gallery!

Εδώ γράφουμε οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τα μπονσάι
Απάντηση

Hfestion
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 421 times
Been thanked: 359 times

Re: gallery!

Δημοσίευση από Hfestion »

stelios έγραψε:
Hfestion έγραψε:Πόσες φορές εχω ψάξει για φωτογραφίες από παλιά δέντρα και δε τις βρίσκω. Προσπαθώ να σύγκρινω δέντρα και διαμόρφωσεις και δε μπορώ να βρω. Virtual κ.α. πολλά. Εδώ και 2, 3 μήνες σκέφτομαι ότι θα πρέπει να φτιάξουμε μια gallery με χρήσιμες φωτογραφίες. Τη Δευτέρα που μας πέρασε έκανα πρόταση στον Χάρη για την υλοποίηση της.
Σκεφτόμουν θα ήταν πολύ ωραίο αν μπορούμε να ομαδοποιησουμε δέντρα μας ανα είδος, μέγεθος ή ηλικία ή οτιδήποτε άλλο.

Αυτή ήταν η ιδέα μου
Είναι τόσα πολλά να μπουν και σαν είδος;
Γι αυτό το συζητάμε για να φτιαχτεί όπως θέλουμε.
Μια άλλη ιδέα για το πιο θα είναι το κριτήριο που θα μπαίνει μια φωτογραφία στη gallery είναι αν θα μπορούσε να μπει σε φωτογραφίες κάτι σαν like. Και θα ορίσουμε στα 20-30 like θα μπορεί να μπει στη gallery
"Πολεμιστής του κήπου,,

https://youtube.com/channel/UCPhRP1KKAIFWG6kHAEJf0Zg
Άβαταρ μέλους

stelios
Imperial
Imperial
Has thanked: 7 times
Been thanked: 27 times

Δημοσίευση από stelios »

Hfestion έγραψε:Πόσες φορές εχω ψάξει για φωτογραφίες από παλιά δέντρα και δε τις βρίσκω. Προσπαθώ να σύγκρινω δέντρα και διαμόρφωσεις και δε μπορώ να βρω. Virtual κ.α. πολλά. Εδώ και 2, 3 μήνες σκέφτομαι ότι θα πρέπει να φτιάξουμε μια gallery με χρήσιμες φωτογραφίες. Τη Δευτέρα που μας πέρασε έκανα πρόταση στον Χάρη για την υλοποίηση της.
Σκεφτόμουν θα ήταν πολύ ωραίο αν μπορούμε να ομαδοποιησουμε δέντρα μας ανα είδος, μέγεθος ή ηλικία ή οτιδήποτε άλλο.

Αυτή ήταν η ιδέα μου
Είναι τόσα πολλά να μπουν και σαν είδος;

Hfestion
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 421 times
Been thanked: 359 times

Δημοσίευση από Hfestion »

Πόσες φορές εχω ψάξει για φωτογραφίες από παλιά δέντρα και δε τις βρίσκω. Προσπαθώ να σύγκρινω δέντρα και διαμόρφωσεις και δε μπορώ να βρω. Virtual κ.α. πολλά. Εδώ και 2, 3 μήνες σκέφτομαι ότι θα πρέπει να φτιάξουμε μια gallery με χρήσιμες φωτογραφίες. Τη Δευτέρα που μας πέρασε έκανα πρόταση στον Χάρη για την υλοποίηση της.

Αυτή ήταν η ιδέα μου
"Πολεμιστής του κήπου,,

https://youtube.com/channel/UCPhRP1KKAIFWG6kHAEJf0Zg
Άβαταρ μέλους

Μενέλαος
Omono
Omono
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Δημοσίευση από Μενέλαος »

