κοψιμο δεντρου παρανομο
-
konstantinos132
Topic author - Shohin

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: κοψιμο δεντρου παρανομο
χωρις εσας ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ δεν θα τα καταφερνα....εχω πολλα βιωματα κακα απο μικρος και ο χαρακτηρας μου πια ειναι πολυ περιεργος...δεν εμπιστευομαι πια κανεναν ...ουτε τον αδερφο μου...αληθεια..τις προαλλες ανεβηκε πανω κ ηθελα να παω τουαλετα και του ειπα ελα στην πορτα τις τουαλετα να σε βλεπω...με εχουν κατακλεψει ατομα που βαζω στο σπιτι...ακομη και ο αδερφος μου μια φορα που πηγα στο νοσοκομειο ετοιμος να πεθανω (σχεδον) μεχρι να βγω απο το νοσοκομειο 5(μερες) ελειπε η τηλεορασαρα που εχω και γενικα διαφορα πραγματα....η δικαιολογια του?μην στα κλεψουν....και ζω σε ενα σπιτι 110 τετραγωνικα μετρα με wc τουαλετα 2 δωματια μονωση στους τοιχους θερμοηχομοτικα τζαμια και πορτα ασφαλειας...δυστηχως τα βιωματα αυτα με εχουν κανει ετσι...ομως δεν θα κανω κανενος το χατηρι να με βλεπει νευριασμενο και να λεω στα νευρα μου πανω ανοησιες...θα χρησιμοποιησω την πονηρια μου....τη φωτια με φωτια την πολεμας!!!!ευχαριστω Ria ..εισαι πολυ καλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Ενδιαφέροντα όλα αυτά για τις πικροδάφνες, δεν τα ήξερα!
υγ χαίρομαι που ηρέμησες Κωνσταντίνε, τα προβλήματα λύνονται πιο εύκολα ετσι..
υγ χαίρομαι που ηρέμησες Κωνσταντίνε, τα προβλήματα λύνονται πιο εύκολα ετσι..
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
Alexandra Rizopoulou
- Shohin

-
konstantinos132
Topic author - Shohin

ζητω συγγνωμη για τις πολλες απαντησεις σε αυτο το θεμα ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ.ενα φυλλο ειναι θανατηφορο για ενα παιδι,μερικα φυλλα για εναν ενηλικα και 100 γραμμαρια για ενα αλογο...ακομη εχουν πεθανει ανθρωποι που το εκαψαν για να ψησουν και φαγανε δηλητηριασμενο φαγητο...και οι αναθυμιασεις βεβαια ..απλα θεωρησα αναγκσιο να το γραψω αυτο...karesansui ισως εσωσες καποια ζωη και να μν το ξερουμε....god bless u!!!!!!!!!
-
konstantinos132
Topic author - Shohin

karesansui έγραψε:Πικροδάφνη είναι το δένδρο. Επιστημονική ονομασία αν θές, Νήριον το Ολέανδρον ( nerium oleander)!
Μπονσάι δεν γίνεται γιατί δεν επιτυγχάνεται μικροφυλλία!
Α!! Θεωρείται απο τα 5 (πέντε) πιό δηλητηριώδη φυτά για κήπο!!
Αυτά...
τωρα που διαβασα για το δεντρο αυτο λεει(ετσι πληροφοριακα το λεω) οτι ειναι τοξικο γιαυτο να προσεχουμε που τα εχου ε να μην πηγαινουν παιδια και εχω μερικα και τα ανιψακια μου παιζουν γυρω απο αυτα...ευχαριστω πολυ για την πληροφορια ισως προλαβα μια δυσαρεστη κατασταση...θα τα βαλω ψηλα να μην το φτανουν καθολου και θα ειδοποιησω και τους υπολοιπους για αυτο το θεμα εδω στο σπιτι.....ευχαριστω πολυ karesansui!!!!!!!!!!!!!
-
konstantinos132
Topic author - Shohin

...και η βια ειναι γενους θυληκου και γενναει βια....οποτε παμε με πονηρια να διεκδικησουμε αυτα που μας ανηκουν...ανηκουστο μεν αλλα αν εχεις να κανεις με μη-πολιτισμενα ατομα που κατεβηκαν απο τα βουνα παιρνοντας οτι θελουν με το ετσι θελω ...ΕΕΕ καμια φορα ειναι απαραιτητη...δεν το συνιστω αλλα....δν μπορω να κανω και το κοροιδο
-
konstantinos132
Topic author - Shohin

karesansui έγραψε:Πικροδάφνη είναι το δένδρο. Επιστημονική ονομασία αν θές, Νήριον το Ολέανδρον ( nerium oleander)!
Αυτά...
ευχαριστω πολυ...ειχα ενα θεμα με το να μπω στο φορουμ αλλα λυθηκε και μπηκα σημερα...ευχαριστω...βασικα το κανονισα το θεμα(σχεδον)..
-
konstantinos132
Topic author - Shohin

