Πρόταση / Πρόσκληση προς όλα τα μέλη.
-
Hombre
Topic author - Imperial

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Πρόταση / Πρόσκληση προς όλα τα μέλη.
PanosBonsai έγραψε:Ποια μέρα θα γίνει; Σάββατο ή Κυριακή; το επόμενο σ-κ;
Καλό είναι να γίνεται πιο γρήγορα η ανακοίνωση όχι τελευταία στιγμή για να μπορούν κάποιοι να το ρυθμίσουν μέσα στο πρόγραμμά τους.
Θα γίνει μόνο αυτή ή θα υπάρξουν και άλλες;
Καμια ανακοινωση δεν εχει γινει , παρα μονο μια προταση για το επομενο Σ/Κ εαν και εφοσον βολευονται αν οχι ολοι τουλαχιστον οι περισσοτεροι .
Μεχρι στιγμης εκτος απο την Αλεξανδρα κανεις αλλος ουτε αντιπροτεινε καποιες αλλες μερες αλλα ουτε και επιβεβαιωσε την συμμετοχη του.

PanosBonsai έγραψε:Ποια μέρα θα γίνει; Σάββατο ή Κυριακή; το επόμενο σ-κ;
Καλό είναι να γίνεται πιο γρήγορα η ανακοίνωση όχι τελευταία στιγμή για να μπορούν κάποιοι να το ρυθμίσουν μέσα στο πρόγραμμά τους.
μολις αποφασιστει θα βγει επισημα και στο ημερολογιο της αρχικης σελιδας.
Εννοειται οτι θα γινουν και αλλες συναντησεις..
«Παλιά, οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σήμερα, μελετούν για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.» Κομφούκιος
-
PanosBonsai
- Omono