Ζυγίζοντας λοιπόν τα υπέρ και τα κατά, πιστεύω ότι πρέπει να καταλήξετε σε κάποια στοιχειώδη κριτήρια, πάνω στα οποία θα στηρίζεται η διαλογή των δέντρων που θα παίρνουν την άγουσα για την γκαλερί. Με αυτόν τον τρόπο, και θα αποφεύγονται οι πολλές πολλές παρεξηγήσεις, και θα διαφυλάξετε την -οπωσδήποτε κεφαλαιώδη- ενεργητικότητα των υπόλοιπων θεματικών ενοτήτων, και θα γίνεται καλό ξεσκαρτάρισμα στο υλικό που θα κοσμεί την γκαλερί. Θα είναι δηλαδή ταυτόχρονα και σχετικά δύσκολο να μπει κάποιο δέντρο στην γκαλερί, σύμφωνα με τα κριτήρια που θα έχουν θεσπιστεί, ώστε να μην ατονίσει το υπόλοιπο φόρουμ, αλλά όχι ακατόρθωτο, οπότε θα υπάρχει κι ένας θεμιτός ανταγωνισμός, αλλά και θα διαφυλαχτεί η υψηλή ποιότητα της γκαλερί με το να μη γεμίζει "σαβούρες", παρουσιάζοντας μόνο υψηλού επιπέδου δέντρα. Κάποια κριτήρια; Για παράδειγμα: Εμφάνιση, εξέλιξη και συνεχής ασχολία με το συγκεκριμένο δέντρο που προτάσσεται, στην θεματική του ενότητα, για πάνω από ένα ή ενάμισι χρόνο τουλάχιστον. Ή: Ένα ή το πολύ δύο δέντρα ανά χρήστη, ή αριθμός δέντρων ανά χρήστη ανάλογα της παλαιότητάς του και της συμμετοχής του στο φόρουμ. Εσείς θα αποφασίσετε τα ποια και πόσα κριτήρια. Σε κάθε περίπτωση πάντως, προσέξτε οι διαχειριστές: Μη γίνει η γκαλερί η αιτία που θα μαραζώσει το υπόλοιπο φόρουμ!
Τι κάνετε μωρέ; ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΧΩΜΑ!!!
Άβαταρ μέλους

RiaDr
Imperial Masterpiece
Imperial Masterpiece
Has thanked: 6 times
Been thanked: 6 times

Δημοσίευση από RiaDr »

Πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις και με χαροποιεί ιδιαίτερα αυτή η γόνιμη ανταλλαγή απόψεων. Εμμένω πάντως στην απλότητα: κατηγοριοποίηση ανά είδος (ακριβώς όπως στη Βιβλιοθήκη).

Αν γίνει ανά χρήστη θα έχουμε, όπως ειπώθηκε, ζητήματα ανταγωνισμού και μαρασμού του υπόλοιπου φόρουμ.
Αν γίνει ανά κατηγορία (μπονσάι, προ-μπονσάι κτλ) θα έχουμε συνέχεις αμπελο-φιλοσοφικές συζητήσεις για το αν είναι ή δεν είναι μπονσάι. Για επιτροπή... εγκρισης ούτε λόγος, θα φάνε ξύλο όποιοι τολμήσουν να λάβουν μέρος (ποιος είναι εξάλλου ειδικός να κρίνει...; ).
Αν γίνει ανά στυλ (πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα παρεμπιπτόντως) θα ήταν σίγουρα εντυπωσιακό και χρήσιμο, αλλά φοβάμαι ότι το 90% των δέντρων μας είναι ακαθόριστου στυλ ακόμα...

Ευτυχώς δεν χρειάζεται ν' αποφασίσω εγώ. [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... flower.gif[/img]
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 111 times
Been thanked: 177 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

Θα συμφωνησω (με τον Μενέλαο) να μην υπαρχουν (ακομα εστω) προσωπικες γκαλερί. (αν και καθε δεντρο που θα ανεβει θα έχει το όνομα του κατόχου και θα μπορει να χρησιμοποιήσει όποτε και όπου θέλει σε οποιδήποτε θεμα απο την γκαλερί του τις φωτογραφίες μέσα στο φόρουμ!)

Καλό είναι λοιπον να ξεκινήσουμε να φτιάχτουν όπως γράψατε παραπάνω κάποιες (για αρχη) θεματικές ενότητες. Δηλαδη προ-μπονσαι , Mallsai , bonsai... όμως...

Βέβαια ποιος θα κρίνει οτι αυτό είναι μπονσαι και δεν ειναι προ-μπονσαι; (εαν ερθει καποιος Ιάπωνας τα δέντρα μας ακόμα και τα πιο τέλεια για εμας μπονσαι γι'αυτον θα είναι ουτε προ-μπονσαι!!! :P :P )

Θα μπορουσαμε λοιπον να τα βάζουμε ως προ-μπονσαι και με ψηφορορια να τα ανεβάζουμε στα μπονσαι; (ακόμα και mallsai που έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές , όπως ποτ συρματώμα και άλλες εργασίες... ) να πηγαίνουν σε κατηγορία μπονσαι;)

