Θα μπορούσε να γίνει μπονσάι;
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Re: Θα μπορούσε να γίνει μπονσάι;
Το δέντρο σου δείχνει υγιέστατο, μπράβο!
Όσον αφορά τη διαμόρφωση, η σκέψη μου όλο και πηγαίνει στον διαχωρισμό του δέντρου κάθετα, έχει ενδιαφέρουσα κλίση, αλλά με τα virtual δεν τα καταφέρνω. Κάνε λίγο υπομονή να πιάσουν δουλειά οι ειδήμονες!
Όσον αφορά τη διαμόρφωση, η σκέψη μου όλο και πηγαίνει στον διαχωρισμό του δέντρου κάθετα, έχει ενδιαφέρουσα κλίση, αλλά με τα virtual δεν τα καταφέρνω. Κάνε λίγο υπομονή να πιάσουν δουλειά οι ειδήμονες!
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
christos1908
Topic author - Omono

- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Καλησπέρα μετά απο πολύ καιρό... Δύσκολο το τελευταίο τετράμηνο γεγονός που δε μου εχει επιτρέψει να ασχοληθώ με τίποτα. Παρακολουθώ το forum αλλά όχι όσο θα ήθελα. Πρέπει όμως να πάμε κόντρα οπότε σήμερα έκανα μια "φωτογράφιση" σε μερικά δεντράκια μου και παρουσιάζω τη σημερινή τους κατάσταση... Τα σχόλια οπως πάντα ευπρόσδεκτα.
Εδώ παρατηρείται συνεχής ανάπτυξη, νεα φύλλα και βγαίνουν συνέχεια κι άλλα... Βέβαια δεν έχουμε καθόλου φύλλα χαμηλά στον κορμό και το έχουμε και ενα κομμάτι dead...Το θέμα ειναι ότι δεν έχω ενα σχέδιο στο μυαλό μου ως προς τη διαμόρφωση του... Έχουμε καμία καλή πρόταση (εδώ μέσα πάντα κάτι υπάρχει [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... e_wink.gif[/img] );;;
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 10 Μαρ 2015, 22:33 --
Παιδιά αυτό μετα το κλάδεμα πετάει σαν τρελό αλλά το,"πρόβλημα" παραμένει... Δεν πετάει χαμηλά καθώς εχει και κάποια νεκρά κλαδιά... Είναι για να κάνουμε τίποτα (αφαίρεση των νεκρών, μεταφύτευση)
Εδώ παρατηρείται συνεχής ανάπτυξη, νεα φύλλα και βγαίνουν συνέχεια κι άλλα... Βέβαια δεν έχουμε καθόλου φύλλα χαμηλά στον κορμό και το έχουμε και ενα κομμάτι dead...Το θέμα ειναι ότι δεν έχω ενα σχέδιο στο μυαλό μου ως προς τη διαμόρφωση του... Έχουμε καμία καλή πρόταση (εδώ μέσα πάντα κάτι υπάρχει [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... e_wink.gif[/img] );;;
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 10 Μαρ 2015, 22:33 --
Παιδιά αυτό μετα το κλάδεμα πετάει σαν τρελό αλλά το,"πρόβλημα" παραμένει... Δεν πετάει χαμηλά καθώς εχει και κάποια νεκρά κλαδιά... Είναι για να κάνουμε τίποτα (αφαίρεση των νεκρών, μεταφύτευση)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 422 times
- Been thanked: 364 times
Όχι μην το κλαδέψεις άλλο, φτάνει για την ώρα. Βλέπω ότι χαμηλά ξεκινάνε 3 κορμοι, ίσως καποιοι να κοπούν ισως και όχι. Η γνώμη μου είναι σιγα σιγά να κάνεις στο μυαλό σου πλάνο για το πως θα αποκτήσει αρχικά κωνικοτητα. Είναι δύσκολο να περνουμε δραστικές αποφάσεις (κλαδεμα). Μπορείς να κάνεις πρόβες βάζοντας πλαστικές σακούλες σε κλαδια που θεωρείς οτι δεν χρειάζεσαι. Βγάλε και φωτογραφίες.
Μόλις μπει η άνοιξη θα ξεκινήσει να πετάει φύλλα από παντού
Μόλις μπει η άνοιξη θα ξεκινήσει να πετάει φύλλα από παντού
-
christos1908
Topic author - Omono

