Πρόταση / Πρόσκληση προς όλα τα μέλη.
-
perdikaki mariana
- Shohin

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Πρόταση / Πρόσκληση προς όλα τα μέλη.
Πω πω!!! ακόμα δεν τον είδατε τον βαφτίσατε κιόλας Γιάννη!!! Μπορεί τα παιδιά να θέλουν να συζήσουν πρώτα όπως κάνουν όλα τα μοντέρνα ζευγάρια!!
Αμέσως να τους παντρέψετε!!! Ενώ εγώ που δεν είμαι ''καθόλου'' περίεργη θα πώ : Παιδιά μην με ξεχάσετε.... αν δεν έχετε στα υπόψιν κάποιον κουμπάρο ΕΜΕΝΑΑΑΑΑΑ να διαλέξετε!!! ΆΝΤΕ να παντρέψω και γω κάποιον!!!
Το κάναμε το thread.... bread
[url=http://www.xarakas.gr]
[/url]
[/url]Re: Πρόταση / Πρόσκληση προς όλα τα μέλη.
καλεεε....πηρατε φορα εσεις!!!
αν το αποφασισουμε να ξερετε θα το μαθετε πρωτοι....!!! Δε θα σας το κρατησουμε κρυφο...

αν το αποφασισουμε να ξερετε θα το μαθετε πρωτοι....!!! Δε θα σας το κρατησουμε κρυφο...
«Παλιά, οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σήμερα, μελετούν για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.» Κομφούκιος
-
Jean-Zac
- V.I.P

- Been thanked: 291 times
Ο Philip κάτι ξέρει(για την μετακόμιση) αλλά δεν μιλάει !!!
Λές να ...... μπούμε σε έξοδα ???
Και για δώρο θα θέλουν μπονσάι ή τοστιέρα ??????
Άντε με το καλό !!!!!!!!!!!
Λές να ...... μπούμε σε έξοδα ???
Και για δώρο θα θέλουν μπονσάι ή τοστιέρα ??????
Άντε με το καλό !!!!!!!!!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Συμφωνώ κι επαυξάνω!Jean-Zac έγραψε: ... ... ...Δέν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν, γι’αυτό δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα ντροπής Προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι με την βοήθεια όλων και η βλέψη μας δεν πρέπει να είναι το έπαθλο, αλλά το ότι καταφέραμε να δημιουργήσουμε κάτι.
Ο χρόνος είναι που δεν συμφωνεί μαζί μου, Γιάννη!
Πότε με κυνηγάει από πίσω, πότε τρέχω εγώ πίσω του.... Άστα! Είμασθε σε μια συνεχή διαμάχη εμείς οι δυό...
Θέλω όμως να προχωρήσω οπωσδήποτε και στην φάση των σκίτσων. Ελπίζω να είναι σύντομα....
-
Philip
- Masterpiece

Harris έγραψε:
Ειμαι σε φαση μετακομισης... Γι'αυτο και δεν εχω προλάβει. Θα το κανω τις προσεχείς μέρες!
Κατι ωραιο μου μυριζεται
Μπραβο λιζα...................
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
θα τα πούμε....perdikaki mariana έγραψε:Μετακομίζεις??? Κέντρο πάλι?? γιατί άμα φύγετε από κέντρο τότε είναι που δεν θα πάμε ποτέ για καφέ με τη Μαριλίζα..... Άντε κανονίστε δίπλα μένουμε....
-
perdikaki mariana
- Shohin

Μετακομίζεις??? Κέντρο πάλι?? γιατί άμα φύγετε από κέντρο τότε είναι που δεν θα πάμε ποτέ για καφέ με τη Μαριλίζα..... Άντε κανονίστε δίπλα μένουμε.... 
[/url]
[/url]-
Harris
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
Jean-Zac έγραψε:Δεν βλέπω φωτογραφίες των υπόλοιπων φυτών και ανησυχώ !!!!![]()
Καλό θα είναι ο καθένας να βάλει αρκετές εικόνες ώστε να έχουμε πιο εμπεριστατωμένη άποψη για πιθανή έκφραση της άποψής μας. Επίσης καλό θα ήταν να συνοδεύονται και από κάποια σκίτσα για την μελλοντική μορφή του φυτού από τον εκάστοτε ιδιοκτήτη. Δέν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν, γι’αυτό δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα ντροπής Προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι με την βοήθεια όλων και η βλέψη μας δεν πρέπει να είναι το έπαθλο, αλλά το ότι καταφέραμε να δημιουργήσουμε κάτι.
Ειμαι σε φαση μετακομισης... Γι'αυτο και δεν εχω προλάβει. Θα το κανω τις προσεχείς μέρες!
-
Jean-Zac
- V.I.P