[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/eusa/think.gif[/img]
Κατηγορίες 2 θα μπορούσαν να είναι Φυλλοβόλα και Αειθαλή και απο κατω υποκατηγορία προ , μπονσαι , μαλλσαι ? (θα μπορουσαμε και τα mallsai να τα ειχαμε ως pro-bonsai και εαν εχουν γινει σοβαρες αλλαγές να τα πάμε στα bonsai)

Επίσης αλλες κατηγορίες όπως kusamono, Δασάκια, τοπια , suiseki κ.τ.λ εκεί τι κάνουμε;
[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/eusa/think.gif[/img]
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

Μενέλαος
Omono
Omono
Been thanked: 0

Δημοσίευση από Μενέλαος »

Συμφωνώ με όλα όσα έγραψαν οι προηγούμενοι, και στις ιδέες που έριξαν στο τραπέζι, και στην όποια κατηγοριοποίηση, αλλά και στο θέμα των τυχόν παρεξηγήσεων που οπωσδήποτε θα υπάρξουν. "Βλέποντας" μακρύτερα, πιστεύω ότι, αν υπάρχει η δυνατότητα να ανεβάζουν όλοι οι χρήστες όλα τους τα δέντρα στην γκαλερί, ή στην προσωπική τους γκαλερί όπως γράφτηκε κάπου, μοιραία θα υπάρχει, εκτός από παρεξηγήσεις που θα καλούνται οι συντονιστές να λύνουν κάθε μέρα, και έντονος ανταγωνισμός μεταξύ των μελών ώστε να παρουσιαστούν τα δέντρα τους εκεί, κάτι που οπωσδήποτε θα επιφέρει τον μαρασμό και την ατονία των θεματικών ενοτήτων που ως σήμερα δουλεύουν εξαιρετικά. Προσέξτε το καλά αυτό: Όλοι μας θα θέλουμε να μπαίνουν όλα μας τα δέντρα, ακόμη και τα πιο ελεεινά ή αυτά που μόλις αγοράσαμε, στις γκαλερί, όποια και αν είναι η μορφή τους, και θα χαθεί η ομορφιά της προσωπικής παρουσίασης στις θεματικές ενότητες όπως γινόταν ως τώρα. Προτείνω λοιπόν κάτι σαν τα παρακάτω: Ναι σε μία κεντρική μάλλον γκαλερί, κι όχι προσωπική για τον καθένα, στην οποία, ΑΦΟΥ έχει παρουσιαστεί το κάθε δέντρο στην ενότητα που του αρμόζει, είτε να περνάει από μία "επιτροπή" που θα κρίνει το αν αξίζει να μεταπηδήσει και στην γκαλερί, είτε, ακόμη καλύτερα, να γίνεται μια ψηφοφορία μεταξύ των μελών για το αν αξίζει να μπει στην γκαλερί. Μπλεγμένο θα είναι, αλλά θα ελαχιστοποιηθούν οι παρεξηγήσεις. Πάντως για αρχή προτείνω να μπουν δέντρα στην γκαλερί μόνο από παλαιά νήματα, ώστε να μην έχουμε λόγια, και λίγο λίγο βλέπουμε...
Τι κάνετε μωρέ; ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΧΩΜΑ!!!
Άβαταρ μέλους

Topic author
iohokahey
Masterpiece
Masterpiece
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από iohokahey »

κατι που μολις το σκεφτηκα και ειπα να το γραψω..!

η ομαδοποιηση θα μπορουσε να γινει αναλογα με το στυλ που ''ακολουθει'' το δεντρο..

..οταν εψαχνα για ανεμοδαρμενα δεντρα στο διαδυκτιο για το δικο μου λαριξακι,θα με βοηθουσε αρκετα αν πχ ειχαμε την γκαλλερι τοτε..

πχ. θα μπαινεις στην γκαλλερι και θα λες για να δω σημερα informal upright δεντρα..

υγ. φανταστειτε μετα απο καμια 5ετια τι συλλογη θα χουμε και ποσο θα βοηθιεται καποιος που θα θελει να διαμορφωσει ενα δεντρο!
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..

