(Ίσως)Πρόβλημα με την Βιβλιοθήκη!
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Re: (Ίσως)Πρόβλημα με την Βιβλιοθήκη!
takispen έγραψε:Σίγουρα δεν υπάρχει πρόβλημα;. Εχω στείλει και σχετικό email αιτήματος. Ο διαχειριστής μου απάντησε ότι το εξατάζει και απλά περιμένω.
Εγώ προσπαθώ εδώ και αρκετό καιρό να μπω στην βιβλιοθήκη, αλλά δυστιχώς δεν μπορώ, ενώ και κάποιες διμοσιεύσεις έχω αλλά και κάνω login κάθε μέρα
Διευθετείται το ζήτημα αυτή τη στιγμή, έλεγξε τα email σου... [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... _smile.gif[/img]
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
Σίγουρα δεν υπάρχει πρόβλημα;. Εχω στείλει και σχετικό email αιτήματος. Ο διαχειριστής μου απάντησε ότι το εξατάζει και απλά περιμένω.
Εγώ προσπαθώ εδώ και αρκετό καιρό να μπω στην βιβλιοθήκη, αλλά δυστιχώς δεν μπορώ, ενώ και κάποιες διμοσιεύσεις έχω αλλά και κάνω login κάθε μέρα
-
Μίτσος99
Topic author - Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Ευχαριστώ πολύ dragonail!!!
''[img]file:///C:/Users/Jim.T/Desktop/sunset_sky_by_koko_stock-d6svrqa(1).jpg[/img]Τα Μπονσάι αντιπροσωπεύουν την αρμονία στην φύση .Είναι ιδανικό για όποιον εκτιμά τη διακριτική ομορφιά τους και την μοναδική μορφή.''
-
dragonail
- Διαχειριστής

- Been thanked: 38 times
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα Μίτσος99 μπορείς να διαβάσεις εδώ: http://library.bonsaiforum.gr/index.php ... um-gr.htmlΜίτσος99 έγραψε:Και πως μπορώ να πάρω έναν καινούργιο κωδικό; (άμα υπαρχή και άλλο topic με την ίδια ερώτηση πείτε μ να την ξαναρωτάω τζάμπα!)
-
Μίτσος99
Topic author - Σπορόφυτο

Και πως μπορώ να πάρω έναν καινούργιο κωδικό; (άμα υπαρχή και άλλο topic με την ίδια ερώτηση πείτε μ να την ξαναρωτάω τζάμπα!)
''[img]file:///C:/Users/Jim.T/Desktop/sunset_sky_by_koko_stock-d6svrqa(1).jpg[/img]Τα Μπονσάι αντιπροσωπεύουν την αρμονία στην φύση .Είναι ιδανικό για όποιον εκτιμά τη διακριτική ομορφιά τους και την μοναδική μορφή.''
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Η βιβλιοθήκη είναι ανοικτή για ολους εκτός απο τα αρθρα τα πιο "εξειδικευμένα" που είναι ανοικτα (με νεο κωδικο που ενεργοποιει την συνδεση στην βιβλιοθηκη) για τα ενεργά μέλη του φόρουμ.Μίτσος99 έγραψε:Γεια σας! Έχω ένα πρόβλημα με την βιβλιοθήκη...Δεν μπορώ στα θέματα με τα * Π.Χ. Πάω να δω για την Βελανιδιά Περισσότερες Πληροφορίες και με ζητάει Όνομα χρήστη και κωδικό...Ε τέλος πάντων τα βάζω και με λέει ότι ο λογαριασμός δεν υπαρχή...είναι σοβαρό ή συμβαίνει σε όλους;
-
Μίτσος99
Topic author - Σπορόφυτο

(Ίσως)Πρόβλημα με την Βιβλιοθήκη!
Γεια σας! Έχω ένα πρόβλημα με την βιβλιοθήκη...Δεν μπορώ στα θέματα με τα * Π.Χ. Πάω να δω για την Βελανιδιά Περισσότερες Πληροφορίες και με ζητάει Όνομα χρήστη και κωδικό...Ε τέλος πάντων τα βάζω και με λέει ότι ο λογαριασμός δεν υπαρχή...είναι σοβαρό ή συμβαίνει σε όλους;