juniperus

Παρουσιάσεις προ–μπονσάϊ μελών
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

Liz@ki
Imperial
Imperial
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: juniperus

Δημοσίευση από Liz@ki »

Γιαννη ειπαμε να ασχοληθεις με τα ελικοπτερα αλλα κρατα και λιγο χρονο για μας...
τι εγινε? [img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/images/s ... _e_sad.gif[/img]
«Παλιά, οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σήμερα, μελετούν για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.» Κομφούκιος
Άβαταρ μέλους

Philip
Masterpiece
Masterpiece

Δημοσίευση από Philip »

Δεν πιστευω Αλεξανδρα ο Γιαννης να παρεξηγηθηκε μαζι σου. Τον εχουμε γνωρισει κ ξερουμε οτι ειναι ενας ανθρωπος με ανοικτο μυαλο, προσχαρος να σου μεταφερει τις γνωσεις του για οτιδηποτε σε προβληματιζει.
Γενικα ξερουμε οτι ειναι ενας ανθρωπος που χαιρεσαι να τον ακους να σου μιλαει. [img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/images/s ... n_razz.gif[/img]

Πιστευω να λαβει μερος στις ΑΡΧΙΕΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ [img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/images/s ... n_razz.gif[/img]
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 117 times
Been thanked: 189 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

My Nellie έγραψε:Και κυρίως να σημειώσω ότι, δεδομένου πως έχουμε γνωρισθεί με τον Γιάννη και πως έχουμε ανταλλάξει μερικές γενικώτερες σκέψεις κι όχι επικεντρωμένοι αποκλειστικά στα bonsai, ο Γιάννης ΔΕΝ είναι ο τύπος του ανθρώπου που θα σκεφθεί με τον παρακάτω τρόπο:

Κατάλαβε σε τι επίπεδο έφτασε και κατάλαβε οτι δεν μπορεί να πάει πιο πέρα...
Με άλλα λόγια.... Μας βαρέθηκε!

Σας διαβεβαιώ όλους γι' αυτό!

Μιλησα με τον Γιαννη.
Βαρέθηκε γενικά με το χομπυ. Θα ειναι ενεργος αλλα στο background.
Τον καταλαβαινω. Οταν ασχόλείσαι με ενα χομπυ 40+ χρονια ε! θα φτασεις σε ενα σημειο κορεσμου!
Αν και πιστευω οτι εχει πολλα να δωσει! Εγω τον Γιαννη τον εβλεπα σαν τον Kimura. Ειναι πολυ ευχαριστος τυπος κ μπορεις να μιλησεις μαζι του για οτιδηποτε (οχι μονο με μπονσαι).
Θα προσπαθώ να μεταφέρω οτι γνωσεις μου εδειξε σε οποιον τις ζητησει! (τα λαθοι του ειναι γνωσεις και οι γνωσεις μεταφερθηκαν σε καποιους απο εδω μεσα για να μην κανουμε κ εμεις τα ιδια).

Καλο ειναι να τον αφησουμε ησυχο να κανει αυτο που τον ευχαριστει.... και οπως ειπα θα ειναι στο background. (big brother)

:)

υ.γ ελπιζω Γιαννη να τα εγραψα σωστα. Αν ειμαι σε κατι λαθος το γραφεις.
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα

My Nellie
Imperial
Imperial

Δημοσίευση από My Nellie »

Και κυρίως να σημειώσω ότι, δεδομένου πως έχουμε γνωρισθεί με τον Γιάννη και πως έχουμε ανταλλάξει μερικές γενικώτερες σκέψεις κι όχι επικεντρωμένοι αποκλειστικά στα bonsai, ο Γιάννης ΔΕΝ είναι ο τύπος του ανθρώπου που θα σκεφθεί με τον παρακάτω τρόπο:

Κατάλαβε σε τι επίπεδο έφτασε και κατάλαβε οτι δεν μπορεί να πάει πιο πέρα...
Με άλλα λόγια.... Μας βαρέθηκε!

Σας διαβεβαιώ όλους γι' αυτό!

My Nellie
Imperial
Imperial

Εγώ έχω την γνώμη ότι δεν πρέπει να διακινδυνεύουμε ερμηνείες της απόφασής του.....
Εάν το κρίνει ο ίδιος σκόπιμο ίσως να μας εξηγήσει και να καταλάβουμε τους λόγους του.

PanosBonsai
Omono
Omono
Been thanked: 2 times

Δημοσίευση από PanosBonsai »

Μάλλον ο Γιάννης ξεπέρασε τον εαυτό του.... Κατάλαβε σε τι επίπεδο έφτασε και κατάλαβε οτι δεν μπορεί να πάει πιο πέρα...

