Ishitsuki.

Ερωτήσεις σχετικά με τα δέντρα σας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

Καραγιωργος Α
Imperial
Imperial
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Ishitsuki.

Δημοσίευση από Καραγιωργος Α »

marios
Imperial
Imperial
Has thanked: 11 times
Been thanked: 29 times

Δημοσίευση από marios »

Ntamotsidis έγραψε:Γεια σας και πάλη . Έχω ένα δέντρο αγορασμένο εδώ και ένα χρόνο το προσέχω και μου πανε όλα καλά . Όταν το αγόρασα είχε οδιγιες για αχαριους και όλα κλ . Μετά σκέφτηκα να κανω δόκο μου μπνσαι αλλά επειδή μου αρέσει που το Ishitsuki θέλω να δοκιμάσω με ένα δέντρο που δεν ξέρω αν θα βγει κιόλας θα βάλω και φωτογραφίες . Οπότε έψαξα πολύ και βρικα θέμα πως να κανω μπονσαι πανό σε βράχο αλλά δεν μου επιτρέπει να το διαβάσω όλο . Ευχαρηστω προκαταβολικά ^^

Ανέβασε φωτογραφία του δέντρου που έχεις για να το τοποθετήσεις επάνω στην πέτρα.[img]http://bonsaiforum.gr/images/smilies/text/worthless.gif[/img]

Topic author
Ntamotsidis
Mame
Mame

Δημοσίευση από Ntamotsidis »

Γεια σας και πάλη . Έχω ένα δέντρο αγορασμένο εδώ και ένα χρόνο το προσέχω και μου πανε όλα καλά . Όταν το αγόρασα είχε οδιγιες για αχαριους και όλα κλ . Μετά σκέφτηκα να κανω δόκο μου μπνσαι αλλά επειδή μου αρέσει που το Ishitsuki θέλω να δοκιμάσω με ένα δέντρο που δεν ξέρω αν θα βγει κιόλας θα βάλω και φωτογραφίες . Οπότε έψαξα πολύ και βρικα θέμα πως να κανω μπονσαι πανό σε βράχο αλλά δεν μου επιτρέπει να το διαβάσω όλο . Ευχαρηστω προκαταβολικά ^^
Άβαταρ μέλους

stelios
Imperial
Imperial
Has thanked: 7 times
Been thanked: 27 times

Δημοσίευση από stelios »

Ntamotsidis έγραψε:Ρε παιδιά ένα θέμα καλό δεν βρήκα για Ishitsuki και αν βρικα δεν μου επετράπη επιδη μου ζητά κοδηκο κ όνομα.χρ. Και όταν τα έβαζε μου έβγαζε λάθος . Δεσκάτης στο θέμα μας θέλω να μάθω πολα για Ishitsuki πχ τη υπόστρωμα θέλει αν θέλει ιδικη πέτρα και πως γηνετε να κανω από ένα δεντράκι Ishitsuki μπονσαι πχ θέλει κόψιμο της ρίζες πόλη ;;ευχαρηστω

Πες μας για σένα[img]http://bonsaiforum.gr/images/smilies/te ... mewave.gif[/img] 2 λογια.. Τελικά βρηκες κάπου?

Topic author
Ntamotsidis
Mame
Mame

Ishitsuki.

Δημοσίευση από Ntamotsidis »

Ρε παιδιά ένα θέμα καλό δεν βρήκα για Ishitsuki και αν βρικα δεν μου επετράπη επιδη μου ζητά κοδηκο κ όνομα.χρ. Και όταν τα έβαζε μου έβγαζε λάθος . Δεσκάτης στο θέμα μας θέλω να μάθω πολα για Ishitsuki πχ τη υπόστρωμα θέλει αν θέλει ιδικη πέτρα και πως γηνετε να κανω από ένα δεντράκι Ishitsuki μπονσαι πχ θέλει κόψιμο της ρίζες πόλη ;;ευχαρηστω
Απάντηση