Πρόταση / Πρόσκληση προς όλα τα μέλη.
Re: Πρόταση / Πρόσκληση προς όλα τα μέλη.
Περαστικά σας!Hombre έγραψε: ... ... Υ.Γ. Στους ασθενεις της ημερας περαστικα
Ήταν όμορφη εξόρμηση, με πολύ ωραίο καιρό!
Λοιπόν, έχω φωτογραφίσει κι εγώ ήδη τα τρία φυτά μου.
Τις επόμενες μέρες θα κάνω τις μεταφυτεύσεις και ύστερα θα σας ανεβάσω τις φωτογραφίες τους.
ΥΓ: το πιστεύετε ότι καθ' όλη την διάρκεια του περιπάτου και του ψαξίματος, είχα ΕΝΤΕΛΩΣ ξεχάσει ότι διαλέγουμε δένδρο για τον διαγωνισμό??? Ναιιιιι!!!
Αν το είχα θυμηθεί, θα είχα αγοράσει ένα εξαιρετικό πυξάρι που είχα βρει στο τέλος και θα τρώγατε την σκόνη μου όλοι σας.... Άντε, σταθήκατε τυχεροί και το οφείλεται στο Alzheimer
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Ντροπη! Πολυ μικρο το βιντεο... Τρεχαμε μεσα στα φυτωρια... αγορασαμε τοσα δεντρα και δείξαμε μονο 2...
Λοιπον 8α βγαλουμε φωτογραφιες ΟΛΟΙ απο τα δεντρα μας για πιο λογο τα αγορασαμε κατα την γνωμη μας και τι προοπτικές εχουν. Εαν μπορουμε να τραβηξουμε και βιντεο για να εχουμε μια σφαιρικη αποψη του καθε δεντρου ακομα καλύτερα !!!
Και ο καθενας μας θα γραφει τις προοπτικές-ιδεες για το καθε δεντρο. Στο τελος θα βαζουμε τις ιδεες κατω απο κάθε βιντεο-φωτο.
Λοιπον 8α βγαλουμε φωτογραφιες ΟΛΟΙ απο τα δεντρα μας για πιο λογο τα αγορασαμε κατα την γνωμη μας και τι προοπτικές εχουν. Εαν μπορουμε να τραβηξουμε και βιντεο για να εχουμε μια σφαιρικη αποψη του καθε δεντρου ακομα καλύτερα !!!
Και ο καθενας μας θα γραφει τις προοπτικές-ιδεες για το καθε δεντρο. Στο τελος θα βαζουμε τις ιδεες κατω απο κάθε βιντεο-φωτο.
πολύ ώραιο το βίντεακι, αλλά έλιωσα στο γέλιο στο "Οπερατερ" χαχαχαχ!!! λοιπόν, διάβασμα τώρα για να βγεί καλό το δεντράκι (το πρώτο είναι το δικό μου by the way)
-
Hombre
Topic author - Imperial

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Αντε λοιπον τωρα να ξεκινηση ο καθενας με την παρουσιαση του δεντρου στο οποιο εχει καταληξη.
Απο το επομενο Σ/Κ εκτος απροοπτου να αρχησουμε τις εργασιες οπου βεβαια αυτες επιτρεπονται.
Υ.Γ. Στους ασθενεις της ημερας περαστικα
Απο το επομενο Σ/Κ εκτος απροοπτου να αρχησουμε τις εργασιες οπου βεβαια αυτες επιτρεπονται.
Υ.Γ. Στους ασθενεις της ημερας περαστικα

-
Harris
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
ναι και εγω εχω ποτ εαν θες....gcop33 έγραψε:βασικά φτηνό θα δω αν έχει... είναι για την λιγούστρα! θα δω... και θα σε πω αύριο!
-
Philip
- Masterpiece