Αυτό μπορεί να συμβεί κάτω απο ψυχολογικό στρεσσάρισμα... [img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/images/s ... elpsos.gif[/img]
Ο καλύτερος τρόπος να ξεπεραστεί είναι ασχολία του με κάτι άλλο. π.χ τον μοντελισμό. [img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/images/s ... achute.gif[/img]

Με άλλα λόγια.... Μας βαρέθηκε! [img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/images/s ... a/hand.gif[/img]

My Nellie
Imperial
Imperial

Jean-Zac έγραψε:... ... ... Και από σήμερα ξεχάστε με πλέον. Δέν θα ξαναπαρουσιαστώ στό φόρουμ. Ο κύκλος ΕΚΛΕΙΣΕ .

Πραγματικά ΔΕΝ καταλαβαίνω....
Μήπως το παραπάνω χιουμοριστικό post ξεπέρασε τα εσκαμμένα?
Μήπως έγινα αγενής ή προσβλητική χωρίς να το αντιληφθώ?
Λυπούμαι ειλικρινά εάν παρ' ελπίδα παρεξηγήθηκε ο τόνος μου!
Είμαι έτοιμη να απολογηθώ και να ζητήσω συγγνώμη εάν όντως υπάρχει παρεξήγηση....

Topic author
GR_GIANNIS
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο

Δημοσίευση από GR_GIANNIS »

Ελπίζω να μην ήμουν η αιτία για την αποχώρησή σου, όπως και να έχει ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και με έβαλες σε άλλο τρόπο σκέψης , δεν είχα φανταστεί να γυρίσω έτσι το φυτό.
Καλά να περνάς .
Άβαταρ μέλους

Jean-Zac
V.I.P
V.I.P
Been thanked: 291 times

Δημοσίευση από Jean-Zac »

Πετάω με ελικόπτερο στα σύννεφα και ρίχνω ντομάτο-βόμβες . Και από σήμερα ξεχάστε με πλέον. Δέν θα ξαναπαρουσιαστώ στό φόρουμ. Ο κύκλος ΕΚΛΕΙΣΕ .
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.

My Nellie
Imperial
Imperial

Πετάαααας????
Χρειαζόμασθε διευκρινίσεις Γιάννη:
Πετάς στα σύννεφα?
Πετάς ελικόπτερα?
Πετάς βόμβες?
Πετάς συνδυαστικά όλων των παραπάνω?
Τι απ' όλα, Γιάννη?
[img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/images/s ... olling.gif[/img]

Πάντως σ' εμένα, από τις δύο εκδοχές σου, μου αρέσει η πρώτη αλλά με δύο μόνον κορμούς, όχι τρείς.
Άβαταρ μέλους

Jean-Zac
V.I.P
V.I.P

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους

dragonail
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Been thanked: 37 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dragonail »

Άβαταρ μέλους

Jean-Zac
V.I.P
V.I.P

Τώρα σε μία φωτογραφία σου ,την στρέφω προς τα δεξιά κατά 56 μοίρες περίπου, κάνω το δένδρο να είναι σχεδόν όρθιο και εκμεταλλεύομαι μόνο το αριστερό κλαδί και κάνω τα υπόλοιπα jin. Βέβαια ξαναλέω ότι η φωτογραφία μπορεί να με έχει οδηγήσει σε λάθος εκτίμηση (να μην υπάρχει το ανάλογο φύλλωμα και κλαδιά) και το όλο σχέδιο να είναι για γέλια ,αλλά αυτό μπόρεσα να καταλάβω. Ίσως η πραγματικότητα να αναιρεί τα πάντα ,οπότε ξαναρχίζουμε από την αρχή. Δέν ήταν κόπος χαμένος, αλλά μία καλή εξάσκηση και ανάπτυξη του να βλέπουμε λίγο μακριά σε μορφές και σχήματα.
Άβαταρ μέλους

Jean-Zac
V.I.P
V.I.P

Βασίζομαι στο σχέδιο του Θανάση κάνοντας μία παραλλαγή, δηλαδή ελαφρώνοντας κάπως το φύλλωμα και προσπαθώντας έτσι να δώσω λίγο ύψος στην όλη εικόνα. Σωστό ή λάθος αυτό μόνο η πραγματική επαφή μπορεί να μας δώσει την απάντηση και βέβαια τότε μπορεί να γίνει η σωστή εκτίμηση και σχέδιο γιατί βλέπω πολλά μπερδεμένα κλαδιά, πολύ φύλλωμα και τίποτα το ξεκάθαρο στην συγκεκριμένη εικόνα.

