Shimpaku
-
Philip
Topic author - Masterpiece

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Shimpaku
Αλλο τι φαινεται κ άλλο τι εχει.........Ξερεις οι γιουνιπεροι σαπιζουν ευκολα αν δεν τους προσεξεις.Θελει πολυ δουλειαHarris έγραψε:Εμενα μου φαινεται μια χαρα το δεντρο, κλαδεμα θελει κ ειναι οκ... Απλα τον ειχαν αφησει στην μοιρα του....
θα ηθελα οταν τον κλαδεψεις/τσιμπισεις να το κανουμε μαζι..... Ποτε θα το κανεις?
Απο ανοιξη τωρα δεν τσιμπαω τωρα, θελει προσαρμογη.
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 110 times
- Been thanked: 172 times
- Επικοινωνία:
Εμενα μου φαινεται μια χαρα το δεντρο, κλαδεμα θελει κ ειναι οκ... Απλα τον ειχαν αφησει στην μοιρα του....
θα ηθελα οταν τον κλαδεψεις/τσιμπισεις να το κανουμε μαζι..... Ποτε θα το κανεις?
-
sidirocastro
- Mame

πολυ ομορφος!!!!!φαινετε ταλαιπωρημενος αλλα ευτυχως που επεσε σε ειδικα χερια για την περιπτωση του!
-
Harris
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
Ποιες ειναι οι λογικες τιμες για ενα shimpaku?Philip έγραψε:Θελει υπομονη για να βρεις τετοια κομματια σε λογικη τιμη, η κατασταση του φυσικα ειναι μετρια, παραμελλημενος πολυ. Δειχνει σημαδια ομως οτι θα επιβιωσει. Οταν τον καθαρισω κ βγαλω τα σαπια μερη θα σας ενημερωσω με νεο βιντεο....
-
Philip

Θελει υπομονη για να βρεις τετοια κομματια σε λογικη τιμη, η κατασταση του φυσικα ειναι μετρια, παραμελλημενος πολυ. Δειχνει σημαδια ομως οτι θα επιβιωσει. Οταν τον καθαρισω κ βγαλω τα σαπια μερη θα σας ενημερωσω με νεο βιντεο.... 
-
Harris
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
Ολο ακρες μου εχεις για Shimpaku....
Ειναι πολυ ομορφος και πιστευω οτι θα τον κανεις ακομα πιο ωραιο....
Θελω και τις προσωπικες σου εμπειριες για τον δικο μου!!!

Θελω και τις προσωπικες σου εμπειριες για τον δικο μου!!!
-
Philip

Shimpaku
Οι στριφτοι κορμοι, το πυκνο σκουρο πρασινο φυλλωμα , οι επιβλητικες ''γραμμες ζωης'' η ιστορια του ........
η φυσικη ζωντανια του μας βοηθαει στην πνευματικη μας εξελιξη κ το αγγιγμα του μας κανει ποιο ευτυχισμενους........μια ξεχωριστη λατρεια για εναν γιουνιπερο Shimpaku .
K.H.
Ωρες -Ωρες αυτοι οι Ιαπωνεζοι ειναι ........πολυ φευγα
Εγω προσωπικα εχω τρελλα με αυτο το ειδος
Ακολουθει ενα βιντεο απο εναν shimpaku που προσφατα ηρθε στην κατοχη μου.Ειναι πολυ ταλαιπωρημενος , αλλα με την αναλογη φροντιδα πιστευω να επανελθει.
[youtube]YUkuL32TAto[/youtube]
η φυσικη ζωντανια του μας βοηθαει στην πνευματικη μας εξελιξη κ το αγγιγμα του μας κανει ποιο ευτυχισμενους........μια ξεχωριστη λατρεια για εναν γιουνιπερο Shimpaku .
K.H.
Ωρες -Ωρες αυτοι οι Ιαπωνεζοι ειναι ........πολυ φευγα
Εγω προσωπικα εχω τρελλα με αυτο το ειδος
[youtube]YUkuL32TAto[/youtube]