Juniper το πρώτο μου δεντράκι!
-
Paradox
Topic author - Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Juniper το πρώτο μου δεντράκι!
Ουφ...ευτυχώς να πω την αλήθεια φοβόμουν να κόψω και το παραμικρό κλαδάκι. Βασικά το περισσότερο δεν το έκανα καν για να δημιουργήσω κάποιο σχήμα απλά το καθάριζα από νεκρά,σπασμενα και άχρηστα κλαδιά! Να ρωτήσω κάτι. Όταν λες μάζεμα εννοείς να κόψω και το μεγάλα κλαδιά πιο κοντά ή να κόβω τα φυλλώματα πιο κοντά ή τελείως από τα κλαδιά του? Ρωτάω γιατί μέχρι τώρα όλα τα Junipers μου βλέπω να κλαδεύουν δεν έχουν τόσο μεγάλα φυλόματα.Ακόματ αυτά τα τεράστια φυλλώματα που έχει είναι τρυφερά στην άκρη.

-
pinusmugo
- Imperial

- Been thanked: 1 time
Για πρωτη φορα τα πηγες πολυ καλα,συνεχισε ετσι και με θαρρος,μην φοβασαι να κοψεις κατι και ας ειναι και λαθος γιατι ολοι απο τα λαθη μας μαθαινουμε,δεν λεω οτι εκανες κατι λαθος εδω καθε αλλο.Θα ηθελε ακομα λιγακι "μαζεμα¨ για να ερθει το φυλλωμα πιο κοντα στον κορμο και να πυκνωσει με τον καιρο,ωραια προσπαθεια ομως μπραβο σου!
«Δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα αριστούργημα αν πρώτα δεν καταστρέψεις ένα»
-
Paradox
Topic author - Σπορόφυτο

Ωραία παιδιά ιδού οι νέες photo Σας παρκαλό πολύ συχωρέστεμε άμα πάλι δεν είναι σωστές η δεν κλάδεψα σωστά το δεντράκι αλλά πρώτη φορά στη ζωή μου έκοψα φυτό :/!!!!!! Ευχαριστώ για την κατανόησή σας.
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]

-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα, τις φωτογραφιες τις βγαζουμε με φοντο τοιχο για να μπορουμε να διακρινουμε καλυτερα. Βεβαια ετσι οπως ειναι οι φωτογραφιες σου δεν μπορουμε να καταλαβουμε τιποτα! Δεν φαινονται ουτε κορμος ουτε κλαδια...
Πρέπει να το καθαρισεις μονος σου για αρχη για να μπορεσουμε να βγαλουμε ακρη απο τις φωτογραφιες.
Πρέπει να το καθαρισεις μονος σου για αρχη για να μπορεσουμε να βγαλουμε ακρη απο τις φωτογραφιες.
-
Paradox
Topic author - Σπορόφυτο

Juniper το πρώτο μου δεντράκι!
Λιπών παιδιά αυτό το δεντράκι μου το δώσανε οπότε δεν έχω κάποιο παράπονο απλά θα ήθελα τι γνώμη σας. Ακολούθησα όλες τις συμβουλές σας για τις φωτογραφίες ελπίζω να είναι
οκ.
Αν μπορείτε να μου δώσετε κάποιες συμβουλές για τι συντήρηση/φροντίδα του θα το εκτιμούσα πολύ.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
Απλά σας τι δίχνω αφτί γιατι ο κομένος κορμός δεν φαίνεται στις άλλες φωτογραφίες.
[img][/img]
οκ.
Αν μπορείτε να μου δώσετε κάποιες συμβουλές για τι συντήρηση/φροντίδα του θα το εκτιμούσα πολύ.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
Απλά σας τι δίχνω αφτί γιατι ο κομένος κορμός δεν φαίνεται στις άλλες φωτογραφίες.
[img][/img]