Γιουνίπερος
Re: Γιουνίπερος
Βρε Χάρη μου δεν ηρωνευομαι.Διαφήμιση και εγω στη φίλη μου που δεν πανε καλά οι δουλειές της ηθελα να κάνω,αλλα αν δεν θες δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα.Δεν ήθελα να σε στεναχωρήσω καλέ.Τηλέφωνο του φυτοριου που πρότεινες εσύ έχεις να μου πεις;Που να τρεχω στον Γερακα και να μην εχει κοκκινα ακερ η να τα έχει πανάκριβα.
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 110 times
- Been thanked: 172 times
- Επικοινωνία:
christos1908 Μπορείς να το βάλεις και σε άλλα φυτά είναι πάρα πολύ καλό! (ακριβουτσικο σχετικα αλλα καλό!)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Harris την 14 Μάιος 2014, 20:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φυτωριο έχει,η δουλεύει μόνο εκεί δεν ξερω.Ξερει πολλά όμως.Έχει και μιαφιλη μου ανθοπωλειο στο Αιγάλεω.Έχει πολλά και ωραία λουλούδια αλλά η κακομοίρα δεν έχει πολύ δουλειά.Μπορώ να την διαφημισω ;
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 13 Μάιος 2014, 18:53 --
Κλείνω τωρα γιατί αν με δει πάλι ο άντρας μου θα πει οτι ψάχνω να χαλάσω πάλι λεφτά χιχιχι.Πείτε όμως παιδιά αν μπορώ και εγώ να διαφημίσω την φίλη μου.Μπορεί να μου κάνει και κανένα δωρακι.Τα λεμε αύριο παλι.Φιλιά.
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 13 Μάιος 2014, 18:53 --
Κλείνω τωρα γιατί αν με δει πάλι ο άντρας μου θα πει οτι ψάχνω να χαλάσω πάλι λεφτά χιχιχι.Πείτε όμως παιδιά αν μπορώ και εγώ να διαφημίσω την φίλη μου.Μπορεί να μου κάνει και κανένα δωρακι.Τα λεμε αύριο παλι.Φιλιά.
-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
Τι ωραία!!! Θα κάνουμε κι εκδρομή!! Είναι Γεωπόνος ο κύριος αυτός;
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Απλά καλέ μου διάβασα τους κανόνες εδω http://www.bonsaiforum.gr/viewtopic.php?f=41&t=4.Για αυτό το είπα καλέ.Απαγορεύονται λέει οι διαφημίσεις.christos1908 έγραψε:Πραγματικά πολυ άστοχο σχόλιο. Δηλαδή οταν ρωτάς ΠΟΥ μπορώ να βρω κάτι τι πρέπει να σου απαντήσουν;;; Σε ένα πολύ μεγάλο μαγαζί, με μπλε ταμπέλα που διαφημίζεται στην τηλεόραση για να μην που praktiker;;; Ή σε ένα φυτώριο κάπου στην Αττική οπότε πάρε σβάρνα και τρέχα;eleana . έγραψε:Διαφημισουλα;
Αλήθεια, για το praktiker γιατ δε σε χάλασε;;; Του ρίξαμε πολύ διαφήμιση νωρίτερα...
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 13 Μάιος 2014, 12:59 --
Το λίπασμα αγοράστηκε τελικά απο praktiker, αυτό που είπε ο Παναγιώτης... Να ρωτήσω κάτι, το συγκεκριμένο μπορώ να το χρησιμοποιήσω και σε μια ελιά που εχω σε ανόργανο;;;
http://www.praktiker.gr/p/lipasma-compo ... fora-28460
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 13 Μάιος 2014, 18:06 --
Ω ευχαριστώ πολύ.Έχουν acer κόκκινα να αγορασω;karesansui έγραψε:Ελεάνα μου είσαι νέα στο φόρουμ και δεν το γνωρίζεις.eleana . έγραψε:Διαφημισουλα;
Η Δέσποινα και ο Διονύσης είναι δύο ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ που διατηρούν το Φυτώριο "Φυτοκάλυψη" στον Γέρακα Αττικής, Λεωφόρος Μαραθώνος 138, http://www.fitokalypsis.gr , οι οποίοι πέρα απο την φιλοξενία που παρέχουν στις μηνιαίες συναντήσεις του φόρουμ
με την επιστημονική τους κατάρτηση δίνουν πολύτιμες συμβουλές για τα μπονσάι μας!
Πάρε τον σύζυγο κι ελάτε κι εσείς σε μια συνάντηση του φόρουμ και ό,τι συμβουλή ή ερώτηση θέλεις για τα λουλουδάκια σου μπορείς να την κάνεις!
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 13 Μάιος 2014, 18:17 --
Πάντως κυριοι αν πατε Χαλκίδα στο δρόμο για Αρτάκη έχει ενα φυτώριο με εναν πολύ καλό και εξυπηρετικο κύριο.Σας πιάνει την κουβεντα για πολύ ώρα.Και ξέρει πάρα μα πάρα πολλά για τα λουλούδια και τα δέντρα,
-
vaggelakos7
- Imperial

