μεγαλα φυλλα σε acer
-
papadonik
- Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: μεγαλα φυλλα σε acer
Ισως μπορεσω να σε βοηθησω. Αυτο που προσπαθει να σου εξηγηση ο φιλος ο χριστος θα το βρεις σε βιντεο μεσα στην βιβλιοθηκη:christos1908 έγραψε:Αυτό που εχω διαβάσει για τα acer ειναι ότι αν θες μπορείς να κάψεις τα φύλλα διπλωνοντας και κόβοντας ένα ποσοστό. Δε μπορώ να σου το εξηγήσω χωρις εικόνα ή βίντεο, σίγουρα κάποιος άλλος θα σου πει αν ειναι αυτό που πρέπει να κάνεις και θα βάλει καμία εικόνα... Θα ψάξω κι εγώ.
Θα πας στο Bonsai η τεχνη, μετα κατω κατω δεξια θα μπεις στο Μπονσαι βιντεο και θα ανοιξεις τα βιντεο που ειναι με το ονομα the Bonsai Art of Japan. Στο δευτερο επεισοδιο περιπου στο 5λεπτο εχει ακριβως αυτο που προσπαθει να σου πει. Διπλωνοντας τα φυλλα και κοβοντας τα
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 422 times
- Been thanked: 364 times
Σε κάποια είδη Όπως acer, συκιές επειδή έχουν από τη φύση τους μεγαλα φύλλα, τα διατηρουμε με πιο ψύλλο κορμο για να υπάρχει καλύτερο οπτικό αποτελεσμα. Γενικά όμως η μικροφυλλια έρχεται με τα χρόνια. Διάβασε εδω
http://www.bonsaiforum.gr/viewtopic.php?f=44&t=7101
http://www.bonsaiforum.gr/viewtopic.php?f=44&t=7101
-
christos1908
- Omono

- Been thanked: 1 time
Αυτό που εχω διαβάσει για τα acer ειναι ότι αν θες μπορείς να κάψεις τα φύλλα διπλωνοντας και κόβοντας ένα ποσοστό. Δε μπορώ να σου το εξηγήσω χωρις εικόνα ή βίντεο, σίγουρα κάποιος άλλος θα σου πει αν ειναι αυτό που πρέπει να κάνεις και θα βάλει καμία εικόνα... Θα ψάξω κι εγώ.
-
axipap
Topic author - Σπορόφυτο

- Been thanked: 0
μεγαλα φυλλα σε acer
εχω μερικα acer δεν θυμαμαι ακριβως ποια acer ειναι με τα πρασινα φυλλα.
το προβλημα μου ειναι τωρα που αρχισαν να βγαζουν φυλλα τα φυλλα γινονται τεραστια .
υπαρχει κανενας τροπος να μην μεγαλωνουν τα φυλλα τοσο πολυ?
με την πρωτη ευκαιρια θα βαλω φωτο.
το προβλημα μου ειναι τωρα που αρχισαν να βγαζουν φυλλα τα φυλλα γινονται τεραστια .
υπαρχει κανενας τροπος να μην μεγαλωνουν τα φυλλα τοσο πολυ?
με την πρωτη ευκαιρια θα βαλω φωτο.