- Been thanked: 2 times
Ποια μέρα θα γίνει; Σάββατο ή Κυριακή; το επόμενο σ-κ;
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Hombre έγραψε:Προτεινω το επομενο σ/κ με την προυποθεση να βολευει και τα υπολοιπα παιδια .
Καλησπερα Λαζαρε... Βαλε ημερομηνια για πιο σ/κ λες για να μην μπερδευτουμε.
Πολύ ωραία!
Ας δηλώνουμε λοιπόν ένας-ένας την συμμετοχή μας.
Εγώ μπορώ, Θεού θέλοντος εννοείται.
ΥΓ: ο καιρός βέβαια είναι μια παράμετρος που θα την δούμε στην πορεία, έτσι δεν είναι?
Ας δηλώνουμε λοιπόν ένας-ένας την συμμετοχή μας.
Εγώ μπορώ, Θεού θέλοντος εννοείται.
ΥΓ: ο καιρός βέβαια είναι μια παράμετρος που θα την δούμε στην πορεία, έτσι δεν είναι?
-
Harris
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
Μπραβο Αλεξανδρα ! δεν το ειχα προσεξει!My Nellie έγραψε:Κύριοι moderators, εδώ http://www.bonsaiclub.gr/forum/viewtopic.php?f=30&t=309 όπου βρίσκεται η ανακοίνωση του διαγωνισμού και δηλώνουμε την συμμετοχή μας, γιατί σας παρακαλώ δεν βλέπω post reply?
Τι κάνω λάθος?
Θα δηλώσω συμμετοχή κάνοντας edit στην ανακοίνωση???
Δεν τα πάω καλά με την ΙΤ, βοηθείστεεεε!
Κύριοι moderators, εδώ http://www.bonsaiclub.gr/forum/viewtopic.php?f=30&t=309 όπου βρίσκεται η ανακοίνωση του διαγωνισμού και δηλώνουμε την συμμετοχή μας, γιατί σας παρακαλώ δεν βλέπω post reply?
Τι κάνω λάθος?
Τι κάνω λάθος?
Βασίλη, φυσικά θα αγοράσουμε όποιο δένδρο θέλει ο καθένας.
Το πλαφόν που αναφέρθηκε στο αρχικό post από τον Λάζαρο, νομίζω ότι έχει σχέση με την τιμή πώλησης.... Ή κάνω λάθος?
Αλλά, το σημαντικό αυτής της ομαδικής αγοράς θα είναι ότι μαζί μας θα είναι άτομα με εμπειρία που θα μας υπενθυμίζουν τι χαρακτηριστικά θα πρέπει να έχει το δένδρο που ψάχνουμε.
Δηλαδή, ο γιουνίπερος τον οποίο ψάχνω εγώ, η ελιά που ψάχνεις εσύ και η αζαλέα που ψάχνει η Λίζα, έχουν κάποια βασικά σημεία στα οποία θα πρέπει να εστιάσουμε και οι τρεις μας για να επιλέξουμε τα φυτά μας.
Το πλαφόν που αναφέρθηκε στο αρχικό post από τον Λάζαρο, νομίζω ότι έχει σχέση με την τιμή πώλησης.... Ή κάνω λάθος?
Αλλά, το σημαντικό αυτής της ομαδικής αγοράς θα είναι ότι μαζί μας θα είναι άτομα με εμπειρία που θα μας υπενθυμίζουν τι χαρακτηριστικά θα πρέπει να έχει το δένδρο που ψάχνουμε.
Δηλαδή, ο γιουνίπερος τον οποίο ψάχνω εγώ, η ελιά που ψάχνεις εσύ και η αζαλέα που ψάχνει η Λίζα, έχουν κάποια βασικά σημεία στα οποία θα πρέπει να εστιάσουμε και οι τρεις μας για να επιλέξουμε τα φυτά μας.
-
Harris
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
My Nellie έγραψε:Πρώτα, μπράβο στον Χάρη για την προθυμία και το πνεύμα συναδελφικότητας!Harris έγραψε: Λοιπον Γιωργο εαν θες να ερθω με το αμαξι να την παρουμε....
Ομως αφου διαθετεις ενα πολυ καλο ποσο για δεντρο δεν θα ηταν καλο να είμασταν σε ομάδα;
... ...![]()
Εύγε, νέε μου!![]()
Ύστερα, νομίζω ότι το ένα δεν αποκλείει το άλλο! Έτσι δεν είναι?
Θα μου πείτε ότι οι καιροί δεν είναι για έξοδα...., εντάξει δεν αντιλέγω. Αλλά και σε αυτή την περίπτωση, ο Γιώργος μπορεί να έρθει μαζί μας και χωρίς να ψωνίσει δεύτερο δένδρο! Γιατί όχι?
Νσι φυσικα!
Πρώτα, μπράβο στον Χάρη για την προθυμία και το πνεύμα συναδελφικότητας!Harris έγραψε: Λοιπον Γιωργο εαν θες να ερθω με το αμαξι να την παρουμε....
Ομως αφου διαθετεις ενα πολυ καλο ποσο για δεντρο δεν θα ηταν καλο να είμασταν σε ομάδα;
... ...
Εύγε, νέε μου!
Ύστερα, νομίζω ότι το ένα δεν αποκλείει το άλλο! Έτσι δεν είναι?
Θα μου πείτε ότι οι καιροί δεν είναι για έξοδα...., εντάξει δεν αντιλέγω. Αλλά και σε αυτή την περίπτωση, ο Γιώργος μπορεί να έρθει μαζί μας και χωρίς να ψωνίσει δεύτερο δένδρο! Γιατί όχι?
Re: Προταση
@ Harris
Άρα, οποτεδήποτε κι αν κάνουμε την εξόρμησή μας, μάλλον μικρή διαφορά θα έχει για τα ενδιαφέροντά μας. Σωστά?

