windswept tree
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Re: windswept tree
Είναι απίστευτα έντονη η αίσθηση του "τεχνητού", οπότε καταστρατηγείται η βασική αρχή της φυσικότητας που διέπει τα μπονσάι, φαντάζομαι...
Από εκεί και πέρα, θα ήταν πιο σωστό για τα δικά μου αισθητικά κριτήρια αν έγερνε προς το πλάι κι εννοείται πως δεν μπορεί να πήρε ο αέρας τον κορμό και τα κλαδιά να έχουν μείνει "κάγκελο"! Εκτός πια κι αν, όπως αναφέρθηκε, βλέπουμε ένα στάδιο μόνο της διαδικασίας.
ΥΓ Πάντα είναι πιο εύκολο να κρίνεις τους άλλους, παρά να δημιουργείς ο ίδιος... [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... histle.gif[/img]
Από εκεί και πέρα, θα ήταν πιο σωστό για τα δικά μου αισθητικά κριτήρια αν έγερνε προς το πλάι κι εννοείται πως δεν μπορεί να πήρε ο αέρας τον κορμό και τα κλαδιά να έχουν μείνει "κάγκελο"! Εκτός πια κι αν, όπως αναφέρθηκε, βλέπουμε ένα στάδιο μόνο της διαδικασίας.
ΥΓ Πάντα είναι πιο εύκολο να κρίνεις τους άλλους, παρά να δημιουργείς ο ίδιος... [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... histle.gif[/img]
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
iohokahey
Topic author - Masterpiece

- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας,αρα δεν μου φαινεται μονο εμενα ''καπως'' !!
συμπερασματικα λοιπον,δεν κανει για την δικη μου περιπτωση,οποτε και τον αφηνω στην ακρη αυτον τον..μπουσουλα..
[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... oublue.gif[/img]
συμπερασματικα λοιπον,δεν κανει για την δικη μου περιπτωση,οποτε και τον αφηνω στην ακρη αυτον τον..μπουσουλα..
[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... oublue.gif[/img]
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
Γιώργος
-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
Ειλικρινά δεν γνωρίζω ...τι θέλει να πεί ο ποιητής αυτού του δέντρου! Μπορεί να το προορίζει για ένα ανεμοδαρμένο δέντρο οπότε στην φωτογραφία δείχνει την προετοιμασία του!
Πάντως έτσι όπως είναι διαμορφωμένο περισσότερο για groggy style του ταιριάζει παρά για windswept!!
Πάντως έτσι όπως είναι διαμορφωμένο περισσότερο για groggy style του ταιριάζει παρά για windswept!!
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
-
Georg
- Mame

- Been thanked: 0
Αν και δεν μπορώ να το πω με σιγουριά, μου φαίνεται ότι το δέντρο γέρνει προς τα πίσω. Μήπως αυτή είναι η πίσω όψη του δέντρου;
Πάντως για ανεμοδαρμένο δεν μου κάνει.
Πάντως για ανεμοδαρμένο δεν μου κάνει.
-
Sim62
- Συντονιστής

- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 84 times
iohokahey έγραψε:χαχα,βρε παιδια στον γουγλη το βρηκα σας ειπα!!
και παλι με το βιρτουαλ σου χαρη,τα κλαδια της αριστερης μεριας του δεντρου δεν συναδουν με το υπολοιπο..
δεν ξερω,ενω μου αρεσε σαν σχεδιο,με μπερδευει..
Γιώργο και δικό σου να ήταν δεν θα σε μαλώναμε...[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... dtimer.gif[/img]
Νομίζω όλοι θα θέλανε να το έχουν ώς πεδίο δόξης λαμπρόν και σπαζοκεφαλιά για περαιτέρω διαμόρφωση.
Όσο για το virtual του Χάρη νομίζω ότι το δείχνει πιό ισορροπημένο αν ξεφύγουμε από την λογική του windsept.
-
iohokahey

χαχα,βρε παιδια στον γουγλη το βρηκα σας ειπα!!
και παλι με το βιρτουαλ σου χαρη,τα κλαδια της αριστερης μεριας του δεντρου δεν συναδουν με το υπολοιπο..
Γιώργος
Γιώργος
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
-
iohokahey

οχι οχι,για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις (παλι!)..
δεν ειναι δικο μου το δεντρο,στο ιντερνετ το βρηκα,απλως το μελεταω για να διαμορφωσω ενα δικο μου..
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 06 Απρ 2015, 11:51 --
μπορει να μην υπαρχει σωστο και λαθος,ενταξει,το διατυπωσα λαθος..
αλλα η λογικη μου ειναι οτι,αφου ειναι ανεμοδαρμενο,πως γινεται τα κλαδια απο την αριστερη μερια να μην εχουν επηρεαστει απο τον αερα?
δεν ειναι δικο μου το δεντρο,στο ιντερνετ το βρηκα,απλως το μελεταω για να διαμορφωσω ενα δικο μου..
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 06 Απρ 2015, 11:51 --
ξερεις τι χαρη?Harris έγραψε:Σωστό ή Λάθος;........iohokahey έγραψε:την καλημερα μου!!
δειτε την εικονα που παραθετω και πειτε μου την αποψη σας,ειναι ''σωστο'' αυτο το δεντρο?
ενας απο τους βασικους κανονες δεν ειναι οτι τα κλαδια των ανεμοδαρμενων δεντρων κατευθυνονται προς την ιδια φορα?
ως επι το πλειστον τουλαχιστον?
Έχεις δει δέντρο έτσι ποτέ στην φύση;
μπορει να μην υπαρχει σωστο και λαθος,ενταξει,το διατυπωσα λαθος..
αλλα η λογικη μου ειναι οτι,αφου ειναι ανεμοδαρμενο,πως γινεται τα κλαδια απο την αριστερη μερια να μην εχουν επηρεαστει απο τον αερα?
Γιώργος
Γιώργος
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Σωστό ή Λάθος;........iohokahey έγραψε:την καλημερα μου!!
δειτε την εικονα που παραθετω και πειτε μου την αποψη σας,ειναι ''σωστο'' αυτο το δεντρο?
ενας απο τους βασικους κανονες δεν ειναι οτι τα κλαδια των ανεμοδαρμενων δεντρων κατευθυνονται προς την ιδια φορα?
Έχεις δει δέντρο έτσι ποτέ στην φύση;
-
iohokahey

windswept tree
την καλημερα μου!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Γιώργος
Γιώργος