Κατι θα κανω.....αν κ ειναι μικρο το βιντεοgcop33 έγραψε:Μήπως λέω μήπως να σηκώσει ο Φίλιππος τα βίντεο από αυτά που πήραμε ή να σηκώσει ο κάθε ένας τις φωτός του; Θα πρότεινα να γίνει ένα θέμα για την παρουσίαση, ώστε να τα συγκρίνουμε μετά από ένα χρόνο α
Ποτ υπαρχουν αρκετα για χαρισμα .......μην χαλας χρηματαΑύριο θα ανέβω Μενίδι για το χώμα και τίποτα pots, γιατί πρέπει να κάνω repoting στην λιγούστρα που έχω και άμεσα!
Μήπως λέω μήπως να σηκώσει ο Φίλιππος τα βίντεο από αυτά που πήραμε ή να σηκώσει ο κάθε ένας τις φωτός του; Θα πρότεινα να γίνει ένα θέμα για την παρουσίαση, ώστε να τα συγκρίνουμε μετά από ένα χρόνο α
(περιμένω να μου πείτε να συναντηθούμε για συρμάτωση κλπ και να συζητήσουμε την εξέλιξη και του δέντρου και των γνώσεων μου
)
Αύριο θα ανέβω Μενίδι για το χώμα και τίποτα pots, γιατί πρέπει να κάνω repoting στην λιγούστρα που έχω και άμεσα!
(Γιώργο, στείλε μου Pm γιατί δεν θυμάμαι το nick σου, και θέλω να κανονίσουμε να έρθω να πάμε να πάρω και εγώ άμμο!)
(περιμένω να μου πείτε να συναντηθούμε για συρμάτωση κλπ και να συζητήσουμε την εξέλιξη και του δέντρου και των γνώσεων μου
Αύριο θα ανέβω Μενίδι για το χώμα και τίποτα pots, γιατί πρέπει να κάνω repoting στην λιγούστρα που έχω και άμεσα!
(Γιώργο, στείλε μου Pm γιατί δεν θυμάμαι το nick σου, και θέλω να κανονίσουμε να έρθω να πάμε να πάρω και εγώ άμμο!)
-
Harris
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
My Nellie έγραψε:Εμένα το θέμα μου είναι πώς θα βρεθώ στην κάθοδο της εθνικής εφ' όσον ανεβαίνω προς Λαμία?Harris έγραψε:Hombre έγραψε:11 το πολυ νομιζω και εγω , γιατι αν το καθηστερησουμε και αλλο θα μας παρει αργα .
Ενταξει 11.00 οκ.
Ο Λαϊνόπουλος είναι στην κάθοδο προς Αθήνα, έτσι δεν είναι?
Οχι, προς την ανοδο για Λαμια ειναι.... αν δεις τον χαρτη που εχω βαλει θα το καταλαβεις...Δεν την κοκκινη ζωγραφισμενη τελεία.
απεναντι απο τα σμαρτ δηλαδη εχει ενα ανοιγμα ο δρομος επι της εθνικης.
Εμένα το θέμα μου είναι πώς θα βρεθώ στην κάθοδο της εθνικής εφ' όσον ανεβαίνω προς Λαμία?Harris έγραψε:Hombre έγραψε:11 το πολυ νομιζω και εγω , γιατι αν το καθηστερησουμε και αλλο θα μας παρει αργα .
Ενταξει 11.00 οκ.
Ο Λαϊνόπουλος είναι στην κάθοδο προς Αθήνα, έτσι δεν είναι?
-
Jean-Zac
- V.I.P

- Been thanked: 291 times
Μήπως θα ήταν καλύτερα να ενοικιάσουμε ένα σχολικό όχημα για να είμαστε όλοι μαζί ????
.

.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
perdikaki mariana
- Shohin

Παιδιά τέλεια!!!!! Ευχαριστώ πολύ Αλεξάνδρα για την πρόταση αλλά αφού είναι τα παιδιά πιο κοντά!!! Λιζάκι το ίδιο πρόβλημα έχω και γω, αν και πηγαίνω κάθε μερα στο Γέρακα με το αμάξι, αν είναι να πάω κάπου που δεν ξέρω με κόβει κρύος ιδρώτας..... και σκέφτηκα πως θα τους ακολουθήσω που δεν ξέρω που θα πάμε? Και αν τους χάσω στο δρόμο?? Εκτός αν θέλετε να πάμε με το δικό μου αλλά να μου λέτε που θα πάω!! χιχι ο δικός μου ο Χάρης δεν οδηγάει
Ότι θέλετε..... θα σου στείλω πμ
Ότι θέλετε..... θα σου στείλω πμ
[url=http://www.xarakas.gr]
[/url]
[/url]Re: Πρόταση / Πρόσκληση προς όλα τα μέλη.
Αλεξανδρα μενει πολυ κοντα μας οποτε θα περασουμε να την παρουμε...My Nellie έγραψε:Εγώ θα έρθω μόνη, οπότε εάν θέλεις μπορείς να έρθεις με το δικό μου σαράβαλο, Μαριάννα.
«Παλιά, οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σήμερα, μελετούν για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.» Κομφούκιος
Μαριαννα εννοειται οτι θα ερθεις μαζι μας με το εκπληκτικο yaris μου που θα οδηγει ο Χαρης (γιατι εγω ακομα δεν οδηγω με αλλον ανθρωπο μεσα εκτος Χαρη!!perdikaki mariana έγραψε:Μήπως μπορείτε να μου πείτε η εξόρμηση που θα γίνει?? θα συναντηθούμε Κηφισιά αλλά μετά που θα πάμε?? Και περίπου πότε θα γυρίσουμε?? έχω σε κάτι γενέθλια να πάω το απόγευμα. Το κακό είναι ότι μάλλον δεν θα μπορέσω να πάρω το αυτοκίνητο, μπορώ όμως να έρθω με ταξί στην Κηφισιά αλλά μετά πως θα σας ακολουθήσω? Είμαστε πολλά άτομα και κάθε φορά μέχρι να κανονίσουμε περνάνε οι μέρες και όλο και κάτι βάζω στο πρόγραμμα.Εγώ δεν θα πάρω δεντράκι λόγω περιορισμένου χώρου αλλά ήθελα να έρθω για παρέα
![]()
Δεν έχω πρόβλημα με την ώρα (αν και θα σηκωθώ με το ζόρυ από το κρεβάτι) μόνο αν υπάρχει καμιά κενή θέση και για μένα σε κάποιο αυτοκίνητο και θα βοηθήσω εννοείται οικονομικά...
οποτε θα σε παρω τηλ. το Σαββατο να μου πεις που μενεις ακριβως..
οκ?
*ps: το θα βοηθησεις οικονομικα δε το σχολιαζω....μπορεις να ξεχρεωσεις αν θες με μπονσαι 300 ετων πευκο!
«Παλιά, οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σήμερα, μελετούν για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.» Κομφούκιος