Χάρη, εμείς για τέτοια δένδρα ψάχνουμε, έτσι δεν είναι?Philip έγραψε: .... ... Εναν γιουνιπερο που ειχανε για πεταμα( χαρη του εκανα που τον πηρα). ... ...
Άρα, οποτεδήποτε κι αν κάνουμε την εξόρμησή μας, μάλλον μικρή διαφορά θα έχει για τα ενδιαφέροντά μας. Σωστά?
Τι λέτε επ' αυτού οι γνώστες???Harris έγραψε:... ... Προτείνω να την κάνουμε πιο αργά για να έχουν έρθει και γουνίπεροι / πευκα αυτά τα είδη τα 'χειμωνιατικα'. Τι λέτε ?
Ευχαριστούμε, Φίλιππε-san!!!Philip έγραψε: ... ... Εναν γιουνιπερο που ειχανε για πεταμα( χαρη του εκανα που τον πηρα). Θα γινει δωρεα στο κλαμπ για να μαθουμε πανω σε αυτον ....
![]()
... ...
-
Harris
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
Καλως ηρθες! Ωραια βγαλε καμια φωτο στον γιουνιπερο να τον δουμε εχω αγωνια! xixixiPhilip έγραψε:Ωραια σε λιγο θα το οργανωσουμε![]()
![]()
Τελικα δεν αντεξα στον πειρασμο κ κατεβασα στην πολη μας δυο δεντρα.
Εναν γιουνιπερο που ειχανε για πεταμα( χαρη του εκανα που τον πηρα). Θα γινει δωρεα στο κλαμπ για να μαθουμε πανω σε αυτον ....
![]()
Και μια λεμονια (8€) στην οποια εχει γινει τριπλο μπολι![]()
Δυο ποικιλιες λεμονιας με νανα. Το δεντρο με τα λεγομενα του γεωπονου εχει ανθοφορια = καρπο ολη την χρονια με ζουμερα μεγαλα λεμονια, το δεντρο αντεχει στην παγωνια κ στις ασθενειες απο τις κοινες λεμονιες. Το ''υβριδιο'' αυτο δημιουργηθηκε για την αυξηση της παραγωγης κ εχει θεαματικα αποτελεσματα.
Παει για το νησι....
-
Philip
- Masterpiece

- Been thanked: 0
Ωραια σε λιγο θα το οργανωσουμε
Εναν γιουνιπερο που ειχανε για πεταμα( χαρη του εκανα που τον πηρα
). Θα γινει δωρεα στο κλαμπ για να μαθουμε πανω σε αυτον ....
Και μια λεμονια (8€) στην οποια εχει γινει τριπλο μπολι
Δυο ποικιλιες λεμονιας με νανα. Το δεντρο με τα λεγομενα του γεωπονου εχει ανθοφορια = καρπο ολη την χρονια με ζουμερα μεγαλα λεμονια, το δεντρο αντεχει στην παγωνια κ στις ασθενειες απο τις κοινες λεμονιες. Το ''υβριδιο'' αυτο δημιουργηθηκε για την αυξηση της παραγωγης κ εχει θεαματικα αποτελεσματα.
Παει για το νησι....
Εναν γιουνιπερο που ειχανε για πεταμα( χαρη του εκανα που τον πηρα
Και μια λεμονια (8€) στην οποια εχει γινει τριπλο μπολι
Παει για το νησι....
-
Harris
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
Λοιπον Γιωργο εαν θες να ερθω με το αμαξι να την παρουμε....georgehh έγραψε:Να σας πω τον πόνο μου? βρήκα μία ελιά με πολύ χοντρό κορμό σε φυτώριο ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ γύρω στα 60 cm στα 84 ευρώ και έχω στεναχωρεθεί πολύ που δεν την πήρα είναι απίστευτο δέντρο δεν έχω και αμάξι να το μεταφέρω σπίτι παιδιά βοηθήστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μεεεεεεεεεεεεεεεεε,και ναι με αυτό μπορώ να μπω στο διαγωνισμό χχααχχααχχαχαχααχ ξέρω είναι άδικο γιατί είναι φοβερό δεντράκιιιιιιιιιι
Hombre sorry που σου χάλασα το ποστ
Αλλα εαν ερωτευτηκες την ελια και εισαι σιγουρος θα παμε μαζι οκ?