Μπράβο Γιαννη!!!!. Εγω θα περίμενα να μεγαλώσουν τα κλαδιά προς τα δεξια. Εαν μπορεί να λυγίσει μεχρι εκει τότε μια χαρά!!! Θα το προσπαθησουμε την Κυριακη στο workshop 30/3
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό. Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα. Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη.Χ.
Χάρη καλησπέρα!!! ωραία η ιδέα αν και δεν το είχα φανταστεί υπό κλίση. (τώρα βέβαια, δεν ξέρω και πολλά). στην πράξη ζωντανά θα σου πω αν μου αρέσει υπό κλίση ή όχι. πάντως σε ευχαριστώ για την ιδέα... τα λέμε 30/3!!!
Ετσι για να εχουμε κατι στο μυαλο μας για την συναντηση του Μαρτιου με την ροδια του Αντρέα.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό. Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα. Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη.Χ.