ελια sos
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 116 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Re: ελια sos
Ας εχεις 1 καλή θα είσαι ευχαριστημένος! [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... flower.gif[/img]vasilis sivvas έγραψε:ναι κι εγώ αυτήν έχω αποφασίσει για (καλή μερια) αλλα δεν νομίζεις πως ένα (σωστό) μπονσάι πρέπει να έχει περισσότερες απο μία (καλές πλευρές) ? εσυ σαν πιο έμπειρος απ' ότι έχω καταλάβει !!!
-
vasilis sivvas
Topic author - Imperial

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
ναι κι εγώ αυτήν έχω αποφασίσει για (καλή μερια) αλλα δεν νομίζεις πως ένα (σωστό) μπονσάι πρέπει να έχει περισσότερες απο μία (καλές πλευρές) ? εσυ σαν πιο έμπειρος απ' ότι έχω καταλάβει !!!
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 116 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
vasilis sivvas έγραψε:ναι έτσι είναι την ξέρω την καλή της πλευρά παρ' ολα αυτα με ανησυχούν οι άλλες γιατι θα ήθελα να έχει ενα καλό σχήμα στο σύνολο. ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια παιδια !RiaDr έγραψε:Είναι πολύ ενδιαφέρον δέντρο, με αξιώσεις. Συμφωνώ ότι θέλει λίγο κλάδεμα, αλλά εν γένει μ' αρέσει πολύ!
Όταν λες "περιμετρικά" εννοείς πως δε σ' αρέσει αν τη δεις από διαφορετικές οπτικές γωνίες; Μην ξεχνάς πως θα πρέπει ν' αποφασίσεις ποια είναι κατά τη γνώμη σου η "κύρια" όψη του δέντρου, με βάση αυτή γίνονται πάντα οι αλλαγές και διαμορφώνεται το στυλ κάθε δέντρου!
Το δέντρο σου είναι πολύ ωραίο! [img]http://bonsaiforum.gr/images/smilies/text/bravo.gif[/img]Η τελευταια φωτο για μένα ειναι η μεριά του. Τωρα βέβαια εσυ αποφασίζεις!!!
-
vasilis sivvas
Topic author - Imperial

ναι έτσι είναι την ξέρω την καλή της πλευρά παρ' ολα αυτα με ανησυχούν οι άλλες γιατι θα ήθελα να έχει ενα καλό σχήμα στο σύνολο. ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια παιδια !RiaDr έγραψε:Είναι πολύ ενδιαφέρον δέντρο, με αξιώσεις. Συμφωνώ ότι θέλει λίγο κλάδεμα, αλλά εν γένει μ' αρέσει πολύ!
Όταν λες "περιμετρικά" εννοείς πως δε σ' αρέσει αν τη δεις από διαφορετικές οπτικές γωνίες; Μην ξεχνάς πως θα πρέπει ν' αποφασίσεις ποια είναι κατά τη γνώμη σου η "κύρια" όψη του δέντρου, με βάση αυτή γίνονται πάντα οι αλλαγές και διαμορφώνεται το στυλ κάθε δέντρου!
-
iohokahey
- Masterpiece

- Been thanked: 1 time
μπορω με σιγουρια να υποστηριξω και γω την ομορφια της ελιας σου φιλε..
χωρις ιδιαιτερες παρεμβασεις!![img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/text/lol.gif[/img]
χωρις ιδιαιτερες παρεμβασεις!![img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/text/lol.gif[/img]
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Είναι πολύ ενδιαφέρον δέντρο, με αξιώσεις. Συμφωνώ ότι θέλει λίγο κλάδεμα, αλλά εν γένει μ' αρέσει πολύ!
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
thalassolikos
- Mame

-
vasilis sivvas
Topic author - Imperial

-