Δεν βλέπω φωτογραφίες των υπόλοιπων φυτών και ανησυχώ !!!!
Καλό θα είναι ο καθένας να βάλει αρκετές εικόνες ώστε να έχουμε πιο εμπεριστατωμένη άποψη για πιθανή έκφραση της άποψής μας. Επίσης καλό θα ήταν να συνοδεύονται και από κάποια σκίτσα για την μελλοντική μορφή του φυτού από τον εκάστοτε ιδιοκτήτη. Δέν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν, γι’αυτό δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα ντροπής Προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι με την βοήθεια όλων και η βλέψη μας δεν πρέπει να είναι το έπαθλο, αλλά το ότι καταφέραμε να δημιουργήσουμε κάτι.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Hombre
Topic author - Imperial

My Nellie έγραψε:Θα θέσω την ερώτησή μου εδώ, επειδή κατά κάποιο τρόπο εδώ βρίσκονται οι "όροι" του διαγωνισμού...
Θεού θέλοντος λοιπόν, όσο προχωράμε με τα δένδρα μας, θα πρέπει να ανεβάζουμε κατά καιρούς φωτογραφίες με την πρόοδο των εργασιών μας?
Θα ζητάμε συμβουλές και γνώμες από τους υπολοίπους νομίζω, έτσι δεν είναι? Σχετικά με την διαμόρφωση ή με μεθόδους που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε για κάποιες πιο εξειδικευμένες εργασίες...
Φυσικα και ολοι μπορουνε να ρωτανε και θα ειναι χαρα πιστευω ολων μας να βοηθησουμε οπου και οσο περναει απο το χερι μας

Θα θέσω την ερώτησή μου εδώ, επειδή κατά κάποιο τρόπο εδώ βρίσκονται οι "όροι" του διαγωνισμού...
Θεού θέλοντος λοιπόν, όσο προχωράμε με τα δένδρα μας, θα πρέπει να ανεβάζουμε κατά καιρούς φωτογραφίες με την πρόοδο των εργασιών μας?
Θα ζητάμε συμβουλές και γνώμες από τους υπολοίπους νομίζω, έτσι δεν είναι? Σχετικά με την διαμόρφωση ή με μεθόδους που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε για κάποιες πιο εξειδικευμένες εργασίες...
-
Harris
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
Οποτε θα εισαι καλα Γιαννη το κανονιζουμε!Jean-Zac έγραψε:Δυστυχώς η κατάστασή μου δεν μου επέτρεπε να συμμετέχω και εγώ σε αυτή την συνάντηση. Βλέποντας το βίντεο και διαβάζοντας τα γραφόμενά σας ένοιωσα όμως την χαρά που ήταν στον αέρα ,αλλά και την διάθεση του καθενός να κάνει ένα ακόμη βήμα μπροστά για την πρόοδό του ,αλλά και την πρόοδο του hobby γενικότερα.. Η αλήθεια είναι ότι ζήλεψα λίγο, αλλά δεν είχα και άλλες επιλογές. Ελπίζω σε μία άλλη συνάντηση, διαφορετικά θα πάρω κάτι μόνος μου για να λάβω μέρος στην πρωτοβουλία αυτή. Μπράβο στους συμμετέχοντες αλλά και μπράβο σε αυτούς που σκεφτήκανε αυτή την κίνηση. Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι το Club έκανε την σωστή κίνηση και μένει τώρα όλοι να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια κυρίως για το δικό μας όφελος.
Ελπιζω τωρα να εισαι καλα!
-
Philip
- Masterpiece

