Βοήθεια με ελιά
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 422 times
- Been thanked: 364 times
Re: Βοήθεια με ελιά
Για αρχή καλή η διαμόρφωση σου. Καταρχας βγάλε το δέντρο σε εξωτερικό χώρο και τώρα που ζέστανε λιγο ο καιρός κλαδεψε λιγο ακόμα. Δηλαδή σε καθε κλαδι αφήνεις μονο δυο με τρία ζευγάρια φυλλα. Μόλις μπει η άνοιξη ξεκινάς λίπασμα και κόβεις συστήματατικα ότι παραφιαδα η άσχετο κλαδι βγενει
Μόλις μπει η άνοιξη θα πετάξει απο παντου. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να κρατήσουμε τα φύλλα όσο γίνεται κοντά στο κεντρικό κορμο
Μόλις μπει η άνοιξη θα πετάξει απο παντου. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να κρατήσουμε τα φύλλα όσο γίνεται κοντά στο κεντρικό κορμο
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Ενδιαφέρουσα η κλίση που έδωσες στο δέντρο σου, κάτι πρέπει όμως να γίνει με τα κλαδιά, γιατί αυτές οι δύο "τρίαινες" που δημιουργούνται (μια μικρή και μια μεγάλη) είναι κάπως αντιαισθητικές όταν πρόκειται για μπονσάι. Αν αφαιρούσες κάποια;
ΥΓ Άλλαξε σε παρακαλώ το χρώμα της γραμματοσειράς σε κάτι πιο σκούρο, τυφλωθήκαμε!
ΥΓ Άλλαξε σε παρακαλώ το χρώμα της γραμματοσειράς σε κάτι πιο σκούρο, τυφλωθήκαμε!
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
iohokahey
- Masterpiece

- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... smilie.gif[/img]μηπως δεν ειναι αγριελια και ειναι ελια?
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
-
nickan
Topic author - Σπορόφυτο

- Been thanked: 0
Καλημερα,το δεντρο προς το παρον βρισκεται μεσα στο σπιτι,σκεφτομαι να του βρω μια θεση εξω για να το βλεπει και ο πρωινος ηλιος,ζω στην περιοχη του αεροδρομιου στα Σπατα.Το δεντρακι ειναι ομορφη ζωηρη αγριελια,αν και βρισκεται ακομα στον πρωτο χρονο φυτευσης της
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 24 Φεβ 2015, 07:32 --
Καλημερα,το δεντρο προς το παρον βρισκεται μεσα στο σπιτι,σκεφτομαι να του βρω μια θεση εξω για να το βλεπει και ο πρωινος ηλιος,ζω στην περιοχη του αεροδρομιου στα Σπατα.Το δεντρακι ειναι ομορφη ζωηρη αγριελια,αν και βρισκεται ακομα στον πρωτο χρονο φυτευσης της
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 24 Φεβ 2015, 13:49 --
Τελικά της εδωσα ενα σχημα που μου αρεσει πολύ, ετσι κι αλλιως πειραματιζομαστε τωρα....ε?
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 24 Φεβ 2015, 07:32 --
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 24 Φεβ 2015, 13:49 --
Τελικά της εδωσα ενα σχημα που μου αρεσει πολύ, ετσι κι αλλιως πειραματιζομαστε τωρα....ε?
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
nickan έγραψε:Kαλησπέρα σε όλους! Παιδιά είμαι νέο μέλος στο forum, και λατρης των bonsai αλλα εντελώς άπειρος ακόμα....θα 'ηθελα την βοήθεια σας λέγοντας μου την γνώμη σας για την ελιά που μόλις απέκτησα.Την πήρα από έναν φίλο άπειρος σχετικά κι εκείνος ακόμα,θα ηθελα την γνώμη σας για το κλαδεμα που της εχει κανει.Ευχαριστώ εκ των προτερων!!!
Καλημέρα, το δέντρο το έχεις μεσα στο σπιτι; Μένεις αθήνα;
Εαν θες γράψε μερικά λόγια για σένα εδω: http://www.bonsaiforum.gr/viewforum.php?f=42
[img]http://bonsaiforum.gr/images/smilies/te ... mewave.gif[/img]
-
nickan
Topic author - Σπορόφυτο

- Been thanked: 0
Βοήθεια με ελιά
Kαλησπέρα σε όλους! Παιδιά είμαι νέο μέλος στο forum, και λατρης των bonsai αλλα εντελώς άπειρος ακόμα....θα 'ηθελα την βοήθεια σας λέγοντας μου την γνώμη σας για την ελιά που μόλις απέκτησα.Την πήρα από έναν φίλο άπειρος σχετικά κι εκείνος ακόμα,θα ηθελα την γνώμη σας για το κλαδεμα που της εχει κανει.Ευχαριστώ εκ των προτερων!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.