RiaDr έγραψε:Δύσκολο να ξαναπιάσει έτσι απλά κομμένο δέντρο, κρίμα.
Κι αν είναι αυτοί νόμιμοι κληρονόμοι του οικοπέδου δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι δυστυχώς, έστω κι αν κινηθείς νομικά. Ψάξ'το πάντως και καλά ξεμπερδέματα.
βασικα το αφησα ετσι το θεμα γιατι αν φορτωσω δεν ξεφορτωνω ευκολα και θα ξυπνουσα καποιο πρωι σε καποιο μερος μετανιωμενος για οτι εχω κανει...οποτε το αφησα το θεμα ετσι απλα τους φοβερισα λιγακι....βασικα το οικοπεδο δεν τους ανηκει ουτε το περβολακι ΑΛΛΑ μπηκα και διαβασα στο νετ και απαγορευεται να κοψεις δεντρο ακομη και στον κηπο σου(ετσι ελεγε το αρθρο)ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ αν ειναι κωνοφορο....δεν πειραζει ας κανουν οτι γουσταρουν ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΚΛΑΔΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΜΟΥ.....................................................................ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΚΑΙ.....................................TO σκεφτηκα μια μερα που εκανα chi gong απλα θα καταγραφω με την καμερα ολες τις πολεοδομικες παρανομιες και θα τις εκτυπωσω θα τους φακελωσω θα φτιαξω ενα αντιγραφο και αν δω οτι θελουν κι αλλο κι αλλο κι αλλο θα τους δωσω τον φακελο(το αντιγραφο )και μετα νομικα θ παει αν το συνεχισουν...ουτε φασαριες ουτε να χαλιομαστε ουτε να χαλαμε και τους υπολοιπους που δεν φταινε σε τιποτα...παντως εχω καταγραψει πανω απο δεκα παρανομιες τυπου πολεοδομικες και μη...ευχαριστω πολυ και σορρυ για την ενταση που προκαλεσε το θεμα γιατι η ενταση το στρεςς και το γελιο ειναι μεταδοτικα...ευχαριστω πολυ
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Δύσκολο να ξαναπιάσει έτσι απλά κομμένο δέντρο, κρίμα.
Κι αν είναι αυτοί νόμιμοι κληρονόμοι του οικοπέδου δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι δυστυχώς, έστω κι αν κινηθείς νομικά. Ψάξ'το πάντως και καλά ξεμπερδέματα.
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
Πικροδάφνη είναι το δένδρο. Επιστημονική ονομασία αν θές, Νήριον το Ολέανδρον ( nerium oleander)!
Αυτά...
Αυτά...
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
-
konstantinos132
Topic author - Shohin

-
konstantinos132
Topic author - Shohin

προσπαθησα να το ξαναφυτεψω οπως ειδατε στη φωτο αλλα δεν νομιζω....αν γνωριζει καποιος ειτε το επιστημονικο ονομα ειτε το κοινο ονομα του δεντρου σας παρακαλω πειτε μου...γιατι χωριις αδεια απαγορευεται να κοψεις δεντρο ακομη και στο μερος σου και καποια ειδη οπως τα κωνοφορα και τα πευκα πιο πολυ ..εκει ειναι παρα πολυ αυστηροι...ελπιζω να ανηκει σε μια τετοια κατηγορια...ευχαριστω
-
konstantinos132
Topic author - Shohin

κοψιμο δεντρου παρανομο
καλημερα σε ολους...ρε παιδια δειτε τι μου εκαναν ....στις παρακατω φωτο θα δειτε καποιο ειδος δεντρου το ποποιο εχω και για μπονσαι ομως ειχα βαλει ενα στην ακρη του χωραφιου(περβολακι) και ειχε γινει 3 μετρα και ηρθαν οι εξυπνοι οι κληροομοι και χωρις να τους ανηκει το μερος αυτο (εξω απο τα συνορα τους) πιασανε και το κοψανε χωρις να ρωτησουν κανεναν ...επειδη θα κινηθωνομικα και διαβασα οτι απαγορευεται η κοπη δεντρων χωρις αδεια ακομη και αν βρισκεται σε ιδιωτικο χωρο θα ηθελα σας παρακαλω παρα πολυ και αν γινεται οσο πιο γρηγορα τοσο πιο καλα να μαθω το ειδος αυτο...τι δεντρο ειναι ξερει καποιος?"ευχαριστω πολυ....αν γινετι μια συντομη απαντηση θα ηταν καλο γιατι σημερα θα κατσω στο πι σι να βρω νομουςνα τους αποθηκευσω και να μπορω να κινηθω νομικα....θελουν να κοψουν και απο το περβολακι τα εσπερειδοειδη που εχει ο συγχωρεμενος παππους μου πανω απο 30 χρονια....ηρθαν απο το χωριο και σιγα σιγα μου συρικνωνουν το μερος και ειναι παρανομοι..ακομη και τι σπιτι ειναι αυθεραιτο...δεν με νοιζαει τα πολεοδομικα θεματα [email]χε$%@κα[/email] ομως οτι εχει να κανει με τη φυση και με τα μπονσαι μου γινομαι τουρκος...αυτα τα δεντρακια με εχουν βγαλει απο τη λθπη μου και τη θλιψη μου τοσες φορες και αυτοι θελουν να τα πεταξω,,,,,Ε ΟΧΙ...θα κανω το κοροιδο στην αρχη να μαζεψω αποδειξεις και να διαβαζω την νομοθεσια και στο τελος θα δουν ποιος θα γελασει τελευταιος...εχθες γελουσαν και ειρωνευοντουσαν "του κοψαμε το δεντρο και θα μας βαλει φυλακη και γελουσαν..κρατησα την ψυχραιμια μου γιανα μην ασω το δικιο μου....τα δεντρα ειναι το εξης