Να κλαδέψω στο 50% περίπου;;;
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 14 Οκτ 2014, 16:08 --
Έκανα ενα καθάρισμα στο δέντρο και βάζω νέες φωτογραφίες... Αυτο που βλέπω εγώ ειναι οτι χαμηλά δεν εχει φύλλα και οτι κάποια κλαδια του δέντρου είναι ξερά... Τι γνώμη έχετε;;; Να κλαδέψω άλλο;;;
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 14 Οκτ 2014, 16:08 --
Έκανα ενα καθάρισμα στο δέντρο και βάζω νέες φωτογραφίες... Αυτο που βλέπω εγώ ειναι οτι χαμηλά δεν εχει φύλλα και οτι κάποια κλαδια του δέντρου είναι ξερά... Τι γνώμη έχετε;;; Να κλαδέψω άλλο;;;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
iohokahey
- Masterpiece

..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
-
christos1908
Topic author - Omono

-
Zografos ziZanio
- Mame

- Been thanked: 0
Δεν ανήκει σε κανέναν;christos1908 έγραψε:Theoni έγραψε:Το δέντρο είναι της γιαγιάς σου; Ξέρει τι θα του κάνεις;
Η αλήθεια ειναι οτι ούτε ξέρω πιάνου ειναι. Ειναι κάτι χρονια σε μια άκρη και κάθεται...
-
christos1908
Topic author - Omono

Theoni έγραψε:Το δέντρο είναι της γιαγιάς σου; Ξέρει τι θα του κάνεις;
Η αλήθεια ειναι οτι ούτε ξέρω πιάνου ειναι. Ειναι κάτι χρονια σε μια άκρη και κάθεται...
-
CaptainAmerica
- Omono

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 8 times
Φυσικά κανεις δεν είπε να κανεις κάτι μέσα στο καλοκαίρι! Θα έχει ις ενα ωραίο υλικό.[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/text/bravo.gif[/img]christos1908 έγραψε:Λέω να μην το πειράξω μέχρι Σεπτέμβρη- Οκτώβρη και κάπου εκεί να το ξεκινήσω με ένα βαρύ κλάδεμα... Τι λέτε;;;
-
christos1908
Topic author - Omono

Λέω να μην το πειράξω μέχρι Σεπτέμβρη- Οκτώβρη και κάπου εκεί να το ξεκινήσω με ένα βαρύ κλάδεμα... Τι λέτε;;;
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Ωραίο αρχικό υλικό, νομίζω ότι αν γίνει σαν το virtual του Χάρη θα είναι πολύ ωραίο![img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... flower.gif[/img]
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Ωραίο είναι το δέντρο σου. Ενα πολυ γρηγορο virtual γιατι βλέπω και τον αγώνα. Έτσι να πάρεις και μια μικρή ιδέα.
-
christos1908
Topic author - Omono

Re: Θα μπορούσε;;;
Καθάρησα λόγο και βάζω νέες φωτογραφίες. Το δέντρο έχει αρκετά νεκρά κλαδιά. Σκεφτείτε οτι ο ένα κορμός ηταν σάπιος και μου έμεινε στο χέρι οταν πήγα να τον πιάσω... Πως το βλέπετε;;; Να κανω κάτι ή να το αφήσω ως έχει;;;
Re: Θα μπορούσε;;;
[img]http://bonsaiforum.gr/images/smilies/text/+1.gif[/img]christos1908 έγραψε:Θα κάνω ένα καθάρισμα και θα βγάλω καλύτερες φωτογραφίες να δούμε που πάμε...
-
christos1908
Topic author - Omono