Συνάντηση 7/11/2010
Re: Συνάντηση 7/11/2010
Να ευχαριστήσω και εγώ τον Γιάννη πραγματικά δεν είναι καθόλου εύκολο να διαμορφώσεις ενα φυτό και ένιωσα μαγικά,να πω επίσης στο Χάρη οτι την ερώτηση δεν την έκανα για να τον προσβάλω η να το παίξω έξυπνος απλά απο περιέργεια και μόνο,απο κει και πέρα φυσικά είναι ωραίο να είμαστε παρέα και να συνεργαζόμαστε όλοι μαζί,
Γιάννη είσαι αιώνες μπροστά φίλε ,είναι σαν να πήρα ενα μάθημα ζωής και αισθητικής,ένιωσα πάρα πολύ όμορφα
Μπορούμε να δημιουργήσουμε φανταστικά δέντρα πραγματικά όλοι μαζί...
Γιάννη είσαι αιώνες μπροστά φίλε ,είναι σαν να πήρα ενα μάθημα ζωής και αισθητικής,ένιωσα πάρα πολύ όμορφα
Μπορούμε να δημιουργήσουμε φανταστικά δέντρα πραγματικά όλοι μαζί...
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Γιαννη ακομα και αν κανεις λαθη, σημαινει οτι γινεσαι καλυτερος! Ομως οπως λες και εσυ ας μην κανω τα ιδια λαθη με σενα αφου θα μου μαθαινεις τι να μην κανω λαθος.... Αρα για μενα εισαι δασκαλος.Jean-Zac έγραψε:Σου άρεσε Λίζα η εικόνα με την σκιά !!!!!!!Τυχαίο ? Δέν νομίζω !!!
Ομολογώ ότι δεν έπρεπε να δεί κάποιος την πραγματική του μορφή του φυτού μιάς και ο Χάρης πρέπει να δουλέψει αρκετά ακόμη και να παρουσιάσει ο ίδιος τήν εργασία του και το μελλοντικό πρόγραμμά του για τον Juniperus. Ο σκοπός είναι να δούμε τίς σταδιακές μεταβολές και μεταμορφώσεις του 'ακατέργαστου' υλικού σε ένα προ μπονσάι. Είμαστε όλοι μία παρέα που ο ένας βοηθάει τον άλλο για να πάμε μπροστά, για να γίνουμε καλύτεροι.
P.S. ΔΕΝ είμαι δάσκαλος Χάρη . Είμαι ένας άνθρωπος που κάνει λάθη ακόμα και σήμερα.
-
Jean-Zac
Topic author - V.I.P

- Has thanked: 0
- Been thanked: 291 times
Σου άρεσε Λίζα η εικόνα με την σκιά !!!!!!!
Τυχαίο ? Δέν νομίζω !!!
Ομολογώ ότι δεν έπρεπε να δεί κάποιος την πραγματική του μορφή του φυτού μιάς και ο Χάρης πρέπει να δουλέψει αρκετά ακόμη και να παρουσιάσει ο ίδιος τήν εργασία του και το μελλοντικό πρόγραμμά του για τον Juniperus. Ο σκοπός είναι να δούμε τίς σταδιακές μεταβολές και μεταμορφώσεις του 'ακατέργαστου' υλικού σε ένα προ μπονσάι. Είμαστε όλοι μία παρέα που ο ένας βοηθάει τον άλλο για να πάμε μπροστά, για να γίνουμε καλύτεροι.
P.S. ΔΕΝ είμαι δάσκαλος Χάρη . Είμαι ένας άνθρωπος που κάνει λάθη ακόμα και σήμερα.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Harris
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
Liz@ki έγραψε:Γιαννη ευχαριστουμε!!
Ηταν πολυ ομορφα γιατι ειδαμε και μαθαμε πολλα πραγματα, απο εκει που σκεφτοσουν οτι αυτο το δεντρακι δεν εχει πολλες επιλογες για μπονσαι ξαφνικα λογω του Γιαννη βλεπεις οτι εχεις πολλες επιλογες και μαλιστα δεν ειχε παει καν το μυαλο σου!! Μια "μαγικη" κινηση αρκει, λιγο το κλαδακι πιο κατω, λιγο η γλαστρα πιο λοξα και βλεπεις αμεσως κατι διαφορετικο!
Ο Γιαννης σε βοηθαει να "διευρύνεις" την φαντασια σου σε αυτο το ομορφο χομπυ, κια αυτο ειναι πολυ σημαντικο!
ps: η εικονα με την σκια φοβερη!
Ο δάσκαλος JEAN-ZAC εχει πολλα ακομα να μας δείξει και να μας "τρελλάνει" με την φαντασία και την ωριμότητα του.
Γιαννη ευχαριστουμε!!
Ηταν πολυ ομορφα γιατι ειδαμε και μαθαμε πολλα πραγματα, απο εκει που σκεφτοσουν οτι αυτο το δεντρακι δεν εχει πολλες επιλογες για μπονσαι ξαφνικα λογω του Γιαννη βλεπεις οτι εχεις πολλες επιλογες και μαλιστα δεν ειχε παει καν το μυαλο σου!! Μια "μαγικη" κινηση αρκει, λιγο το κλαδακι πιο κατω, λιγο η γλαστρα πιο λοξα και βλεπεις αμεσως κατι διαφορετικο!
Ο Γιαννης σε βοηθαει να "διευρύνεις" την φαντασια σου σε αυτο το ομορφο χομπυ, κια αυτο ειναι πολυ σημαντικο!

