Wax flower
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 422 times
- Been thanked: 364 times
Re: Wax flower
Δε ξέρω αν γίνεται bonsai αλλά δεν είναι κι αυτό το ζητούμενο. Αν σου άρεσει αγόρασε!
Εγω έχω μια βιολέτα από σπόρο εδώ και 4 χρόνακια, φυσικά και δε πρόκειται για bonsai, αν τη δεις θα πάθεις πλάκα
Εγω έχω μια βιολέτα από σπόρο εδώ και 4 χρόνακια, φυσικά και δε πρόκειται για bonsai, αν τη δεις θα πάθεις πλάκα
-
stelios
- Imperial

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 27 times
Re: Wax flower
Ωραίο είναι αλλά νομιζω δεν κανει για μπονσαι.Vadim έγραψε:Γειά σας.. Θα ήθελα την άποψή σας για αυτό το είδος λουλούδιου αν μπορεί να σταθεί σας Bonsai. Σήμερα το βρήκα σε ένα φυτωριο και σκέφτομαι να το δουλέψω σαν δέντρακι καθότι έχει ξύλωδες κορμό και μοιάζει πολύ με κωνοφορο . Δεν τράβηξα φωτογραφία το συγκεκριμένο το έχει κανείς? Από άποψη φροντίδας πως το δουλεύουμε?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Vadim
Topic author - Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Wax flower
Γειά σας.. Θα ήθελα την άποψή σας για αυτό το είδος λουλούδιου αν μπορεί να σταθεί σας Bonsai. Σήμερα το βρήκα σε ένα φυτωριο και σκέφτομαι να το δουλέψω σαν δέντρακι καθότι έχει ξύλωδες κορμό και μοιάζει πολύ με κωνοφορο . Δεν τράβηξα φωτογραφία το συγκεκριμένο το έχει κανείς? Από άποψη φροντίδας πως το δουλεύουμε?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.