Προμήθεια σύρματος

Ερωτήσεις σχετικά με τα δέντρα σας
Απάντηση

terys2
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Επικοινωνία:

Re: Προμήθεια σύρματος

Δημοσίευση από terys2 »

Εγώ χρησιμοποιώ χάλκινα και μάλιστα βερνικωμένα από καμένους μετασχηματιστές...Είναι ιδανικά για αυτή την δουλειά [img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/images/s ... n_cool.gif[/img]
Άβαταρ μέλους

Philip
Masterpiece
Masterpiece

Re: Προμήθεια σύρματος

Δημοσίευση από Philip »

Ειναι μεγαλη η διαφορα :o :dance: :dance:

Φυσικα κ δεν χρησιμοποιουμαι χαλκινα...........Λογο του οτι ειμαστε ερασιτεχνες κ δεν εχουμε πολλα λεφτα :P

Υπαρχουν πολλα μαγαζια που μπορεις να βρεις μεσο διαδικτυου ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ....υπολογισε απο 11-13 € τα 500gr.
Κανε κ καμια ερωτηση προς Αχαρναι να δεις ποσο το εχει :greetings-wavingblue:

Topic author
My Nellie
Imperial
Imperial

Προμήθεια σύρματος

Δημοσίευση από My Nellie »

Μέχρι τώρα όταν χρειάσθηκε να συρματώσω χρησιμοποίησα ηλεκτρολογικό καλώδιο, επενδεδυμένο με το πλαστικό...
Είδα όμως ότι η διαφορά των χάλκινων (και κυρίως εκείνων που είναι αλουμίνιο) είναι μεγάλη. Είναι πολύ πιο εύκαμπτα, πιο εύχρηστα. Η τιμή .... τιμή βέβαια.
Θέλω λοιπόν να ρωτήσω όσους χρησιμοποιείτε τα χάλκινα, τα προμηθεύεσθε από εκεί που ανέφερε σε άλλη συζήτηση ο Μάριος, ή κάνετε παραγγελία μέσω internet? Κάνετε ίσως μαζική αγορά?
Πείτε μου μερικές πληροφορίες, σας παρακαλώ παιδιά.

Επειδή έγραψα για το αλουμίνιο, να σας πω ότι ένα δένδρο που αγόρασα ήταν "δεμένο" στο pot με σύρμα αλουμινίου. Τα κομμάτια που έβγαλα τα χρησιμοποίησα να συρματώσω δυο-τρία κλαδάκια σ' ένα μικρό δενδράκι. Άλλο πράγμα!!! ΔΕΝ συγκρίνεται η ευκολία που σου δίνει!
Απάντηση