Topic author
GR_GIANNIS
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο

Αν γίνει σάββατο θα αρκεστώ στο να περιμένω το βίντεο την κυριακή πιστεύω να τα καταφέρω.
Άβαταρ μέλους

Philip
Masterpiece
Masterpiece

Δημοσίευση από Philip »

[img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/images/s ... /bravo.gif[/img] Πιστευω αυτο ειναι το καλυτερο
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 117 times
Been thanked: 189 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

GR_GIANNIS έγραψε:Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και για το χρόνο που αφιερώνετε για το δεντράκι μου,
μην ξεχνάτε όμως πως είμαι στο - και το τσίμπημα μπορεί να το εκλάβω ότι πρέπει να βρώ κουνούπια να τα βάλω να το τσιμπάνε (πλάκα κάνω).
Θέλω να πω ότι οι τεχνικές είναι ένα κομμάτι που δεν το έχω και δεν βρίσκω κάπου το πως και που εφαρμόζονται δηλαδή τι πρέπει να τσιμπήσω και που κλπ κλπ, επίσης και άλλα θέματα τεχνικής και εφαρμογής τους δεν τα καταλαβαίνω και δεν είμαι ο τύπος του ξερόλα για να κάνω ότι είμαι γνώστης.
Αυτά τα λίγα προς το παρόν να έχουμε θέματα και για αργότερα και να μπορώ να τα αφομοιώσω κιόλας γιατί είμαι και κάποιας ηλικίας και ο σκληρός έχει ψιλογεμίσει.

Φιλε μου εχεις απολυτο δικιο. Στην επομενη συναντηση που μπορει να ειναι και αυτη την κυριακη - σαββατο μπορεις να ερθεις και θα κανουμε αυτη την τεχνικη.

Πιστευω οτι θα το τραβήξουμε και σε βιντεο να το δουν ολοι και να το εχουμε και σαν αρχειο.
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα

Topic author
GR_GIANNIS
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και για το χρόνο που αφιερώνετε για το δεντράκι μου,
μην ξεχνάτε όμως πως είμαι στο - και το τσίμπημα μπορεί να το εκλάβω ότι πρέπει να βρώ κουνούπια να τα βάλω να το τσιμπάνε (πλάκα κάνω).
Θέλω να πω ότι οι τεχνικές είναι ένα κομμάτι που δεν το έχω και δεν βρίσκω κάπου το πως και που εφαρμόζονται δηλαδή τι πρέπει να τσιμπήσω και που κλπ κλπ, επίσης και άλλα θέματα τεχνικής και εφαρμογής τους δεν τα καταλαβαίνω και δεν είμαι ο τύπος του ξερόλα για να κάνω ότι είμαι γνώστης.
Αυτά τα λίγα προς το παρόν να έχουμε θέματα και για αργότερα και να μπορώ να τα αφομοιώσω κιόλας γιατί είμαι και κάποιας ηλικίας και ο σκληρός έχει ψιλογεμίσει.
Άβαταρ μέλους

Philip
Masterpiece
Masterpiece

Δημοσίευση από Philip »

Φίλλιπε πόσο καιρό θα πάρει με "πίσω τσίμπημα-κλάδεμα" να έρθει κοντά στον κορμό το φύλλωμα???

Εαν το δεντρο ειναι δυνατο.......2-3 χρονια. Αρκει να ελαφρυνεις πολυ τις ακρες. Εαν κρινεις οτι το δεντρο ειναι δυνατο κλαδευεις χαμηλα τα βασικα κλαδια....Τωρα η ολοκληρωση τις διακλαδωσης θα σε παρει 7-10 χρονια [img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/images/s ... e_wink.gif[/img]
Άβαταρ μέλους

thanasis2561
Omono
Omono

Δημοσίευση από thanasis2561 »

Γιάννη επίσης ωραίο θα ήτανε και σε αυτή την εκδοχή
[img]http://i970.photobucket.com/albums/ae18 ... C00606.jpg[/img]
Αλλά βγαίνει μεγάλο το δέντρο
...Τροφή για σκέψη δίνω...

Υ.Γ. Μου φαίνεται απο τις φωτογραφίες σου οτι το φύλλωμα είναι μακρυά απο τον κορμό σου και τα μεγάλα κλαδιά!!! Κάνω λάθος???

Φίλλιπε πόσο καιρό θα πάρει με "πίσω τσίμπημα-κλάδεμα" να έρθει κοντά στον κορμό το φύλλωμα???
Απάντηση