η μυρτια που γράφω πιο πάνω. Δεν θελω ομως να την χαλάσω, γι αυτο δεν το εχω επιχειρήσει ακομα. Ειμαι συναισθηματικά δεμένη με αυτη τη μυρτια. Θα ήθελα ομως αν υπήρχε κάποιος στην Κέρκυρα που ξερει να κανει μπονσαι, να την πήγαινα κ να μου την έφτιαχνε.
Καλησπέρα...
Online μαγαζί αν ψάξεις στο ίντερνετ μπορείς να βρεις και ελληνικό και εξωτερικού από όσο ξέρω.
Δεν υπάρχει κανένα φυτώριο εκεί κοντά να ρίξεις καμιά μάτια?
'Η και κανένα ανθοπωλείο ? Σίγουρα θα μπορεί να σου βρει κάτι...
Μήπως να έπαιρνες κανένα καλό δετρακι από φυτώριο και να το έκανες εσύ bonsai με την βοήθεια όλων εδώ μέσα?
Πίστεψε με είναι όμορφη εμπειρία...εκτός αν το θέλεις έτοιμο...!!!
Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξεις..
Online μαγαζί αν ψάξεις στο ίντερνετ μπορείς να βρεις και ελληνικό και εξωτερικού από όσο ξέρω.
Δεν υπάρχει κανένα φυτώριο εκεί κοντά να ρίξεις καμιά μάτια?
'Η και κανένα ανθοπωλείο ? Σίγουρα θα μπορεί να σου βρει κάτι...
Μήπως να έπαιρνες κανένα καλό δετρακι από φυτώριο και να το έκανες εσύ bonsai με την βοήθεια όλων εδώ μέσα?
Πίστεψε με είναι όμορφη εμπειρία...εκτός αν το θέλεις έτοιμο...!!!
Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξεις..
-
Irene.marga
Topic author - Σπορόφυτο

Αγορα bonsai
Γεια σας!!!! Θα ήθελα να αγοράσω ενα bonsai. Φτελιά ή καμέλια. Μένω στην Κερκυρα όμως. Υπαρχει καποιο online shop που εμπιστεύεστε; Ή έστω Θεσσαλονίκη;
Εχω ήδη έναν φικο τζίνζεκ τον οποίο υπέρ αγαπάω αλλα θελω αλλο ενα bonsai να μπορω να δωσω σχήμα.
Σας ευχαριστώ!!!
Εχω ήδη έναν φικο τζίνζεκ τον οποίο υπέρ αγαπάω αλλα θελω αλλο ενα bonsai να μπορω να δωσω σχήμα.
Σας ευχαριστώ!!!