Δέντρα μπονσαι απο σπόρο
-
Καραγιωργος Α
- Imperial

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Δέντρα μπονσαι απο σπόρο
Ntamotsidis έγραψε:Γεια σας αγόρασα κατι δέντρα που θέλω να φυτεψω στον κήπο μου (αςχετο με μπονςαι) και μου στιλαν σπορους απο μπονσαι , τα φύτεψα και όντος βγήκανε . Πως να κανω να εχω κοντό κορμό ; Πρεπη να τα κλαδέψω όταν μεγαλοσουν λιγο ;; Ποτε να τα κανω μεταφυτεψη ειναι 3α σε μια γλάστρα αν τα κανω μεταφυτεψη ΚΑΙ τη χομα να βάλω . Και ειμαι τόσο χαζός που πέταξα το χαρτάκι με την ονομασία δεν ξέρω πως λέγετε αλλα προέρχεται απο Αυστραλία το μόνο που θημαμΑι . Και για να βοηθήσω ποιο πολύ το βράδι τα φύλα του μαζεύονται .. αυτά ειναι τα δέντρα . Ευχαριστώ .
[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/text/bravo.gif[/img][img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... odpost.gif[/img]
-
Ntamotsidis
Topic author - Mame

-
iohokahey
- Masterpiece

- Been thanked: 1 time
+1tsantos έγραψε:Να το κλαδεψεις την καταλληλη εποχη.
Μπες στη βιβλιοθηκη και διαβασε οσα ποιο πολλα μπορεις,ψαξε και στις δημοσιευσεις και οτι απορεια εχεις ρωτα!!!θα σου λυθουν πολλες απορειες διαβαζοντας.
Παντα φιλικα Αλεξανδρος
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
-
tsantos
- Omono

Να το κλαδεψεις την καταλληλη εποχη.
Μπες στη βιβλιοθηκη και διαβασε οσα ποιο πολλα μπορεις,ψαξε και στις δημοσιευσεις και οτι απορεια εχεις ρωτα!!!θα σου λυθουν πολλες απορειες διαβαζοντας.
Παντα φιλικα Αλεξανδρος
Παντα φιλικα Αλεξανδρος
-
Ntamotsidis
Topic author - Mame

Αν μπορεί κάποιος να μου πει για να εχω κοντό κορμό όχι ψηλό οπος την παραπάνω εικονα τη πρεπη να κανω ;; Η να κανω Καινουριο ποστ ;;
-
fotisathina
- Σπορόφυτο

- Επικοινωνία:
Γεια σας.Παράγγελμα και εγώ σπόρους απο το internetΣε 10 μέρες περιπου μου είπαν ότι θα φτάσουν.
-
Ntamotsidis
Topic author - Mame

Wow σε ευχαριστώ πολύ . Τώρα δεν μπορώ να τα βγάλω έξω επιδη εχω +5 μεχρη -10 βαθμούς ... Αλλα και πάλη σε ευχαριστώ πολύ .
-
tsantos
- Omono

Μεταφυτευση θα τους κανεις προσεκτικα αργα την ανοιξη σε μικρα γλαστρακια,κοψε το πολυ ποτισμα γιατι τα βλεπω πολυ βρεγμενα και θα τα χασεις,να στεγνωνει το χωμα επανω πρωτα και μετα ξαναποτιζεις με λιγο νερο!για ενα χρονο δεν θα κλαδεψεις καθολου,να παρουν λιγο τα πανω τους και μετα βλεπεις αν θα κλαδεψεις και τι.Αν θελεις να παρουν ενα σχημα S ,στην μεταφυτευση βαλτα λιγο στραβα στα γλαστρακια και απο εκει που θελεις να πανε βαλτα να κοιταζουν τον ηλιο και του χρονου διορθωνεις.Αν τα εχεις μεσα σπιτι καλο ειναι να βγουν εξω προστατευμενα,κοψε ενα μπουκαλι απο νερο στη μεση καντου πολλες τρυπες και καπακωσε τα.
-
Ntamotsidis
Topic author - Mame

-
Ntamotsidis
Topic author - Mame

Αυτό που με ενδιαφέρει ποιο πόλυ ειναι το πως δεν θέλω να γίνει το δεντρο μου ετσι επιδη τότε δεν γυνετε μπονσαι ...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Ntamotsidis
Topic author - Mame

Ναι εχεις δίκιο αυτό το δεντρο ειναι . Τώρα αν θέλω να αγοράσω το σκέφτηκα πρώτα και το έκανα αλλα μου δένετε ποιο ωραίο να δημιουργώ μόνος μου και ας μου πιάσει όλοι την ζωή μου . Ειμαι νέος ακόμα
όποτε θα ήθελ αν κάποιος ξερή ας μου πει την γνώμη του .. Ευχαριστώ και πάλη .
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Μάλλον είναι ακακία. acacia-decurrens-dealbataNtamotsidis έγραψε:Γεια σας αγόρασα κατι δέντρα που θέλω να φυτεψω στον κήπο μου (αςχετο με μπονςαι) και μου στιλαν σπορους απο μπονσαι , τα φύτεψα και όντος βγήκανε . Πως να κανω να εχω κοντό κορμό ; Πρεπη να τα κλαδέψω όταν μεγαλοσουν λιγο ;; Ποτε να τα κανω μεταφυτεψη ειναι 3α σε μια γλάστρα αν τα κανω μεταφυτεψη ΚΑΙ τη χομα να βάλω . Και ειμαι τόσο χαζός που πέταξα το χαρτάκι με την ονομασία δεν ξέρω πως λέγετε αλλα προέρχεται απο Αυστραλία το μόνο που θημαμΑι . Και για να βοηθήσω ποιο πολύ το βράδι τα φύλα του μαζεύονται .. αυτά ειναι τα δέντρα . Ευχαριστώ .
[img]http://keyserver.lucidcentral.org/weeds ... -%20TJ.jpg[/img]
Περιμένεις χρόνια να μεγαλώσει. Μεχρι τότε αγοράζεις απο κάποιο φυτώριο εναν γιουνίπερο.
-
Ntamotsidis
Topic author - Mame

Δέντρα μπονσαι απο σπόρο
Γεια σας αγόρασα κατι δέντρα που θέλω να φυτεψω στον κήπο μου (αςχετο με μπονςαι) και μου στιλαν σπορους απο μπονσαι , τα φύτεψα και όντος βγήκανε . Πως να κανω να εχω κοντό κορμό ; Πρεπη να τα κλαδέψω όταν μεγαλοσουν λιγο ;; Ποτε να τα κανω μεταφυτεψη ειναι 3α σε μια γλάστρα αν τα κανω μεταφυτεψη ΚΑΙ τη χομα να βάλω . Και ειμαι τόσο χαζός που πέταξα το χαρτάκι με την ονομασία δεν ξέρω πως λέγετε αλλα προέρχεται απο Αυστραλία το μόνο που θημαμΑι . Και για να βοηθήσω ποιο πολύ το βράδι τα φύλα του μαζεύονται .. αυτά ειναι τα δέντρα . Ευχαριστώ .
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.