Γιώργος
Άβαταρ μέλους

Sim62
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 15 times
Been thanked: 84 times

Δημοσίευση από Sim62 »

[justify]Νομίζω ότι ακούστηκαν αρκετές και γόνιμες απόψεις επί του θέματος. Τεχνικά δεν ξέρω αν είναι εφικτό να υπάρχει gallery για όποιον χρήστη το επιθυμεί. Ισως θα μπορούσε να υπάρξει μια ομαδοποίηση σχετική με το είδος των δέντρων π.χ φυλλοβόλα, κωνοφόρα κλπ και ίσως 3-4 ομάδες με τα πιό δημοφιλή όπως Acer, φτελιές, πεύκα, γιουνίπερους ή οτιδήποτε άλλο που μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή. Και εκεί το κάθε μέλος θα μπορούσε να ανεβάζει το δέντρο του. [/justify][justify]Συμμερίζομαι απόλυτα τον φόβο των διαχειριστών για πιθανές παρεξηγήσεις και έχω την άποψη ότι θα ήταν προτιμότερο να μην τίθεται το ζήτημα του βαθμού ποιότητας κάθε δέντρου. Φυσικά σε μια τέτοια gallery δεν θα ήταν λογικό να δούμε σπορόφυτα ή δέντρα που μόλις πήρε κάποιος απ΄το φυτώριο. Υπάρχουν άλλα μέρη του φόρουμ για αυτά. [/justify][justify]Και είναι λογικό να υπάρχει κάποιο φιλτράρισμα και αυτό είναι κάτι που μόνο οι διαχειριστές - συντονιστές μπορούν και επιτρέπεται να κάνουν.[/justify]
Άβαταρ μέλους

karesansui
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 21 times
Been thanked: 62 times

Δημοσίευση από karesansui »

Καλησπέρα!

Βρίσκω την ιδέα της φωτογραφικής συλλογής -gallery- των δέντρων των μελών ελκυστικότατη!

Θα συνηγορήσω υπέρ της Ρίας ότι είμαστε ερασιτέχνες και όχι επαγγελματίες προβολής οπότε η gallery θα έχει, πολύ σωστά, ουσιαστικό ρόλο στο να δίνει ιδέες στην διαμόρφωση των δέντρων μας και στην περαιτέρω μεταξύ μας γνωριμία.

Θα πρότεινα, να κατηγοριοποιεί ο κάθε ένας που αναρτά φωτογραφίες τις φωτογραφίες του, ως εξής:

1. Ποτενσάι (δυνητικό μπονσάι, potential bonsai). Δέντρα που έχουν όλα τα στοιχεία που καθιστούν τον τελικό στόχο μετατροπής σε μπονσάι πραγματοποιήσιμο υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Δέντρα που έχουν υποβληθεί σε μια κάποια στοιχειώδη διαμόρφωση.

2. Πρό μπονσάι (μπονσάι σε προπαίδευση). Δέντρα στα οποία έχει προχωρήσει ήδη η διαμόρφωση, η δημιουργία κυρίων και δευτερευόντων κλάδων, έχει επιτευχθεί μικροφυλλία και διαφαίνεται η σχεδιαστική τελική πρόταση του καλλιτέχνη.

3α. Μαλσάι.

3β. Μπονσάι.

Η κατηγοριοποίηση είναι αυθαίρετη και την θέτω προς συζήτηση.
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Άβαταρ μέλους

Livstaras
Omono
Omono
Has thanked: 19 times
Been thanked: 16 times

Δημοσίευση από Livstaras »

Πάρα πολύ καλή ιδέα παιδιά!!
iohokahey έγραψε:αμαν βρε παιδια![ Εικόνα ]
ο καλυτερος και ο σωστοτερος ανθρωπος του κοσμου να εισαι,ΠΑΝΤΑ καποιος θα βρεθει να παρεξηγηθει..αν ειναι ετσι δεν θα κανουμε τιποτα και θα υπαρχει στασιμοτητα,αρα προοδος μηδεν!

λοιπον,τα πραγματα ειναι απλα..κυριε power ranger μου..[ Εικόνα ][ Εικόνα ]

το χομπυ αυτο το κανουμε ο καθενας για τον εαυτο του,απλως εδω μεσα αλληλοβοηθιομαστε!λοιπον,οποιος/οι θελει/ουν να αναδειχθει/ουν (ελεος!) ας ερθει/ουν και απο δω να τον/τους μοιρασω γλυφιτζουρι!![ Εικόνα ]
Συμφωνώ απολύτως, δεν νομίζω ότι η έκθεση φωτογραφιών είναι διαγωνισμός.
Αν κάποιος το βλέπει έτσι, εκείνος πρέπει να ψάξει τι δε πάει καλά στην αντίληψη του, όχι εσείς.
Συνεχίστε έτσι, η προσπάθειες σας για τη βελτίωση του forum μόνο κάλο κάνουν.[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/text/bravo.gif[/img][img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/text/bravo.gif[/img] [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/text/bravo.gif[/img]
"Trees are poems the earth writes upon the sky."
Kahlil Gibran
Άβαταρ μέλους

Topic author
iohokahey
Masterpiece
Masterpiece

αμαν βρε παιδια![img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... gblack.gif[/img]
ο καλυτερος και ο σωστοτερος ανθρωπος του κοσμου να εισαι,ΠΑΝΤΑ καποιος θα βρεθει να παρεξηγηθει..αν ειναι ετσι δεν θα κανουμε τιποτα και θα υπαρχει στασιμοτητα,αρα προοδος μηδεν!