«Παλιά, οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σήμερα, μελετούν για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.» Κομφούκιος
-
Philip
- Masterpiece

- Been thanked: 0
Η επομενη συναντηση θα αφορα το θεμα που εθιξες Αλεξανδρα.....My Nellie έγραψε: ..................
Κι εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσουμε με περισσότερο ζήλο και να καταφέρουμε να προχωρήσουμε παρακάτω.... Με υπομονή, χωρίς βιασύνη που οδηγεί σε λανθασμένες αποφάσεις.... Πιστεύω ότι μπορούμε να το καταφέρουμε. Εξαρτάται αποκλειστικά από τον ζήλο τον δικό μας.
Θα κανονισουμε λοιπον να βρεθουμε για να παρουμε καποιες αποφασεις ολοι μαζι
-
perdikaki mariana
- Shohin

-
Harris
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
Ε! βαλε μια φωτο της!!! (οχι εδω σε νεο δικο σου ποστ)perdikaki mariana έγραψε:Και γω ευχαριστώ το Γιάννη για την φιλοξενία του και όλα τα παιδιά για την όμορφη παρέα της Κυριακής!! Ο Γιάννης ξεκίνησε με τον ήλιο και τελείωσε το βράδυ!! Καλέ δεν έχω πρόβλημα με το άλλο μου μισό ίσα ίσα... αφού έκατσα ένα γεματο 5άωρο!!
Πάντα τέτοια λοιπόν!!!
Εύχομαι να μπορώ να έρχομαι τουλάχιστον στις μισές συναντήσεις γιατί συνήθως τρέχω σαν το Βέγγο!!
Εγώ η τεμπέλα δεν έκανα τίποτα η αλήθεια είναι!!!![]()
Κοίταγα μόνο αισθητικά να πω τη γνώμη μου!!!
ΑΑΑΑ και ξέχασα το καλύτερο!!! Πήρα και το δωράκι μου που με περίμενε τόσο καιρό!!Την ελίτσα μου!!!
Γιάννη και πάλι ευχαριστώ!!!
Εμείς που λείπαμε, σας ευχαριστούμε για την ενημέρωση παιδιά!
Πράγματι, είναι πολύ όμορφο πράγμα μία παρέα ανθρώπων να συνδέεται με το κοινό ενδιαφέρον για τα φυτά και να προχωρούν όλοι μαζί στην σταδιακή δημιουργία των ζωντανών έργων γλυπτικής, όπως λένε ότι είναι τα bonsai.
Ίσως κάποιοι από εμάς να έχουν πράγματι καλλιτεχνικά χαρίσματα, ίσως κάποιοι άλλοι να ασχολούνται μόνον ως χόμπυ, όλοι μαζί όμως είμασθε μια όμορφη, δημιουργιική παρέα.
Κι εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσουμε με περισσότερο ζήλο και να καταφέρουμε να προχωρήσουμε παρακάτω.... Με υπομονή, χωρίς βιασύνη που οδηγεί σε λανθασμένες αποφάσεις.... Πιστεύω ότι μπορούμε να το καταφέρουμε. Εξαρτάται αποκλειστικά από τον ζήλο τον δικό μας.
Πράγματι, είναι πολύ όμορφο πράγμα μία παρέα ανθρώπων να συνδέεται με το κοινό ενδιαφέρον για τα φυτά και να προχωρούν όλοι μαζί στην σταδιακή δημιουργία των ζωντανών έργων γλυπτικής, όπως λένε ότι είναι τα bonsai.
Ίσως κάποιοι από εμάς να έχουν πράγματι καλλιτεχνικά χαρίσματα, ίσως κάποιοι άλλοι να ασχολούνται μόνον ως χόμπυ, όλοι μαζί όμως είμασθε μια όμορφη, δημιουργιική παρέα.
-
perdikaki mariana
- Shohin

