Λίγα λόγια για μένα
-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
Re: Λίγα λόγια για μένα
Καλώς όρισες ...κεφάτο μούρο στην όμορφη παρέα του bonsaiforum.
Θα χαρούμε να λύσουμε τις απορίες σου.
Καλή αρχή στον όμορφο κόσμο του μπονσάι!
Θα χαρούμε να λύσουμε τις απορίες σου.
Καλή αρχή στον όμορφο κόσμο του μπονσάι!
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
-
Sim62
- Συντονιστής

- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 84 times
Καλώς ήλθες στο φόρουμ μας.
Να καταφέρεις να πάς στη συνάντηση σου εύχομαι, και θα ανακαλύψεις έναν μαγικό κόσμο, αυτόν των bonsai. Τα παιδιά εκεί θα σου δείξουν και θα σε καθοδηγήσουν να ασχοληθείς και με άλλα είδη δέντρων εκτός της καρμόνας σου, που υποθέτω ότι είναι mallsai, για να ανέβει περισσότερο το ενδιαφέρον σου.
Να καταφέρεις να πάς στη συνάντηση σου εύχομαι, και θα ανακαλύψεις έναν μαγικό κόσμο, αυτόν των bonsai. Τα παιδιά εκεί θα σου δείξουν και θα σε καθοδηγήσουν να ασχοληθείς και με άλλα είδη δέντρων εκτός της καρμόνας σου, που υποθέτω ότι είναι mallsai, για να ανέβει περισσότερο το ενδιαφέρον σου.
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Καλώς μας ήρθες, λοιπόν! Θα χαρούμε να λύσουμε όσες απορίες προλάβουμε την Κυριακή από κοντά![img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... egreen.gif[/img]
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
merry bery
Topic author - Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Λίγα λόγια για μένα
Καλησπέρα σας,
βρέθηκα στην παρέα σας ψάχνοντας τρόπο να κρατήσω στην ζωή το mallsai μου.
Όπως ίσως και κάποιοι άλλοι ξεκίνησα για ψώνια και βρέθηκα με μια καρμόνα η οποία παρά το αρχικό σοκ της μετακόμισης τώρα τα πάει πολύ καλά (κατ'εμέ πάντα).
Ψάχνοντας στο forum ανακάλυψα ότι την ερχόμενη Κυριακή 27/9 υπάρχει συνάντηση-workshop, οπότε θα τα πούμε από κοντά.
Όπως όλοι οι νέοι στο hobby έχω και εγώ πολλές απορίες.
Δημήτρης
βρέθηκα στην παρέα σας ψάχνοντας τρόπο να κρατήσω στην ζωή το mallsai μου.
Όπως ίσως και κάποιοι άλλοι ξεκίνησα για ψώνια και βρέθηκα με μια καρμόνα η οποία παρά το αρχικό σοκ της μετακόμισης τώρα τα πάει πολύ καλά (κατ'εμέ πάντα).
Ψάχνοντας στο forum ανακάλυψα ότι την ερχόμενη Κυριακή 27/9 υπάρχει συνάντηση-workshop, οπότε θα τα πούμε από κοντά.
Όπως όλοι οι νέοι στο hobby έχω και εγώ πολλές απορίες.
Δημήτρης