WORKSHOP2011 ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ
-
manos_papadakis40
Topic author - Omono

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: WORKSHOP2011 ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ
Χαρη μου αυτη η μυρτια θα σκιασει οτι εχεις γιατι ειναι θηριο αλλα ο γιουνιπερος σου ειναι ετοιμος κι θα τον εχεις στο workshop(θα σου βγαλω κι φωτο συντομα), πονηριδη [img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/images/s ... /dance.gif[/img] [img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/images/s ... /dance.gif[/img] [img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/images/s ... /dance.gif[/img]
ΦΙΛΕ panosbonsai για αυτο το θεμα με το αν πουλαω εργαλεια η οτιδηποτε αλλο σχετικα με μπονσαι ηταν η αιτια που εφυγα απο καποιο αλλο φορουμ επειδη νομιζαν οτι ετσι θα τους εκμεταλευτω,εαν θες καποια βοηθεια απο που να παρεις κι φθηνα ευχαριστως να βοηθησω αλλα προτιμω να παραμεινω ενας ταπεινος θαυμαστης του jean-jac του hombre κι των υπολοιπων παιδιων του φορουμ που κανουν μια αξιολογη κι αγνη προσπαθεια για τα μπονσαι κι τους ευχαριστω για αυτο.Τελειωνω με αυτο... το ιντερνετ εχει πολλες πηγες αρκει να ψαξεις καλα αν δεν βρισκεις θα σου πω εγω καποια για να κανεις σωστες αγορες.
ΦΙΛΕ panosbonsai για αυτο το θεμα με το αν πουλαω εργαλεια η οτιδηποτε αλλο σχετικα με μπονσαι ηταν η αιτια που εφυγα απο καποιο αλλο φορουμ επειδη νομιζαν οτι ετσι θα τους εκμεταλευτω,εαν θες καποια βοηθεια απο που να παρεις κι φθηνα ευχαριστως να βοηθησω αλλα προτιμω να παραμεινω ενας ταπεινος θαυμαστης του jean-jac του hombre κι των υπολοιπων παιδιων του φορουμ που κανουν μια αξιολογη κι αγνη προσπαθεια για τα μπονσαι κι τους ευχαριστω για αυτο.Τελειωνω με αυτο... το ιντερνετ εχει πολλες πηγες αρκει να ψαξεις καλα αν δεν βρισκεις θα σου πω εγω καποια για να κανεις σωστες αγορες.
-
PanosBonsai
- Omono

- Been thanked: 2 times
Μάνο πέρα απο το workshop θα έχεις φέρει κ δέντρα για πώληση; (εργαλεία , σύρματα και διάφορα άλλα υλικά;)
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Ωραια!!! και επειδη μου χρωστας και ενα δεντρο Μανο η Μυρτια Yamadori μετα το τελος των εργασιων θα την φυλαξω εγω στο σπιτι μου! 

-
manos_papadakis40
Topic author - Omono

Ξεχασα να σας πω τα δενδρα θα ειναι γαρδενια νανα , μυρτια yamadori,juniper, pinus.picea ,ελια ,δασακι σε βραχο με juniper ki mos,νομιζω οτι καπως σας κεντρισα το ενδιαφερον αρκει να το παρουμε ζεστα.
-
manos_papadakis40
Topic author - Omono

Επειδη οι εργασιες σε ενα μπονσαι ειναι πολλες για τους νεους θα ειναι η επιλογη ενος δενδρου οι πρωτες κινησεις η μεταφυτευση στο σωστο ποτ η συντηρηση του σε αυτο κι οι εργασιες (κλαδεμα-διαμορφωση).Για τους παλιους διαμορφωση στυλ- jin-shari - συρματωμα -μεταφυτευση ηδη παλαιων μπονσαι στην ιδια η σε πιο μεγαλη γλαστρα-yamadori κ.α.Αποψεις γενικες για τα μπονσαι λιπανσεις .Νομιζω οτι αυτα κι αλλα πολλα που θα προκυψουν στην πορεια γυρω απο αυτα που ηδη θα εχουμε κανει ...μικρολεπτομεριες δηλαδη.
-
Harris
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
Μάνο προτείνεις WorkShop... Εμεις κανουμε διαφορα Workshops και αναφερουμε τι θα κανουμε.
Γραψε μας και εσυ τι προτείνεις να κανεις για να βοηθησεις με τι δεντρο... Τι τεχνικες;
Θα κανεις μεταφυτευση? Shari & Jin? κλαδεμα? Διαμόρφωση? Φροντίδα σε ενα υπάρχον μπονσαι? κ.α....
Γραψε μας και εσυ τι προτείνεις να κανεις για να βοηθησεις με τι δεντρο... Τι τεχνικες;
Θα κανεις μεταφυτευση? Shari & Jin? κλαδεμα? Διαμόρφωση? Φροντίδα σε ενα υπάρχον μπονσαι? κ.α....
-
manos_papadakis40
Topic author - Omono

