H Ελια του Georgehh !
-
Philip
- Masterpiece

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: H Ελια του Georgehh !
georgehh έγραψε:πλάκα έκανα πήγαινε στο philip που με έχει βγάλει εγκληματία
Ρε εγκληματια τι εκανες στο δεντρο
Λοιπον θα σε φωναζω ο Ninja των μπονσαι
Οπως τα ειπαμε κ απο κοντα βιάστηκες λιγο
Απο οτι ξεχωριζω την εχεις ελαφρωσει αρκετα
Εεεεε όχι και τόσο νεκρή, βρε Γιώργη!
Στην φύση πώς είναι οι ελιές? Πώς τις βλέπεις?
Δεν έχουν στρογγυλή κόμη?
Να προσπαθήσεις να αναπαραστήσεις την φυσική τους φιγούρα, με τα κλαδιά τους να απλώνονται κυκλικά και να γέρνουν προς τα κάτω.
Στην φύση πώς είναι οι ελιές? Πώς τις βλέπεις?
Δεν έχουν στρογγυλή κόμη?
Να προσπαθήσεις να αναπαραστήσεις την φυσική τους φιγούρα, με τα κλαδιά τους να απλώνονται κυκλικά και να γέρνουν προς τα κάτω.
Κρίμα την κλάδεψα χωρίς να υπολογισω τίποτα για κορυφή σαν μανιτάρι έγινε, δεν αφήνω δέντρο για δέντρο ρε γαμώτο χχχαχαχαχααχχααχχαχαχααχ, οχι οκ μαρέσει έτσι σαν μπάλα να είναι
-
Jean-Zac
- V.I.P

- Been thanked: 291 times
Λιγο σκάψιμο (εξαφάνηση και βαθούλωμα ) του ξερού πάνω μέρους του κορμού με dremel, λίγο κούρεμα και θα είναι ίδιο με την φωτογραφία. Καλή επιλογή. Αρα αξίζει να διαλέγουμε δένδρα με χοντρό κορμό έστω και αν κοστίζουν λίγο πιό ακριβά ????
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
να μη τα μαρτυραω εννοεις..?Harris έγραψε: Μην μαθαινεις τα κολπα μου βρε Λιζα... Αμαν!!!
«Παλιά, οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σήμερα, μελετούν για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.» Κομφούκιος
-
Harris
Topic author - Συντονιστής

- Has thanked: 110 times
- Been thanked: 172 times
- Επικοινωνία:
Μην μαθαινεις τα κολπα μου βρε Λιζα... Αμαν!!!Liz@ki έγραψε:georgehh έγραψε:
Λίζα οκ πλάκα κάνουμε μαρεσε το μεγάλο Ν πίσω, να προσέχεις μη φας κανα δέντρο στο δρόμο γιατί κάποιοι βγαίνουν για yamadori
αναποδα τα ειπες...οι επιδοξοι yamadoriστες πρεπει να φοβουνται, τα δεντρακια δεν κινδυνευουν...
α και το Ν το εχω βαλει για τον Χαρη, του αρεσει να κανει σφηνες και να τον προσεχουν..
georgehh έγραψε:
Λίζα οκ πλάκα κάνουμε μαρεσε το μεγάλο Ν πίσω, να προσέχεις μη φας κανα δέντρο στο δρόμο γιατί κάποιοι βγαίνουν για yamadori
αναποδα τα ειπες...οι επιδοξοι yamadoriστες πρεπει να φοβουνται, τα δεντρακια δεν κινδυνευουν...
α και το Ν το εχω βαλει για τον Χαρη, του αρεσει να κανει σφηνες και να τον προσεχουν..
«Παλιά, οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σήμερα, μελετούν για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.» Κομφούκιος
axaxxa οκ mr philip σας βλέπω πολύ ανήσυχο η ελιά κλαδεύτηκε, χαλαρά όμως, θα βρεθεί και η κορυφή,αν και είναι κορυφή απο μόνη της
θα το εχω υποψιν για τα μπονσαι...εχω βαλει μια ωραια ελια στο ματι!georgehh έγραψε:LIZA συγνώμη που κάναμε χάλια το αυτοκινητό σου(να ενας καλός λόγος να πάρεις ποδήλατο), για οποια ζημιά έλα να μου κατασχέσεις τα bonsai
σε πειραζα για το αυτοκινητο, αφου ειναι χαλια...ντροπη πηρατε και την κοπελα σου μαζι..ελπιζω να μη με παρεξηγησε..
-
Philip
- Masterpiece

- Been thanked: 0
Για να σοβαρευτουμε λιγο το δεντρο αυτο θελει, παρα μα παρα πολυ δουλεια για να γινει Hokidachi
Απο οτι παρατηρω , εκτος κ εαν κανω λαθος, το δεντρο δεν εχει κορυφη .Σωστα ?
Οτι φορμα κ εαν αποφασισουμε ξεκιναμε απο τον ορισμο της κορυφη. Σωστα?
...........Αρα στο δεντρο πρεπει να οριστει η κορυφη.......Καλη δουλεια φιλε Γιωργο
Απο οτι παρατηρω , εκτος κ εαν κανω λαθος, το δεντρο δεν εχει κορυφη .Σωστα ?
Οτι φορμα κ εαν αποφασισουμε ξεκιναμε απο τον ορισμο της κορυφη. Σωστα?
...........Αρα στο δεντρο πρεπει να οριστει η κορυφη.......Καλη δουλεια φιλε Γιωργο
-
Harris
Topic author - Συντονιστής

- Has thanked: 110 times
- Been thanked: 172 times
- Επικοινωνία:
Ετσι τα λεει δεν λερώσαμε καθολου!!!georgehh έγραψε:LIZA συγνώμη που κάναμε χάλια το αυτοκινητό σου(να ενας καλός λόγος να πάρεις ποδήλατο), για οποια ζημιά έλα να μου κατασχέσεις τα bonsai
My Nellie έγραψε:Εεεεμ έτσι πες μας Λίζα...
Το δικό σου αυτοκίνητο είχε στον νου ο Χάρης όταν εμφανιζόταν έτσι πρόθυμος![]()
Χάρη μου, αστειεύομαι ασφαλώς!
χαχα! ετσι ειναι..
παλι καλα που το αυτοκινητο ακομα μεσα ειναι "διακοπες" στυλ.
αμμος , σαγιοναρες κτλ!