Ελια Κορωνεϊκη
-
Jean-Zac
- V.I.P

- Has thanked: 0
- Been thanked: 291 times
Re: Ελια Κορωνεϊκη
Μήπως το παράκανες με το κλάδεμα ???
Νομίζω ότι στις αρχικές φωτογραφίες όταν την παρουσίασες είχες πολλά κλαδιά και με λίγο συρμάτωμα και κλάδεμα θα ήταν ένα όμορφο δένδρο. Τώρα σύμφωνα με μία παρεχόμενη φωτό προσπαθώ να κάνω ένα πρόχειρο virtual σχετικά με το μέλλον της.
.
Νομίζω ότι στις αρχικές φωτογραφίες όταν την παρουσίασες είχες πολλά κλαδιά και με λίγο συρμάτωμα και κλάδεμα θα ήταν ένα όμορφο δένδρο. Τώρα σύμφωνα με μία παρεχόμενη φωτό προσπαθώ να κάνω ένα πρόχειρο virtual σχετικά με το μέλλον της.
.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Hfestion
Topic author - Συντονιστής

- Has thanked: 422 times
- Been thanked: 364 times
Antonis Rizopoulos έγραψε:Πολύ ωραία την έφτιαξες και στο virtual της!!!
Απο virtual καλά τα πάμε, στην στην πραγματικότητα θελει πολυ δουλειά ακόμα.
-
Antonis Rizopoulos
- Shohin

- Been thanked: 0
-
Hfestion

Είναι πολύ δύσκολο να δώσει κάποιος κίνηση σε έναν εντελώς ίσιο κορμό. Ακόμα όταν τα κλαδιά της ελίας σκληραίνουν, δύσκολα αλλάζουν σχήμα.
Σήμερα προσπάθησα να φτιάξω το τελείωμα του κορμου.Πηρα το τρυπανι μου, μια βούρτσα σιδερένια και πολυ υπομονή προσπάθησα να κάνω μια κουφαλα. Τελικά με πήρε μεσημέρι και σταμάτησα γιατί έκανα πολύ φασαρία. Μπορώ να πω ότι ήμουν συντηρητικός και δεν τη καταστρεψα την ελιά. Για πρώτη φορά νομίζω ότι δεν τα πηγα ασχημα. Κατι θελει ακομα... θα το βρω με τον καιρο...
Κι ένα virtual τι εχω στο μυαλό μου με βάση το πως είναι το δέντρο σήμερα.
Σήμερα προσπάθησα να φτιάξω το τελείωμα του κορμου.Πηρα το τρυπανι μου, μια βούρτσα σιδερένια και πολυ υπομονή προσπάθησα να κάνω μια κουφαλα. Τελικά με πήρε μεσημέρι και σταμάτησα γιατί έκανα πολύ φασαρία. Μπορώ να πω ότι ήμουν συντηρητικός και δεν τη καταστρεψα την ελιά. Για πρώτη φορά νομίζω ότι δεν τα πηγα ασχημα. Κατι θελει ακομα... θα το βρω με τον καιρο...
Κι ένα virtual τι εχω στο μυαλό μου με βάση το πως είναι το δέντρο σήμερα.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Nikolas6997
- Imperial

Αυτή Δώρη είναι ελιά με πολύ υποσχόμενο μέλλον.. Θέλουμε τρίμηνη ενημέρωση με φώτο.. Καλή συνέχεια φίλε...
Nikolas6997
Πάμε μια βόλτα στα βουνά,
που κελαηδούνε μόνο τα πουλιά.....

Πάμε μια βόλτα στα βουνά,
που κελαηδούνε μόνο τα πουλιά.....
-
Hfestion

ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!G.gin. έγραψε:Δωρη πολυ ωραια η ελια σου φιλε μου, καλη συνεχεια...[img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/41.gif[/img][img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... IM/103.gif[/img]
-
Hfestion

σε ευχαριστώ πολύ! Φίλεstelios έγραψε:Πολύ ωραίο το δέντρο σου και καλή προσπάθεια! Keep going!
-
Hfestion

Είναι άδεια, το ξέρω. Ο στόχος μου είναι να φτιάξω ένα σωστό σκελετό. Το να την γεμίσω με φύλλα είναι εύκολο.RiaDr έγραψε:Εγω να σου πω την αλήθεια τη βρίσκω λίγο άδεια.. μ' αρέσουν οι ελιές με πυκνό φύλλωμα, αλλά αυτά είναι γούστα. Εκτιμώ πάντως πολύ το γεγονός ότι δίνεις στα δέντρα (και σ' εσένα) χρόνο, το σκέφτεσαι, δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις!
Τα μαντζούνια μου να είναι καλά
-
Hfestion

σε ευχαριστώ πολύ Harris, καλύτερες φωτό προσεχώς...Harris έγραψε:Bravo φιλε μου τα παει μια χαρα η ελιά σου! Πραγματικα εχει αλλάξει απο την πρωτη φορα προς το καλυτερο! Το σχημα της και η γωνια που εχεις δωσει μ'αρεσει παρα πολυ!
Θα ηθελα να βγαλεις και μια ωραια φωτο με λευκο απο πισω φοντο για να μπορουσε να γινει μια ακομα virtual help εκδοχή (εαν θες βεβαια)... και απο τον pinusmugo!
-
Hfestion