Liz@ki έγραψε:Φιλιππε τωρα ειδα το βιντεο, (γιατι στη δουλεια μας εχουν μπλοκαρει το συμπαν)
μπορω να πω οτι εχεις κανει πολυ ωραια δουλεια (μονταζ) , εχεις τελεντο..! Αλλα την επομενη φορα στα πλανα να βλεπουμε και ολοκληρο το δεντρο..!![]()
Επισης χαιρωμαι που βοηθησα στα "σκηνικα"![]()
Φιλιππε τωρα ειδα το βιντεο, (γιατι στη δουλεια μας εχουν μπλοκαρει το συμπαν)
μπορω να πω οτι εχεις κανει πολυ ωραια δουλεια (μονταζ) , εχεις τελεντο..! Αλλα την επομενη φορα στα πλανα να βλεπουμε και ολοκληρο το δεντρο..!
Επισης χαιρωμαι που βοηθησα στα "σκηνικα"

μπορω να πω οτι εχεις κανει πολυ ωραια δουλεια (μονταζ) , εχεις τελεντο..! Αλλα την επομενη φορα στα πλανα να βλεπουμε και ολοκληρο το δεντρο..!
Επισης χαιρωμαι που βοηθησα στα "σκηνικα"
«Παλιά, οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σήμερα, μελετούν για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.» Κομφούκιος
-
perdikaki mariana
- Shohin

Και ο Γιάννης άρρωστος??? Εγώ το είπα στη Μαριλίζα όταν τη πήρα τηλέφωνο, την επόμενη φορά δεν θα δηλώσω συμμετοχή για να ξεγελάσω την αρρώστια απλά θα έρθω αλλά δεν θα το πω...... και την προηγούμενη φορά άρρωστη ήμουν!!!! Σας ζηλεύω αν και δεν είχα σκοπό να συμμετέχω στο διαγωνισμό ήθελα πάρα πολύ να έρθω στην εξόρμηση δυστυχώς όμως αυτή η σκατοίωση που κυκλοφορεί με γονάτισε.... δυστυχώς ακόμα άρρωστη είμαι και ήταν τόσο βαριά που αν επιβιώσω τώρα δεν θα πεθάνω ποτέ!!!
Μάλλον δεν είναι της μοίρας μου να έρθω....... με έχουν καταραστεί να μην ξανασχοληθώ με τα bonsai
Περιμένω φωτογραφίες!!!! Καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους!!!! Είθε το πνεύμα του migiagi να σας φωτίσει στη διαμόρφωση
Μην με παρεξηγείτε.... έχω λαλήσει από τα φάρμακα.....
Μάλλον δεν είναι της μοίρας μου να έρθω....... με έχουν καταραστεί να μην ξανασχοληθώ με τα bonsai
Περιμένω φωτογραφίες!!!! Καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους!!!! Είθε το πνεύμα του migiagi να σας φωτίσει στη διαμόρφωση
Μην με παρεξηγείτε.... έχω λαλήσει από τα φάρμακα.....
[/url]
[/url]Re: Πρόταση / Πρόσκληση προς όλα τα μέλη.
περαστικα και στη Μαριαννα που δε μπορεσε να ερθει...παντα την "αρρωσταινουν" οι συναντησεις μας!!
Παιδια εγω δε πηρα δεντρακι γιατι ο Χαρης καβατζωσε 2 τερατα γιουνιπερους..οποτε θα ασχοληθω με αυτα ..!
Παιδια εγω δε πηρα δεντρακι γιατι ο Χαρης καβατζωσε 2 τερατα γιουνιπερους..οποτε θα ασχοληθω με αυτα ..!
-
Jean-Zac
- V.I.P

Δυστυχώς η κατάστασή μου δεν μου επέτρεπε να συμμετέχω και εγώ σε αυτή την συνάντηση. Βλέποντας το βίντεο και διαβάζοντας τα γραφόμενά σας ένοιωσα όμως την χαρά που ήταν στον αέρα ,αλλά και την διάθεση του καθενός να κάνει ένα ακόμη βήμα μπροστά για την πρόοδό του ,αλλά και την πρόοδο του hobby γενικότερα.. Η αλήθεια είναι ότι ζήλεψα λίγο, αλλά δεν είχα και άλλες επιλογές. Ελπίζω σε μία άλλη συνάντηση, διαφορετικά θα πάρω κάτι μόνος μου για να λάβω μέρος στην πρωτοβουλία αυτή. Μπράβο στους συμμετέχοντες αλλά και μπράβο σε αυτούς που σκεφτήκανε αυτή την κίνηση. Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι το Club έκανε την σωστή κίνηση και μένει τώρα όλοι να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια κυρίως για το δικό μας όφελος.