Και γω ευχαριστώ το Γιάννη για την φιλοξενία του και όλα τα παιδιά για την όμορφη παρέα της Κυριακής!! Ο Γιάννης ξεκίνησε με τον ήλιο και τελείωσε το βράδυ!! Καλέ δεν έχω πρόβλημα με το άλλο μου μισό ίσα ίσα... αφού έκατσα ένα γεματο 5άωρο!!
Πάντα τέτοια λοιπόν!!!
Εύχομαι να μπορώ να έρχομαι τουλάχιστον στις μισές συναντήσεις γιατί συνήθως τρέχω σαν το Βέγγο!!
Εγώ η τεμπέλα δεν έκανα τίποτα η αλήθεια είναι!!!
Κοίταγα μόνο αισθητικά να πω τη γνώμη μου!!!
ΑΑΑΑ και ξέχασα το καλύτερο!!! Πήρα και το δωράκι μου που με περίμενε τόσο καιρό!!Την ελίτσα μου!!!

Πάντα τέτοια λοιπόν!!!
Εγώ η τεμπέλα δεν έκανα τίποτα η αλήθεια είναι!!!
[url=http://www.xarakas.gr]
[/url]
[/url]-
Harris
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
Ευχαριστω τον Γιαννη για την φιλοξενια του που δεν ηταν ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια.
Ο Γιαννη μου αρεσει οχι γιατι ειναι δημιουργος μπονσαι μονο αλλα γιατι ειναι μια ευχαριστη παρουσια!
Σε μια στιγμη με ρωτησε ο Γιωργος... Εχεις κανει μονος ενα μπονσαι? Εκεινη την στιγμη δεν μπορουσα να σκεφτω αν πραγματι εχω προσπαθησει να κανω ενα προ-μπονσαι μονος μου... Δεν μου ρχονταν στο μυαλο.... Ομως δεν ειναι αυτο... Δεν μου αρεσει να ασχολουμαι με αυτο το χομπυ χωρις παρεα. Ακομα και για κλαδεμα που κανω μου αρεσει να ειμαι με παρεα... (φωναζω στην Λιζα καθε φορα να ερθει...)
Εκανα σε διαφορα δεντρα μου μεταφυτευσει (μιας και βρήκα χρονο και χωρο...λογο της μετακομισης) θα προτιμουσα ομως να ημουν με παρεα γιατι το χομπυ αυτο μου αρεσει να απαρτίζομαι απο ομορφες παρουσιες. Να ταιριαζουν τα χνώτα μας.... Οχι μονο με το χομπυ αλλα και σε άλλα θέματα.
Γι αυτό ειμαι της άποψης λίγους και καλούς. Αν καμιά φορά ξεφεύγω ή ξεφύγω θελω οι φιλοι μου να μου το υποδείξουν. Γι'αυτο αλλωστε ειναι η παρεα.
Ευχαριστω και παλι τον Γιαννη για την φιλοξενια και ολους οσους με εκαναν να περασω τοσο ομορφα την Κυριακη.
Ο Γιαννη μου αρεσει οχι γιατι ειναι δημιουργος μπονσαι μονο αλλα γιατι ειναι μια ευχαριστη παρουσια!
Σε μια στιγμη με ρωτησε ο Γιωργος... Εχεις κανει μονος ενα μπονσαι? Εκεινη την στιγμη δεν μπορουσα να σκεφτω αν πραγματι εχω προσπαθησει να κανω ενα προ-μπονσαι μονος μου... Δεν μου ρχονταν στο μυαλο.... Ομως δεν ειναι αυτο... Δεν μου αρεσει να ασχολουμαι με αυτο το χομπυ χωρις παρεα. Ακομα και για κλαδεμα που κανω μου αρεσει να ειμαι με παρεα... (φωναζω στην Λιζα καθε φορα να ερθει...)
Εκανα σε διαφορα δεντρα μου μεταφυτευσει (μιας και βρήκα χρονο και χωρο...λογο της μετακομισης) θα προτιμουσα ομως να ημουν με παρεα γιατι το χομπυ αυτο μου αρεσει να απαρτίζομαι απο ομορφες παρουσιες. Να ταιριαζουν τα χνώτα μας.... Οχι μονο με το χομπυ αλλα και σε άλλα θέματα.
Γι αυτό ειμαι της άποψης λίγους και καλούς. Αν καμιά φορά ξεφεύγω ή ξεφύγω θελω οι φιλοι μου να μου το υποδείξουν. Γι'αυτο αλλωστε ειναι η παρεα.
Ευχαριστω και παλι τον Γιαννη για την φιλοξενια και ολους οσους με εκαναν να περασω τοσο ομορφα την Κυριακη.
-
Philip
- Masterpiece

