Αγριελια ! (Το Πρωτο Bonsai)
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Re: Αγριελια ! (Το Πρωτο Bonsai)
Αφού ήταν δώρο, δεν έχει σημασία η τιμή. Προ-μπονσάι σημαίνει πως έχει ακόμα αρκετή δουλειά ωσπου να γίνει με τα χρόνια μπονσάι.
Το δεντράκι είναι μικρό ακόμα και θα χρειαστεί αρκετή υπομονή για να αναδειχθεί, αλλά δείχνει υγιές και για αρχή είναι μια χαρά. Προσπάθησε να το κρατήσεις ζωντανό εν πρώτοις και σιγά σιγά θα δεις πώς θα το προχωρήσεις! [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... flower.gif[/img]
Το δεντράκι είναι μικρό ακόμα και θα χρειαστεί αρκετή υπομονή για να αναδειχθεί, αλλά δείχνει υγιές και για αρχή είναι μια χαρά. Προσπάθησε να το κρατήσεις ζωντανό εν πρώτοις και σιγά σιγά θα δεις πώς θα το προχωρήσεις! [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... flower.gif[/img]
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
xristosac
Topic author - Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Καλησπερα ! Μου είπαν ότι είναι προ-μπονζαι άλλα δεν καταλαβαίνω την διαφορά. Μου το έκαναν δώρο άλλα μάλλον γύρω στα 20-30 € από τι καταλαβα. Υπάρχει περίπτωση άπατης;;;;;
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα, καλώς τον.
Καταλαβαινω γιατι σε ρωτάει ο Παυλος. Σε τι τιμη το αγόρασες και αυτός που σου το πουλησε σου είπε οτι πληρώνεις μπονσαι;
Καταλαβαινω γιατι σε ρωτάει ο Παυλος. Σε τι τιμη το αγόρασες και αυτός που σου το πουλησε σου είπε οτι πληρώνεις μπονσαι;
-
Paulos
- Imperial

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 10 times
Καλησπέρα, το αγόρασες έτσι με αυτή την γλάστρα ή έκανες μόνος σου την μεταφύτευση; Στο πούλησαν ως bonsai δέντρο;
τη συγγένεια της ανθρώπινης διανοίας προς τον Άπειρον Λόγον
-
xristosac
Topic author - Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Αγριελια ! (Το Πρωτο Bonsai)
Καλημέρα !!!Έπεσε πρόσφατα στα χεριά μου μια αγριελιτσα η όποια είναι μάλλον Bonsai (και από ότι μου είπαν 7 χρονών !!!!).Είμαι εντελώς αρχάριος στο θέμα των Bonsai και θα ήθελα βοήθεια γιατην καλύτερη δυνατή φροντίδα της. Πείτεμου και εσείς την γνώμη σας η και κάποιεςσυμβουλές αν έχετε θα ήταν πολύ χρήσιμες….
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.