Juniper το πρώτο μου δεντράκι!

Ερωτήσεις σχετικά με τα δέντρα σας
Απάντηση

Topic author
Paradox
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Juniper το πρώτο μου δεντράκι!

Δημοσίευση από Paradox »

Ουφ...ευτυχώς να πω την αλήθεια φοβόμουν να κόψω και το παραμικρό κλαδάκι. Βασικά το περισσότερο δεν το έκανα καν για να δημιουργήσω κάποιο σχήμα απλά το καθάριζα από νεκρά,σπασμενα και άχρηστα κλαδιά! Να ρωτήσω κάτι. Όταν λες μάζεμα εννοείς να κόψω και το μεγάλα κλαδιά πιο κοντά ή να κόβω τα φυλλώματα πιο κοντά ή τελείως από τα κλαδιά του? Ρωτάω γιατί μέχρι τώρα όλα τα Junipers μου βλέπω να κλαδεύουν δεν έχουν τόσο μεγάλα φυλόματα.Ακόματ αυτά τα τεράστια φυλλώματα που έχει είναι τρυφερά στην άκρη.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

pinusmugo
Imperial
Imperial
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από pinusmugo »

Για πρωτη φορα τα πηγες πολυ καλα,συνεχισε ετσι και με θαρρος,μην φοβασαι να κοψεις κατι και ας ειναι και λαθος γιατι ολοι απο τα λαθη μας μαθαινουμε,δεν λεω οτι εκανες κατι λαθος εδω καθε αλλο.Θα ηθελε ακομα λιγακι "μαζεμα¨ για να ερθει το φυλλωμα πιο κοντα στον κορμο και να πυκνωσει με τον καιρο,ωραια προσπαθεια ομως μπραβο σου!
«Δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα αριστούργημα αν πρώτα δεν καταστρέψεις ένα»

Topic author
Paradox
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο

Δημοσίευση από Paradox »

Ωραία παιδιά ιδού οι νέες photo Σας παρκαλό πολύ συχωρέστεμε άμα πάλι δεν είναι σωστές η δεν κλάδεψα σωστά το δεντράκι αλλά πρώτη φορά στη ζωή μου έκοψα φυτό :/!!!!!! Ευχαριστώ για την κατανόησή σας.

[img][/img]

[img][/img]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 117 times
Been thanked: 193 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

Καλησπέρα, τις φωτογραφιες τις βγαζουμε με φοντο τοιχο για να μπορουμε να διακρινουμε καλυτερα. Βεβαια ετσι οπως ειναι οι φωτογραφιες σου δεν μπορουμε να καταλαβουμε τιποτα! Δεν φαινονται ουτε κορμος ουτε κλαδια...
Πρέπει να το καθαρισεις μονος σου για αρχη για να μπορεσουμε να βγαλουμε ακρη απο τις φωτογραφιες.
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα

Topic author
Paradox
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο

Juniper το πρώτο μου δεντράκι!

Δημοσίευση από Paradox »

Λιπών παιδιά αυτό το δεντράκι μου το δώσανε οπότε δεν έχω κάποιο παράπονο απλά θα ήθελα τι γνώμη σας. Ακολούθησα όλες τις συμβουλές σας για τις φωτογραφίες ελπίζω να είναι
οκ.
Αν μπορείτε να μου δώσετε κάποιες συμβουλές για τι συντήρηση/φροντίδα του θα το εκτιμούσα πολύ.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

[img][/img]

[img][/img]

[img][/img]

Απλά σας τι δίχνω αφτί γιατι ο κομένος κορμός δεν φαίνεται στις άλλες φωτογραφίες.
[img][/img]
Εικόνα
Απάντηση