Απο την μερια μου θελω να ευχαριστησω τον Γιαννη για την αψογη φιλοξενια του. Θελω να τονισω την μεγαλη εμπειρια που εχει στην διαμορφωση ενος δεντρου σε μπονσαι κ τον αξιοθαυμαστο ζηλο που δειχνει οταν ασχολειται μαζι τους.
Η εμπειρια του η επιμονη κ εμμονη που δειχνει απο το αρχικο σταδιο δημιουργιας ως το τελικο σταδιο πρεπει να παραδειγματισει εμας τους νεοτερους στο χομπυ.
Ειναι ευχαριστο που ξεκολλαμε σιγα -σιγα απο τους υπολογιστες κ μοιραζομαστε απο κοντα τις εμπειριες μας κ τις ιδεες μας. Ευχομαι οι συναντησεις αυτες να γινονται ποιο συχνα.

Η εμπειρια του η επιμονη κ εμμονη που δειχνει απο το αρχικο σταδιο δημιουργιας ως το τελικο σταδιο πρεπει να παραδειγματισει εμας τους νεοτερους στο χομπυ.
Ειναι ευχαριστο που ξεκολλαμε σιγα -σιγα απο τους υπολογιστες κ μοιραζομαστε απο κοντα τις εμπειριες μας κ τις ιδεες μας. Ευχομαι οι συναντησεις αυτες να γινονται ποιο συχνα.
-
Jean-Zac
Topic author - V.I.P

- Been thanked: 291 times
Συνάντηση 7/11/2010
Εχθές έγινε μία συνάντηση στο σπίτι μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Φιλίπ, Γιώργο, Μαριάννα, Λίζα και Χάρη για την παρουσία τους και για τις όμορφες ώρες που περάσαμε. Δυστυχώς έλειπε η Αλεξάνδρα , αλλά τιμήσαμε το Σαμιώτικο κρασί της οπότε κατά κάποιον τρόπο ήταν και αυτή μαζί μας. Ο Philip (fresh heli pilot) έφυγε νωρίς λόγω υποχρεώσεων, αλλά με τα άλλα παιδιά καθίσαμε μέχρι που βράδιασε χωρίς καλά-καλά να το καταλάβουμε. Κάναμε κάποιες εργασίες σε 2 φυτά εκφράζοντας ο καθένας μας την γνώμη του πάνω στο ακατέργαστο υλικό και προχωρώντας σιγά-σιγά στην μορφοποίηση των φυτών. Βέβαια είναι νωρίς ακόμη και έχουν αρκετό δρόμο- χρόνο μπροστά τους αλλά όπως είπαμε δώσαμε την πρώτη μορφή και την κύρια θέση του φυτού. Ο βασικός στόχος αυτών των συναντήσεων είναι η συνάθροιση των 4-5 μυαλών σε ένα ,δηλαδή η έκφραση κάθε άποψης, η αιτιολόγηση, η συζήτηση και η απόφαση ώστε να επιτευχθεί το αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει καλός ή κακός, νέος ή μεγαλύτερος ( 35 και κάτι ..), αρχάριος ή έμπειρος. Όλοι γινόμαστε ένα μυαλό, ένα μάτι, ένα χέρι. Αυτή είναι η ορολογία της λέξης ομάδα, οικογένεια, club.
Και πάλι ευχαριστώ τα παιδιά για τις ώρες που περάσαμε. Την επόμενη φορά κάποιοι να ξυπνάνε πιο νωρίς και κάποιοι να πάρουν μεγαλύτερη άδεια από το άλλο τους μισό.

Και πάλι ευχαριστώ τα παιδιά για τις ώρες που περάσαμε. Την επόμενη φορά κάποιοι να ξυπνάνε πιο νωρίς και κάποιοι να πάρουν μεγαλύτερη άδεια από το άλλο τους μισό.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.