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
-
karesansui
- Συντονιστής

Ανετότατα! [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... _smile.gif[/img]christos1908 έγραψε:... Να ρωτήσω κάτι, το συγκεκριμένο μπορώ να το χρησιμοποιήσω και σε μια ελιά που εχω σε ανόργανο;;;
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
Σπεύδε βραδέως
-
christos1908
Topic author - Omono

- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Το λίπασμα αγοράστηκε τελικά απο praktiker, αυτό που είπε ο Παναγιώτης... Να ρωτήσω κάτι, το συγκεκριμένο μπορώ να το χρησιμοποιήσω και σε μια ελιά που εχω σε ανόργανο;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Harris την 14 Μάιος 2014, 20:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
karesansui
- Συντονιστής

Ελεάνα μου είσαι νέα στο φόρουμ και δεν το γνωρίζεις.eleana . έγραψε:Διαφημισουλα;
Η Δέσποινα και ο Διονύσης είναι δύο ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ που διατηρούν το Φυτώριο "Φυτοκάλυψη" στον Γέρακα Αττικής, Λεωφόρος Μαραθώνος 138, http://www.fitokalypsis.gr , οι οποίοι πέρα απο την φιλοξενία που παρέχουν στις μηνιαίες συναντήσεις του φόρουμ
με την επιστημονική τους κατάρτηση δίνουν πολύτιμες συμβουλές για τα μπονσάι μας!
Πάρε τον σύζυγο κι ελάτε κι εσείς σε μια συνάντηση του φόρουμ και ό,τι συμβουλή ή ερώτηση θέλεις για τα λουλουδάκια σου μπορείς να την κάνεις!
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
Σπεύδε βραδέως
-
Harris
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
¨Ολα αυτά τα λιπάσματα αλλά και τα φάρμακα (γεωπόνοι Δέσποινα & Διονύσης) που σου πρότειναν τα παιδιά μπορεις να τα βρεις στην Φυτοκάλυψη ( http://www.bonsaiforum.gr/viewtopic.php?p=40550#p40552 )christos1908 έγραψε:Υπάρχει κάποιο λίπασμα που να ειναι σχετικά εύκολο να το βρεις (σε μαγαζιά τύπου praktiker πχ, ή σε φυτώρια) που να εχεις να προτείνεις Χάρη;;;Βασικά αυτό ρωτούσα, αν θα ηταν καλύτερα να ψάξω κάτι πιο συγκεκριμένο ή αρκεί ένα οποιοδήποτε λίπασμα.Harris έγραψε:Η γνώμη μου είναι να βάζεις βιολογικά λιπάσματα όταν κάνεις επιθετική λίπανση γιατί το οργανικό λίπασμα σηκώνει λάθη.christos1908 έγραψε:Ναι Παναγιώτη, είναι 70-30 ανόργανο.
Μέχρι τώρα βάζω μόνο υγρό λίπασμα δυο φορές το μήνα. Για κοκκώδες να ψάξω κάτι πιο συγκεκριμένο ή οτι λίπασμα να ναι;;;
-
karesansui
- Συντονιστής