λοιπον,τα πραγματα ειναι απλα..κυριε power ranger μου..[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... olling.gif[/img][img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... olling.gif[/img]

το χομπυ αυτο το κανουμε ο καθενας για τον εαυτο του,απλως εδω μεσα αλληλοβοηθιομαστε!λοιπον,οποιος/οι θελει/ουν να αναδειχθει/ουν (ελεος!) ας ερθει/ουν και απο δω να τον/τους μοιρασω γλυφιτζουρι!![img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/eusa/dance.gif[/img]

Γιώργος
Άβαταρ μέλους

RiaDr
Imperial Masterpiece
Imperial Masterpiece
Has thanked: 6 times
Been thanked: 6 times

Δημοσίευση από RiaDr »

H πρόταση του Iohokahey είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά φοβάμαι ότι είναι και ιδιαίτερα σύνθετη-θα απαιτούσε έναν άνθρωπο να μην κάνει τίποτα άλλο, παρά να ξεμπλέκει τον...γόρδιο δεσμό καθημερινά. Το ζήτημα των παρεξηγήσεων που θίγει ο Χάρης με απασχολεί κι εμένα ιδιαίτερα, μιας και όλο και κάποιος θα βρεθεί να παρεξηγηθεί, κι ας γίνεται μια προσπάθεια να προβληθούν τα δέντρα όλων.

Ίσως τελικά κάτι πιο απλό, μια κατηγοριοποίηση ανά είδος δέντρου να ήταν προτιμότερη, γιατί αλλιώς θα μας φάνε οι τύποι ("γιατί εκείνο το βάλατε στα μπονσάι και το δικό μου στα προ-μπονσάι" κτλ) και οι ανούσιες συζητήσεις.

Εξάλλου όλοι ερασιτέχνες είμαστε, δεν πουλάμε κάτι ούτε περιμένουμε να καταξιωθούμε μέσω της gallery, απλά να πάρουμε ιδέες και να ξεκινήσουμε (κι άλλες) γόνιμες συζητήσεις. Ας το δούμε ως μια ευκαιρία που μας δίνει το φόρουμ να γνωριστούμε καλύτερα (εμείς και τα δέντρα μας)! [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... flower.gif[/img]
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

iohokahey έγραψε:
Harris έγραψε:Και ποιος θα κρίνει το πιο είναι 'ετοιμο' προ-μπονσαι;
''ετοιμο'' = ''σε καποιο τελικο σταδιο'' !

το ιδιο δεν λεμε?

Ναι το ιδιο λεμε! [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... cheers.gif[/img] Απλά ποιος θα κρίνει πoιο είναι αυτο το "κάποιο τελικό στάδιο;" εδω παρεξηγούνται κάποιοι γιατί δεν προνόησε κάποιος να γράψει οτι δεν ειναι ελέφαντας δεν θα βρεθει κάποιος να παρεξηγηθεί γιατι δεν ανέβασες/ενέκρινες (κύριες διαχειριστα/μοντερείτορ/power ranger) το δικο μου δέντρο και ανέβασες του τάδε που δεν ειναι τοσο καλο σαν το δικο μου...

[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... flower.gif[/img]
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

Topic author
iohokahey
Masterpiece
Masterpiece

Harris έγραψε:Και ποιος θα κρίνει το πιο είναι 'ετοιμο' προ-μπονσαι;
''ετοιμο'' = ''σε καποιο τελικο σταδιο'' !

το ιδιο δεν λεμε?

Γιώργος
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

Sim62 έγραψε:
Harris έγραψε:
Η γνωμη μου είναι να μπαίνουν δέντρα που να είναι προ-μπονσαι αλλά σε κάποιο τελικό στάδιο. Όχι δέντρα που είναι ακόμα σε πολύ αρχική μορφή. Ώστε οταν θα μπαίνουμε να βλέπουμε δέντρα να μας φτιαχνουν την διάθεση! :)

Καλά έτσι όπως το θέτεις δεν μπορώ να διαφωνήσω, αλλά ένα τμήμα για την πρόοδο των δέντρων έστω και από ένα στάδιο και μετά νομίζω θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για όλους. Αυτό μπορεί να γίνεται και με update.

