Ένωση κορμών
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 422 times
- Been thanked: 364 times
Re: Ένωση κορμών
Στην αυλη μου εχω μια μεγαλη βουκαμβιλια.
Πριν από δύο χρόνια είχα βγάλει μια γλάστρα με χωμα(καταβολάδα), φέτος ειδα πως είχαν βγει μικρές ριζες. Άρα πιστεύω ότι γίνεται, απλά θέλει χρόνο. Όσο αναφορά για την δίχρωμια στα ανθάκια πιστεύω ότι για λίγα χρόνια θα υπάρχει αλλα κάποια στιγμή θα υπερισχύσει ο δυνατότερος. Λογικα θα σου γίνει μοβ γιατί οι μοβ βουκαμβιλιες είναι πιο δυνατές και ανθεκτικές.
Αυτή είναι η γνώμη μου χωρίς να είμαι γεωπόνος
Πριν από δύο χρόνια είχα βγάλει μια γλάστρα με χωμα(καταβολάδα), φέτος ειδα πως είχαν βγει μικρές ριζες. Άρα πιστεύω ότι γίνεται, απλά θέλει χρόνο. Όσο αναφορά για την δίχρωμια στα ανθάκια πιστεύω ότι για λίγα χρόνια θα υπάρχει αλλα κάποια στιγμή θα υπερισχύσει ο δυνατότερος. Λογικα θα σου γίνει μοβ γιατί οι μοβ βουκαμβιλιες είναι πιο δυνατές και ανθεκτικές.
Αυτή είναι η γνώμη μου χωρίς να είμαι γεωπόνος
Πολύ ωραία ιδέα αυτή με τα δύο χρώματα!Γιωτα έγραψε:Χμμμ δεν υπαρχει φωτο-δεν εχω δει δηλ-το σκέφτηκα για να εχει 2χρωματα το ίδιο δέντρο...μεγαλωνω μια λευκη&μια σκούρο μωβ και μαζί θα ηταν όνειρο....
Αν και δε ξέρω πολλά από φυτά γενικώς, μήπως έκανε δουλεία να κάνεις εμβολιασμό?
Τι λέτε ρε παιδιά για αυτή την πρόταση?
Παναγιώτης
-
iohokahey
- Masterpiece

- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
ενδιαφερουσα σκεψη και απιθανο θα ναι το αποτελεσμα!
περιμενουμε νεα εφ'οσον το επιχειρησεις![img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... cheers.gif[/img]
περιμενουμε νεα εφ'οσον το επιχειρησεις![img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... cheers.gif[/img]
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Γιωτα έγραψε:Χμμμ δεν υπαρχει φωτο-δεν εχω δει δηλ-το σκέφτηκα για να εχει 2χρωματα το ίδιο δέντρο...μεγαλωνω μια λευκη&μια σκούρο μωβ και μαζί θα ηταν όνειρο....
Με τον ιδιο τρόπο που έκανες και του φίκους λογικά γίνεται. Απλά δεν θα είναι τόσο γρήγορη η διαδικασία όπως με τους φίκους. Έχουν αυτο το γάλα που βοηθάει. Πιστεύω οτι θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο. Δοκίμασε το θα είναι υπέροχο εαν πετύχει!!!
Να τα δέσεις γερά!
[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... odpost.gif[/img]
[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/text/bravo.gif[/img]
-
Γιωτα
Topic author - Shohin

- Been thanked: 0
Χμμμ δεν υπαρχει φωτο-δεν εχω δει δηλ-το σκέφτηκα για να εχει 2χρωματα το ίδιο δέντρο...μεγαλωνω μια λευκη&μια σκούρο μωβ και μαζί θα ηταν όνειρο....
Δεν εισαι μια σταγονα στον ωκεανο...
εισαι ολοκληρος ο ωκεανος σε μια σταγονα ~RUMI~ नमस्ते
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Γιατι να ενώσεις 2 κορμούς απο βουκαμβιλεα; Θες να ανεβασεις φωτογραφιες να δουμε πως το σκέφτεσαι;
-
Paulos
- Imperial

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 10 times
Δεν έχω ακούσει ποτε με μπουκαμβίλια. Δεν είμαι σίγουρος. Ανέβασε φωτογραφία με το Μπέντζαμιν ακουγετε ενδιαφέρον.
τη συγγένεια της ανθρώπινης διανοίας προς τον Άπειρον Λόγον
-
marios
- Imperial

- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 29 times
Γιωτα έγραψε:Κάποια στιγμή παλαιότερα με είχατε συμβουλεύσει κ ένωσα με μεγάλη επιτυχία τους κορμούς απο μπέντζαμιν,μπορώ με την ίδια τεχνική {κόβω ελαφρά κορμούς κ δένω σφιχτά τα 2 φυτά} να ενώσω κ κορμούς μπουκαμβίλιας? Ο κάθε κόρμος έχει πάχος 2στυλό και θα ήταν ιδανικό να μπορούσα να έχω 2 χρώματα σε ένα δέντρο και σίγουρα πιο χοντρό κορμό...
Μάλλον θα γίνεται και με την μπουκαμβίλια αλλά ας γράψει και κάποιος άλλος.
-
Γιωτα
Topic author - Shohin

- Been thanked: 0
Ένωση κορμών
Κάποια στιγμή παλαιότερα με είχατε συμβουλεύσει κ ένωσα με μεγάλη επιτυχία τους κορμούς απο μπέντζαμιν,μπορώ με την ίδια τεχνική {κόβω ελαφρά κορμούς κ δένω σφιχτά τα 2 φυτά} να ενώσω κ κορμούς μπουκαμβίλιας? Ο κάθε κόρμος έχει πάχος 2στυλό και θα ήταν ιδανικό να μπορούσα να έχω 2 χρώματα σε ένα δέντρο και σίγουρα πιο χοντρό κορμό...
Δεν εισαι μια σταγονα στον ωκεανο...