Αναγνώρηση είδους...

Παρουσιάσεις Μπονσάϊ μελών
Απάντηση

Topic author
Giannis
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Αναγνώρηση είδους...

Δημοσίευση από Giannis »

:) Ναι απο όσο φάνηκε ποιο σκυλιά δεν γίνετε :) Είναι πανέμορφος. Όντως θέλει κλάδεμα σχήμα σκούπας πάει αυτό συνήθως έ; Δεν σκέυτομαι να το κάνω κάτι ίσα ίσα που δεν θα μου ακουγόταν καλή ιδέα να φύγει απο εκεί που αν κρίνω απο το πόσο έχει μεγαλώσει του αρέσει πολύ. Αλλά έπεισα το παιδί που τον έχει να ασχοληθεί λίγο αν και δεν ήθελε και πολύ :) Ginseng ε? Και φαντάσου το παιδί που τον έχει τον φωνάζουν Seng. Τρελή σύμπτωση.
Φιλικά Γιάννης...
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 116 times
Been thanked: 193 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

Ficus Ginseng ειναι μαλλον. Ειναι σκυλιά αυτα τα δέντρα! :) Μια χαρα ειναι ! Θελει λιγο κλαδεματακι ! :)
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

Philip
Masterpiece
Masterpiece

Δημοσίευση από Philip »

Φικος ειναι..........τωρα το ειδος θα στο πουν καποιοι άλλοι.......

Μια χαρα το βλεπω . Τι σκεφτεσαι να το κανεις ? :think:

Οσο για την ηλικια , δεν κανει να ρωταμε. Τα μπονσαι ειναι σαν τις γυναικες :P
Η ηλικια ειναι για τους εμπορους , για να μας ψαρωνουν :greetings-wavingblue:

Topic author
Giannis
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο

Αναγνώρηση είδους...

Δημοσίευση από Giannis »

Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να με την βοήθεια σας να αναγνωρήσουμε τι είδος είναι ένα Bonsai το οποίο είναι ήρωας. Έιχαν κάνει πρίν 2 χρόνια ένα Bonsai δώρο σε ένα φίλο ο οποίος δεν έδωσε και ιδιαίτερη σημασία το είχε για περίπου 6 μήνες μέσα στο σπίτι και μετά το μεταφύτευσε σε ένα παρτέρι στην αυλή του, το άφησε εκεί και επιβίωνε μόνο του όταν το θυμοντουσαν το πότιζαν κλπ. Σήμερα που το είδα τράβαγα τα μαλλιά μου γιατί ειναι πανέμορφο. Θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε τι είδος Bonsai είναι και αν μπορεί κάποιος έμπειρος να αναγνωρήσει πάνω κάτω την ηλικία του. Δεν γνορίζω ακόμα πολλά πράγματα για τα Bonsai αλλά το συγκεκριμένο με εντυποσίασε. Είναι 50Cm και τα φύλα του 4,2 cm x 2cm (τυχαία επιλογή φύλου)
Bonsai seng.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Φιλικά Γιάννης...
Απάντηση