Συρμα
Re: Συρμα
Εαν έχεις κάποια φωτογραφία με το σύρμα αλλα και επάνω στο δέντρο θα ήθελα να το δω.Hfestion έγραψε:Για οσους εχουν πολλα δεντρα και τους εχει χτυπησει η κριση, '' η λυση μες την κριση είναι γαλβανιζε συρμα '', δεν είναι σαν αυτό που θα βρεις καποιος στο ebay.... κανει όμως δουλεια. Σημερα αγορασα μια μεγαλη ποσοτητα με 6ευροΚαραγιωργος Α έγραψε:Η σκουρια ειναι προβλημα !!!!!! .....Χαλκός παιδιά η γαλβανιζε ειναι ότι πρέπει ---εάν ψάξεις βρίσκεις !?!?!?!!!!
υ.γ.: μιλαω για ψιλο συρμα που εχει σκοπο να μεινει πανω σε δεντρο το πολύ 3-4μηνες.
Ευχαριστώ.
-
Hfestion
Topic author - Συντονιστής

- Has thanked: 422 times
- Been thanked: 364 times
Για οσους εχουν πολλα δεντρα και τους εχει χτυπησει η κριση, '' η λυση μες την κριση είναι γαλβανιζε συρμα '', δεν είναι σαν αυτό που θα βρεις καποιος στο ebay.... κανει όμως δουλεια. Σημερα αγορασα μια μεγαλη ποσοτητα με 6ευροΚαραγιωργος Α έγραψε:Η σκουρια ειναι προβλημα !!!!!! .....Χαλκός παιδιά η γαλβανιζε ειναι ότι πρέπει ---εάν ψάξεις βρίσκεις !?!?!?!!!!
υ.γ.: μιλαω για ψιλο συρμα που εχει σκοπο να μεινει πανω σε δεντρο το πολύ 3-4μηνες.
-
Hfestion

Εφαρμόζει και καθοδηγεί ενα κλαδί αρκετά καλα αλλα σκουριάζει. Μεχρι τωρα το εχω χρησιμοποιησει μονο σε ελιέςκαι σε νεους βλαστους και σιγά σιγα πρεπει να τα βγαλω. Εχω βρει κάτι ακομα, μολις εχω νεότερα θα ενημερώσω.
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Τα συρματα που εχουν τα δεντρα μαζικης παραγωγης ειναι σκουριασμένα! Εαν το προσεξεις και δεν το πληγιάσεις ίσως να είναι μια πολυ φτηνη λύση...
Αλλα και εγω δεν θα το προτιμούσα εχει δίκιο ο J-Z ... Μια φτηνη λύση ειναι το χάλκινο απλά σε καποιες περιπτώσεις θες πένσα για να το βάλεις!
Ολα εχουν τα υπερ και τα κατα.
Αλλα και εγω δεν θα το προτιμούσα εχει δίκιο ο J-Z ... Μια φτηνη λύση ειναι το χάλκινο απλά σε καποιες περιπτώσεις θες πένσα για να το βάλεις!
Ολα εχουν τα υπερ και τα κατα.
-
Hfestion

Λιγες φωτογραφιες απο τις τελευταιες μου διαμορφωσεις καθως και το συρμα που αγορασα. Το Σαββατο θα ψαξω να βρω κι αλλα παχη
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Nikolas6997
- Imperial

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Δώρη, εγώ έπαιρνα από τις αποθήκες της ΑΗΚ (Αρχή ηλεκτρισμού Κύπρου) είχα κάποιο γνωστό και μου έδινε αποκόμματα,διαφόρων διαμετρημάτων, αλλά δυστυχώς αφυπηρέτησε.. Τώρα παίρνω γαλβανιζέ που πουλάνε τα καταστήματα υλικών οικοδομής σε διάφορες διαμέτρου.. Αυτό που αναφέρεις δεν το έχω υπόψη μου.. Δεν νομίζω να έχει αρνητική αντίδραση το μέταλλο στο δέντρο, εκτός και αν είναι σκληρό και θα σε δυσκολεύει να το κόβεις μετά, στο βγάλσιμο!!!
Nikolas6997
Πάμε μια βόλτα στα βουνά,
που κελαηδούνε μόνο τα πουλιά.....

Πάμε μια βόλτα στα βουνά,
που κελαηδούνε μόνο τα πουλιά.....
-
Hfestion

Συρμα
Βρήκα σύρμα ευλύγιστο και σκληρό ταυτόχρονα. Έχει πάχος 6 η 7mm (περίπου) και σε πολύ καλη τιμή, Ονομάζεται σύρμα οικοδομής. Ψάχνω να βρω και σε άλλο πάχος αλλά ακόμα δεν το εχω καταφέρει. Το αγόρασα από την Αθήνας 2κιλά με 4ευρώ. Το Σ-Κ που μας πέρασε διαμορφωσα αρκετά (6-7) δέντρα μου με αυτό και είχα εξαιρετικά αποτελέσματα.
ΠΡΟΣΟΧΉ : ακόμα βρίσκομαι σε πειραματικό στάδιο και δεν ξέρω τι επιπτώσεις έχει πάνω στα δέντρα μου. Οποίος γνωρίζει κάτι για αυτό το σύρμα ας με-μας ενημερώσει.
Υγ: οποίος έχει εναλλακτικές λύσεις να τις προτίνει.
ΠΡΟΣΟΧΉ : ακόμα βρίσκομαι σε πειραματικό στάδιο και δεν ξέρω τι επιπτώσεις έχει πάνω στα δέντρα μου. Οποίος γνωρίζει κάτι για αυτό το σύρμα ας με-μας ενημερώσει.
Υγ: οποίος έχει εναλλακτικές λύσεις να τις προτίνει.