Θα μπορούσε να γίνει μπονσάι;
-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
Re: Θα μπορούσε;;;
Αν το κοντύνεις και το κλαδέψεις, απο παντού θα πετάξει! Απο ψηλά απο χαμηλά, απ´ όπου δεν περιμένεις! Αρκεί να το βλέπει ο Ήλιος και να ταίζεται καλά! Για το πότε θα πετάξει, εδώ θα πρέπει να έχεις πολύυυ υπομονή! Τα πυξάρια είναι αργής ανάπτυξης... Άρχισε σήμερα να το χαρείς σε μια 10αριά χρόνια...
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
-
christos1908
Topic author - Omono

- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Με προβληματίζει μόνο το γεγονός ότι χαμηλά έχει αρκετά ξερά κλαδιά. Δε νομίζω να πετάξει χαμηλά δηλαδή... Να ξεκινήσω με καθάρισμα και βλέπουμε;;;
-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
Γίνεται και παραγίνεται μάλιστα!! Ένα πολύ ωραίο πολύκορμο μπονσάι!
Avanti λοιπόν!!!
Avanti λοιπόν!!!
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
Σπεύδε βραδέως
-
christos1908
Topic author - Omono

-
christos1908
Topic author - Omono

Θα μπορούσε να γίνει μπονσάι;
Δεν ξέρω τι ειναι το παρακάτω φυτό αλλά μου άρεσε ο κορμός του... Ξέρει κανείς τι ειναι και αν θα μπορούσε να γίνει κάτι με αυτο;;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.