Αυτο θα γίνεται σε προσωπική gallery του καθε χρήστη;

Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- Τρί Απρ 21, 2015 2:17 pm --
iohokahey έγραψε:Πολυ καλη ιδεα ως προς τα 'ετοιμα' προμπονσαι χαρη..πχ να ναι μια γκαλλερι και απο κατω το ονομα του ιδιοκτητη του..
..ως προς το αν εχω να ριξω καμια ιδεα στο τραπεζι,με βρισκεις απροετοιμαστο..

Υγ.επειδη ζουμε στην ελλαδα,που οτι δηλωσεις εισαι/εχεις,ευχομαι να μην μπαινουν δεντρα του.. .. ..murata !

Και ποιος θα κρίνει το πιο είναι 'ετοιμο' προ-μπονσαι;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

Topic author
iohokahey
Masterpiece
Masterpiece

Πολυ καλη ιδεα ως προς τα 'ετοιμα' προμπονσαι χαρη..πχ να ναι μια γκαλλερι και απο κατω το ονομα του ιδιοκτητη του..
..ως προς το αν εχω να ριξω καμια ιδεα στο τραπεζι,με βρισκεις απροετοιμαστο..

Υγ.επειδη ζουμε στην ελλαδα,που οτι δηλωσεις εισαι/εχεις,ευχομαι να μην μπαινουν δεντρα του.. .. ..murata !

Γιώργος
Άβαταρ μέλους

Sim62
Συντονιστής
Συντονιστής

Δημοσίευση από Sim62 »

Harris έγραψε:
Η γνωμη μου είναι να μπαίνουν δέντρα που να είναι προ-μπονσαι αλλά σε κάποιο τελικό στάδιο. Όχι δέντρα που είναι ακόμα σε πολύ αρχική μορφή. Ώστε οταν θα μπαίνουμε να βλέπουμε δέντρα να μας φτιαχνουν την διάθεση! :)

Καλά έτσι όπως το θέτεις δεν μπορώ να διαφωνήσω, αλλά ένα τμήμα για την πρόοδο των δέντρων έστω και από ένα στάδιο και μετά νομίζω θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για όλους. Αυτό μπορεί να γίνεται και με update.
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

Sim62 έγραψε:Ωραία ιδέα είναι αυτή !!!
Ως προς το διαδικαστικό νομίζω οτι αυτή η συλλογή φωτογραφιών πρέπει να περιλαμβάνει φωτογραφίες δέντρων των μελών και να περιέχει διάφορες υποκατηγορίες. Για παράδειγμα κατάλληλο αρχικό υλικό, Prebonsai, bonsai κλπ αλλά και ένα τμήμα ετήσιας προόδου διαφόρων δέντρων για να βλέπουμε γενικότερα τις διάφορες εργασίες και πως προχωρά κάθε ξεχωριστή περίπτωση. Αυτά ίσως καλύπτονται σε άλλα μενού έως σήμερα αλλά εδώ θα μπορούσε να γίνει μια συγκεντρωτική συλλογή παρουσιάσεων και προόδου που θα έχει και έντονο εκπαιδευτικό χαρακτήρα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

Sim62
Συντονιστής
Συντονιστής

Δημοσίευση από Sim62 »

Ωραία ιδέα είναι αυτή !!!
Ως προς το διαδικαστικό νομίζω οτι αυτή η συλλογή φωτογραφιών πρέπει να περιλαμβάνει φωτογραφίες δέντρων των μελών και να περιέχει διάφορες υποκατηγορίες. Για παράδειγμα κατάλληλο αρχικό υλικό, Prebonsai, bonsai κλπ αλλά και ένα τμήμα ετήσιας προόδου διαφόρων δέντρων για να βλέπουμε γενικότερα τις διάφορες εργασίες και πως προχωρά κάθε ξεχωριστή περίπτωση. Αυτά ίσως καλύπτονται σε άλλα μενού έως σήμερα αλλά εδώ θα μπορούσε να γίνει μια συγκεντρωτική συλλογή παρουσιάσεων και προόδου που θα έχει και έντονο εκπαιδευτικό χαρακτήρα.
Απάντηση