Αφού αποφάσισες να μετακινηθείς εκτός Β.Π. πρός Πράκτικερ μεριά, τότε εκεί θα βρείς το κοκκώδες οργανικό λίπασμα της Compo για κωνοφόρα απο γκουανό (περιττώματα απο θαλασσοπούλια) όπως επίσης και υδατοδιαλυτά...christos1908 έγραψε: Οκ για το κλάδεμα...
Θερινό πολτό και ακαρεοκτόνο πρέπει να το ψάξω. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο κατάστημα προς βόρεια προάστια;;;
Το υποστωμα είναι κατα 90% οργανικό και περιέχει ελάχιστη ελαφρόπετρα μέσα! οπότε λογικά κρατάει νερό όπως λες κι εσύ...
Προχωράω με το κλάδεμα και επανέρχομαι με νέα...
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
Σπεύδε βραδέως
Rizocin, Rizobac + ακτιβοζίνη λίπασμαchristos1908 έγραψε:Υπάρχει κάποιο λίπασμα που να ειναι σχετικά εύκολο να το βρεις (σε μαγαζιά τύπου praktiker πχ, ή σε φυτώρια) που να εχεις να προτείνεις Χάρη;;;Βασικά αυτό ρωτούσα, αν θα ηταν καλύτερα να ψάξω κάτι πιο συγκεκριμένο ή αρκεί ένα οποιοδήποτε λίπασμα.Harris έγραψε:Η γνώμη μου είναι να βάζεις βιολογικά λιπάσματα όταν κάνεις επιθετική λίπανση γιατί το οργανικό λίπασμα σηκώνει λάθη.christos1908 έγραψε:Ναι Παναγιώτη, είναι 70-30 ανόργανο.
Μέχρι τώρα βάζω μόνο υγρό λίπασμα δυο φορές το μήνα. Για κοκκώδες να ψάξω κάτι πιο συγκεκριμένο ή οτι λίπασμα να ναι;;;
Η ημιμάθεια χείρων εστί και αυτής ταύτης της αμαθείας
-
christos1908
Topic author - Omono

Υπάρχει κάποιο λίπασμα που να ειναι σχετικά εύκολο να το βρεις (σε μαγαζιά τύπου praktiker πχ, ή σε φυτώρια) που να εχεις να προτείνεις Χάρη;;;Βασικά αυτό ρωτούσα, αν θα ηταν καλύτερα να ψάξω κάτι πιο συγκεκριμένο ή αρκεί ένα οποιοδήποτε λίπασμα.Harris έγραψε:Η γνώμη μου είναι να βάζεις βιολογικά λιπάσματα όταν κάνεις επιθετική λίπανση γιατί το οργανικό λίπασμα σηκώνει λάθη.christos1908 έγραψε:Ναι Παναγιώτη, είναι 70-30 ανόργανο.
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 420 times
- Been thanked: 359 times
[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/text/+1.gif[/img]Harris έγραψε:Η γνώμη μου είναι να βάζεις βιολογικά λιπάσματα όταν κάνεις επιθετική λίπανση γιατί το οργανικό λίπασμα σηκώνει λάθη.christos1908 έγραψε:Ναι Παναγιώτη, είναι 70-30 ανόργανο.
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 10 Μάιος 2014, 21:32 --
[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/text/+1.gif[/img]Harris έγραψε:Η γνώμη μου είναι να βάζεις βιολογικά λιπάσματα όταν κάνεις επιθετική λίπανση γιατί το οÏγανικό λίπασμα σηκώνει λάθη.christos1908 έγραψε:Îαι Παναγιώτη, είναι 70-30 ανόÏγανο.
ΜÎχÏι τώÏα βάζω μόνο υγÏÏŒ λίπασμα δυο φοÏÎÏ‚ το μήνα. Για κοκκώδες να ψάξω κάτι πιο συγκεκÏιμÎνο ή οτι λίπασμα να ναι;;;
-
Harris
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
Η γνώμη μου είναι να βάζεις βιολογικά λιπάσματα όταν κάνεις επιθετική λίπανση γιατί το οργανικό λίπασμα σηκώνει λάθη.christos1908 έγραψε:Ναι Παναγιώτη, είναι 70-30 ανόργανο.
-
iohokahey
- Masterpiece

οποιο βρεις στο φυτωριο που επισκεπτεσαι,σου εγραψε φιλε christo1908..!![img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/text/lol.gif[/img]christos1908 έγραψε:Ναι Παναγιώτη, είναι 70-30 ανόργανο.
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
-
christos1908
Topic author - Omono

Ναι Παναγιώτη, είναι 70-30 ανόργανο.