Ωραια πασα μου δινεις Χαρη .Το workshop θα το κανουμε ολοι μαζι παλιοι κι νεοι ετσι ωστε να μεγαλωσουμε κι τις γνωσεις μας κι τις σχεσεις μεταξυ μας.Το σημαντικοτερο ειναι να βρεθουμε οσο πιο πολλοι μπορουμε κι να βοηθησουμε τους νεους να εμπλουτισουμε τις γνωσεις τους καλυτερα.Τωρα οσο για τον χωρο εαν εχεις κατι συγκεκριμμενο για εδω στην αθηνα η γυρω απο αυτην δεκτος ,πες μας κι πληροφοριες για αυτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Harris την 23 Νοέμ 2010, 21:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: δεν γράφουμε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ.... (Οποιος θελει να επικοινωνησει με τον Μανο μπορει να του στειλει π.μ)
Λόγος: δεν γράφουμε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ.... (Οποιος θελει να επικοινωνησει με τον Μανο μπορει να του στειλει π.μ)
-
Harris
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
Εχουμε χωρο οπως σου ειπα και στην Αθηνα σε 2 -3 περιοχες... και σε μια εκτος Αθηνας 1 ωρα δρομος.
Τωρα εαν θελουμε να το κανουμε σαν βολτουλα στην Ερετρια δεν λεω οχι....
Τι θα περιλαμβανει το workshop? Ποιος θα το κανει? Δωσε μας πληροφοριες!!!

Τωρα εαν θελουμε να το κανουμε σαν βολτουλα στην Ερετρια δεν λεω οχι....
Τι θα περιλαμβανει το workshop? Ποιος θα το κανει? Δωσε μας πληροφοριες!!!
-
manos_papadakis40
Topic author - Omono

Οπως τα ειπε η Αλεξανδρα μεγαλο χωρο κι μαζι νεοι κι παλιοι να ανταλαξουν αποψεις, να γνωριστουμε πιο καλα κι γενικα να επεκτεινουμε τις γνωσεις μας .Οενας χωρος ειναι στην ΕΡΕΤΡΕΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΦΟΡ, τον αλλον τον παζαρευω εδω στην αθηνα αλλα παιζεται ακομα.Τωρα εαν εχετε καποιο χωρο υποψη σας δεκτος να τον συζητησουμε.Μονο αν συμφωνειται να φροντισουν οι συντονιστες για συμμετοχες κι φυσικα αν βρουν χωρο (το ξαναλεω) ειναι συζητησημος.Οριστε ημερομηνια που να βολευει ολους κι ξεκινηστε εγω ειμαι μεσα οτι αποφασισετε.
-
Harris
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
Μανο τι προτείνεις? Εμεις κανουμε σε διαφορα σημεια συναντησεις. Δηλαδη και προς Βορεια και Νοτια Αθηνα.
Βεβαια θα κανονισουμε και εκτος Αθηνας σε μια αλλη τοποθεσια...
Βεβαια θα κανονισουμε και εκτος Αθηνας σε μια αλλη τοποθεσια...
«Παλιά, οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σήμερα, μελετούν για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.» Κομφούκιος
-
karatsompanis
- Σπορόφυτο

μεχρι τοτε θα εχω βγαλει φωτο απο καποια υποψηφια φυτα ελπιζω να χωρανε καπου σε καμια γωνια
Hombre έγραψε:... ... Τωρα εαν εχεις κατι αλλο να προτεινης πολυ ευχαριστως να σε ακουσουμε
Μμμμμμ κι εγώ έχω την εντύπωση ότι μάλλον κάτι πιο "ανοιχτό" έχει κατά νου ο Μάνος.
Κι αυτό θα ήταν όντως ενδιαφέρον. Να γνωρισθούν κι οι νεότεροι με εμάς τους παλιότερους
Ωραία ιδέα! Εγώ θα έλεγα, ας μας την κάνει πιο συγκεκριμένη κι ας αρχίσουμε όλοι μαζί να την προγραμματίζουμε!
Μανωλη συναντησεις που περιλαμβανουν εργασιες γινονται συνεχεια ετσι και αλλιως , εαν θελεις να συμετασχεις δεν εχεις παρα να ενημερωνεσαι απο την σχετικη ενοτητα .
Τωρα εαν εχεις κατι αλλο να προτεινης πολυ ευχαριστως να σε ακουσουμε [img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/images/s ... ign:middle[/img]
Τωρα εαν εχεις κατι αλλο να προτεινης πολυ ευχαριστως να σε ακουσουμε [img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/images/s ... ign:middle[/img]

-
manos_papadakis40
Topic author - Omono

WORKSHOP2011 ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ
Επειδη ολοι μας εχουμε κατι κοινο μεσα σε αυτο το φορουμ ...την αγαπη μας για τα μπονσαι προτεινω την ανοιξη που ειναι καταλληλη για εργασιες να κανουμε μια συναντηση να γνωριστουμε κι να αλλαξουμε αποψεις πανω στα μπονσαι.Εχω υποψη μου χωρους για να γινει αυτο αλλα περιμενω κι τις δικες σας προτασεις ετσι ωστε αυτα που γραφουμε κι λεμε να τα κανουμε ζωντανα κι να βρεθουμε να πουμε τις αποψεις μας κι να δημιουργησουμε.Οι συντονιστες ας βαλουν το χερακι τους με το να γινει η συναντηση αυτη.ευχαριστω.