για μένα ασφάλεια = να κρατηθεί το δέντρο ζωντανό.pinusmugo έγραψε:+ 1....Δεν πιστευω να υπαρχει καλυτερος και πιο ασφαλες τροπος απο αυτον για το μελλον της...karesansui έγραψε: Μια καλή πρακτική είναι να την έχεις καθημερινά μπαίνεις-βγαίνεις σπίτι, στο οπτικό σου πεδίο και να να την μελετάς!
Εχω κάτι ακόμα στο μυαλό μου να της κάνω το σαββατοκύριακο..... (αν βρω χρόνο)
-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
Είμαι βέβαιος πως τα δέντρα σου, αν κρίνω απο τα αποτελέσματα που βλέπω, σε κατανοούν πλήρως και σε συγχωρούν που τα παραμελείς για λίγο έστω[img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... ooIM/3.gif[/img]Hfestion έγραψε: Το θέμα είναι ότι εχω παρά πολύ δουλειά (δόξα τον θεώ) και δεν πρόλαβε να ασχοληθώ μαζί τους.
Ότι εργασίες κάνω είναι αρκετά μελετημένες ...
Keep Working both!!!
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
-
Hfestion

Κάθε πρωί πριν φύγω για τη δουλειά αυτό κάνω, κοιτάω ολα μου τα δέντρα και φαντάζομαι την εξέλιξη τους.karesansui έγραψε:Νομίζω πως η ελιά σου μετά την σημερινή παρέμβαση αρχίζει και αποκτάει προσωπικότητα!
Μια καλή πρακτική είναι να την έχεις καθημερινά μπαίνεις-βγαίνεις σπίτι, στο οπτικό σου πεδίο και να να την μελετάς!
Είναι ένας τρόπος για να προχωρήσεις πιό σίγουρος στο επόμενο βήμα!
Καλή συνέχεια.
Το θέμα είναι ότι εχω παρά πολύ δουλειά (δόξα τον θεώ) και δεν πρόλαβε να ασχοληθώ μαζί τους.
Ότι εργασίες κάνω είναι αρκετά μελετημένες ...
-
G.gin.
- Omono

Δωρη πολυ ωραια η ελια σου φιλε μου, καλη συνεχεια...[img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/41.gif[/img][img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... IM/103.gif[/img]
άσε τα δέντρα σου να μιλάνε αυτά για εσένα
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 195 times
- Επικοινωνία:
Δεν κάνει βιαστικές κινήσεις αλλά οταν τις κάνει έχει σωστό αποτέλεσμα!RiaDr έγραψε:Εγω να σου πω την αλήθεια τη βρίσκω λίγο άδεια.. μ' αρέσουν οι ελιές με πυκνό φύλλωμα, αλλά αυτά είναι γούστα. Εκτιμώ πάντως πολύ το γεγονός ότι δίνεις στα δέντρα (και σ' εσένα) χρόνο, το σκέφτεσαι, δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις!
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Εγω να σου πω την αλήθεια τη βρίσκω λίγο άδεια.. μ' αρέσουν οι ελιές με πυκνό φύλλωμα, αλλά αυτά είναι γούστα. Εκτιμώ πάντως πολύ το γεγονός ότι δίνεις στα δέντρα (και σ' εσένα) χρόνο, το σκέφτεσαι, δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις!
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 195 times
- Επικοινωνία:
Bravo φιλε μου τα παει μια χαρα η ελιά σου! Πραγματικα εχει αλλάξει απο την πρωτη φορα προς το καλυτερο! Το σχημα της και η γωνια που εχεις δωσει μ'αρεσει παρα πολυ!
Θα ηθελα να βγαλεις και μια ωραια φωτο με λευκο απο πισω φοντο για να μπορουσε να γινει μια ακομα virtual help εκδοχή (εαν θες βεβαια)... και απο τον pinusmugo!
-
pinusmugo
- Imperial

- Been thanked: 1 time
+ 1....Δεν πιστευω να υπαρχει καλυτερος και πιο ασφαλες τροπος απο αυτον για το μελλον της...karesansui έγραψε: Μια καλή πρακτική είναι να την έχεις καθημερινά μπαίνεις-βγαίνεις σπίτι, στο οπτικό σου πεδίο και να να την μελετάς!
«Δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα αριστούργημα αν πρώτα δεν καταστρέψεις ένα»
-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
Νομίζω πως η ελιά σου μετά την σημερινή παρέμβαση αρχίζει και αποκτάει προσωπικότητα!
Μια καλή πρακτική είναι να την έχεις καθημερινά μπαίνεις-βγαίνεις σπίτι, στο οπτικό σου πεδίο και να να την μελετάς!
Καλή συνέχεια.
Καλή συνέχεια.
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
Σπεύδε βραδέως