(Ίσως)Πρόβλημα με την Βιβλιοθήκη!

Ερωτήσεις σχετικά με τα δέντρα σας
Απάντηση

takispen
Shohin
Shohin
Has thanked: 0
Been thanked: 4 times

Re: (Ίσως)Πρόβλημα με την Βιβλιοθήκη!

Δημοσίευση από takispen »

Από εχθές το απόγευμα μπορώ να μπω στην βιβλιοθήκη. Ευχαριστώ πολύ
Άβαταρ μέλους

RiaDr
Imperial Masterpiece
Imperial Masterpiece
Has thanked: 6 times
Been thanked: 6 times

Δημοσίευση από RiaDr »

takispen έγραψε:Σίγουρα δεν υπάρχει πρόβλημα;. Εχω στείλει και σχετικό email αιτήματος. Ο διαχειριστής μου απάντησε ότι το εξατάζει και απλά περιμένω.

Εγώ προσπαθώ εδώ και αρκετό καιρό να μπω στην βιβλιοθήκη, αλλά δυστιχώς δεν μπορώ, ενώ και κάποιες διμοσιεύσεις έχω αλλά και κάνω login κάθε μέρα

Διευθετείται το ζήτημα αυτή τη στιγμή, έλεγξε τα email σου... [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... _smile.gif[/img]
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."

takispen
Shohin
Shohin
Been thanked: 4 times

Δημοσίευση από takispen »

Σίγουρα δεν υπάρχει πρόβλημα;. Εχω στείλει και σχετικό email αιτήματος. Ο διαχειριστής μου απάντησε ότι το εξατάζει και απλά περιμένω.

Εγώ προσπαθώ εδώ και αρκετό καιρό να μπω στην βιβλιοθήκη, αλλά δυστιχώς δεν μπορώ, ενώ και κάποιες διμοσιεύσεις έχω αλλά και κάνω login κάθε μέρα
Άβαταρ μέλους

Topic author
Μίτσος99
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο
Been thanked: 0

Δημοσίευση από Μίτσος99 »

Ευχαριστώ πολύ dragonail!!!
''[img]file:///C:/Users/Jim.T/Desktop/sunset_sky_by_koko_stock-d6svrqa(1).jpg[/img]Τα Μπονσάι αντιπροσωπεύουν την αρμονία στην φύση .Είναι ιδανικό για όποιον εκτιμά τη διακριτική ομορφιά τους και την μοναδική μορφή.''
Άβαταρ μέλους

dragonail
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Been thanked: 38 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dragonail »

Μίτσος99 έγραψε:Και πως μπορώ να πάρω έναν καινούργιο κωδικό; (άμα υπαρχή και άλλο topic με την ίδια ερώτηση πείτε μ να την ξαναρωτάω τζάμπα!)
Καλησπέρα Μίτσος99 μπορείς να διαβάσεις εδώ: http://library.bonsaiforum.gr/index.php ... um-gr.html
Άβαταρ μέλους

Topic author
Μίτσος99
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο

Και πως μπορώ να πάρω έναν καινούργιο κωδικό; (άμα υπαρχή και άλλο topic με την ίδια ερώτηση πείτε μ να την ξαναρωτάω τζάμπα!)
''[img]file:///C:/Users/Jim.T/Desktop/sunset_sky_by_koko_stock-d6svrqa(1).jpg[/img]Τα Μπονσάι αντιπροσωπεύουν την αρμονία στην φύση .Είναι ιδανικό για όποιον εκτιμά τη διακριτική ομορφιά τους και την μοναδική μορφή.''
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 117 times
Been thanked: 193 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

Μίτσος99 έγραψε:Γεια σας! Έχω ένα πρόβλημα με την βιβλιοθήκη...Δεν μπορώ στα θέματα με τα * Π.Χ. Πάω να δω για την Βελανιδιά Περισσότερες Πληροφορίες και με ζητάει Όνομα χρήστη και κωδικό...Ε τέλος πάντων τα βάζω και με λέει ότι ο λογαριασμός δεν υπαρχή...είναι σοβαρό ή συμβαίνει σε όλους;
Η βιβλιοθήκη είναι ανοικτή για ολους εκτός απο τα αρθρα τα πιο "εξειδικευμένα" που είναι ανοικτα (με νεο κωδικο που ενεργοποιει την συνδεση στην βιβλιοθηκη) για τα ενεργά μέλη του φόρουμ.
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

Topic author
Μίτσος99
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο

(Ίσως)Πρόβλημα με την Βιβλιοθήκη!

Γεια σας! Έχω ένα πρόβλημα με την βιβλιοθήκη...Δεν μπορώ στα θέματα με τα * Π.Χ. Πάω να δω για την Βελανιδιά Περισσότερες Πληροφορίες και με ζητάει Όνομα χρήστη και κωδικό...Ε τέλος πάντων τα βάζω και με λέει ότι ο λογαριασμός δεν υπαρχή...είναι σοβαρό ή συμβαίνει σε όλους;
Απάντηση