VIDEO bonsai για να πέρνουμε ιδέες!!!
-
florian
- Omono

- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 10 times
Re: VIDEO bonsai για να πέρνουμε ιδέες!!!
Εχω χάσει κατι;;! Αυτός ο dio ειναι Heavy Metal; Καλε άμα βάσεις τέτοια μουσική σε μια διαμόρφωση... Πέρα από το κορμό τίποτα δεν θα μείνει!!!iohokahey έγραψε:ωραια βιντεο χαρη..
οσο για τον dio..απλα..
-
iohokahey
- Masterpiece

- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
ωραια βιντεο χαρη..
οσο για τον dio..απλα
..
οσο για τον dio..απλα
....When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
-
Antonis Rizopoulos
- Shohin

- Been thanked: 0
-
papadonik
- Σπορόφυτο

- Been thanked: 0
Να πω την γνωμη μου σαν νεος και για τα δυο βιντεο. Περα απο το οτι ειναι και τα δυο καταπληκτικα. Το πρωτο μου δινει θαρρος, γιατι μπορει να μου αρεσει και θελω να ασχοληθω με την τεχνη του μπονσαι, αλλα μου φαινονται πολλα πραγματα βουνο και ακαταλαβιστικα. Και βλεποντας αυτο το βιντεο. Με βοηθαει να καταλαβω οτι απο το τιποτα και απο ενα ασχημο φυτο στην αρχη. Με πολυ μερακι και υπομονη σε λιγα χρονια καταφερε κατι το τοσο ομορφο.
Οσο για το δευτερο, με αυτο που ειδα και με το αποτελεσμα φυσικα. Το μονο που εχω να πω ειναι οτι ενθουσιαστηκα παρα πολυ, γιατι απο το πουθενα βρηκε ενα απλο δεντρο και το εκανε μπονσαι και αμεσως με προϊδεαζει και με προτρεπει να παω και εγω να κανω το ιδιο προσπαθωντας απο κατι απλο να κανει τοσο ωραιο. Και φυσικα φαινεται τοσο απλο να το κανεις. Αλλα φανταζομαι δεν ειναι τοσο.
Η αληθεια ειναι οτι μου ανοιξαν περισσοτερο την ορεξη
Οσο για το δευτερο, με αυτο που ειδα και με το αποτελεσμα φυσικα. Το μονο που εχω να πω ειναι οτι ενθουσιαστηκα παρα πολυ, γιατι απο το πουθενα βρηκε ενα απλο δεντρο και το εκανε μπονσαι και αμεσως με προϊδεαζει και με προτρεπει να παω και εγω να κανω το ιδιο προσπαθωντας απο κατι απλο να κανει τοσο ωραιο. Και φυσικα φαινεται τοσο απλο να το κανεις. Αλλα φανταζομαι δεν ειναι τοσο.
Η αληθεια ειναι οτι μου ανοιξαν περισσοτερο την ορεξη
Sim62 έγραψε:Και ο Graham Potter ωραίος αλλά και ο Ronnie James DIO ακόμη καλύτερος !!![ Εικόνα ]
ΣΩΣΤΟΣ!!!!
Ωραία και τα 2 βιντεο [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/eusa/dance.gif[/img]
-
Sim62
- Συντονιστής

- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 84 times
Και ο Graham Potter ωραίος αλλά και ο Ronnie James DIO ακόμη καλύτερος !!![img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/eusa/clap.gif[/img]
-
Harris
Topic author - Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
VIDEO bonsai για να πέρνουμε ιδέες!!!
Ωραίος!!!
[yt][/yt]
και κάτι πιο βατό για τα δικά μας σταθμά που δεν θα πάμε στο βουνό να κάνουμε yamadori ούτε να αγοράσουμε σχεδόν έτοιμο απο το εξωτερικό.
Απο φυτώριο λοιπόν.
[yt][/yt]
[yt][/yt]
και κάτι πιο βατό για τα δικά μας σταθμά που δεν θα πάμε στο βουνό να κάνουμε yamadori ούτε να αγοράσουμε σχεδόν έτοιμο απο το εξωτερικό.
Απο φυτώριο λοιπόν.
[yt][/yt]