Νέο μέλος
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Re: Νέο μέλος
Καλώς τον.
Εαν θέλεις να κρατήσει τα λουλουδάκια του μην λιπάνεις αμέσως ούτε να ψεκάζεις με νερό τα φύλλα τους. Περίμενε να τα ρίξει πρώτα.
Εχεις βρει μέρος κατάλληλο για να τοποθετήσεις μόνιμα το δέντρο σου;
Εαν θέλεις να κρατήσει τα λουλουδάκια του μην λιπάνεις αμέσως ούτε να ψεκάζεις με νερό τα φύλλα τους. Περίμενε να τα ρίξει πρώτα.
Εχεις βρει μέρος κατάλληλο για να τοποθετήσεις μόνιμα το δέντρο σου;
-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
Re: Νέο μέλος
Καλησπέρα,
Καλοσώρισες στο φόρουμ.
Το δέντρο σου λέγεται καρμόνα (carmona microphylla) και είναι ημιτροπικό φυτό. Θέλει υγρασία και ζέστη (μέση θερμοκρασία 25β )
Πότισμα όταν στεγνώνει, όχι ξεραίνεται, το χώμα. Λίπανση με αυτό το λίπασμα που έχει στην φωτό όπως αναφέρουν οι οδηγίες του...
Καλοσώρισες στο φόρουμ.
Το δέντρο σου λέγεται καρμόνα (carmona microphylla) και είναι ημιτροπικό φυτό. Θέλει υγρασία και ζέστη (μέση θερμοκρασία 25β )
Πότισμα όταν στεγνώνει, όχι ξεραίνεται, το χώμα. Λίπανση με αυτό το λίπασμα που έχει στην φωτό όπως αναφέρουν οι οδηγίες του...
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
-
MiRaGe
Topic author - Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Νέο μέλος
Καλησπερα και απο εμενα , Μιχαλης απο Κερατσινι , νεος κατοχος μπονσαι και εγω , εχτες μου το εφεραν απλα δεν εχω ιδεα τι ειδους δεντρο ειναι και γενικοτερα οτι εχει να κανει με την φροντιδα και βρηκα το φορουμ αυτο , ειναι σαν να λυτρωθηκα σιγα σιγα θα μπω στο κλιμα ! Τα πιο βασικα , δεν ξερω αν θελει φως , αερα , δροσια , κατι για υγρασια διαβασα μπορει να κανω και λαθος !!!! Οτιδηποτε γρηγορο σαν συμβουλη περι ποτισματος κτλπ για να μην μου πεθανει απο τις πρωτες ημερες θα ητανε οτι πρεπει .
Εχω 2 εικονες συνημμενες.
Σας ευχαριστω .
Εχω 2 εικονες συνημμενες.
Σας ευχαριστω .
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.