2 δεντράκια απο το (πουθενά)!
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Re: 2 δεντράκια απο το (πουθενά)!
Θα σε βοηθήσουμε να τις τα δώσεις πολυ πιο όμορφα απο ότι στα έδωσε... 
-
Καραγιωργος Α
Topic author - Imperial

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Σας ευχαριστώ όλους ...θα τα φρόντισω σαν δικά μου και μόλις γυρίσει θα της τα ψάλω ένα χεράκι άμα με ακούσει !!! Αλλιώς θα της πω να αλλάξει άθλημα !
-
Alexandra Rizopoulou
- Shohin

-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
Καλημέρα!
Τα δεντράκια είναι λίγο ταλαιπωρημένα σαν μπονσάι οπότε προτείνω να τα ...υιοθετήσεις εκ του μακρόθεν με την σύμφωνη γνώμη της κατόχου.
Πότιζέ τα τώρα μα μην μαραθούν και απο Σεπτέβρη ξεκίνησε τις εργασίες τουτέστι, μεταφύτευση, λίπανση. Τα δεντράκια αυτά όπως ανέφεραν η Ρία και ο pinusM θέλουν περαιτέρω ανάπτυξη στο φύλλωμα για να μπορέσουν να αναδειχθούν και να γίνει δυνατή η διαμόρφωσή τους.
Έχουν πολλά περιθώρια σχηματοποίησης σε όμορφα μπονσάι έστω κι αν πρόκειται για εμπορικά κομμάτια (mallsai-αγγλιστί)!![img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... IM/103.gif[/img]
Τα δεντράκια είναι λίγο ταλαιπωρημένα σαν μπονσάι οπότε προτείνω να τα ...υιοθετήσεις εκ του μακρόθεν με την σύμφωνη γνώμη της κατόχου.
Πότιζέ τα τώρα μα μην μαραθούν και απο Σεπτέβρη ξεκίνησε τις εργασίες τουτέστι, μεταφύτευση, λίπανση. Τα δεντράκια αυτά όπως ανέφεραν η Ρία και ο pinusM θέλουν περαιτέρω ανάπτυξη στο φύλλωμα για να μπορέσουν να αναδειχθούν και να γίνει δυνατή η διαμόρφωσή τους.
Έχουν πολλά περιθώρια σχηματοποίησης σε όμορφα μπονσάι έστω κι αν πρόκειται για εμπορικά κομμάτια (mallsai-αγγλιστί)!![img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... IM/103.gif[/img]
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
-
pinusmugo
- Imperial

- Been thanked: 1 time
Καλημερα φιλε μου.Συμφωνω και εγω με την Ρια σε οσα αναφερει.
Το δευτερο φυτο ειναι σιγουρα λιγουστρο,το λεω πληροφοριακα και μονο για την φροντιδα του.Τωρα θα πρεπει να αναπτυχθουν για λιγο διαστημα,να δωσουν νεα βλαστηση,αρκετη,για να μπορεσεις να διαμορφωσεις με πιο πολλες επιλογες,και τα δυο εχουν γρηγορη αναπτυξη.
Μπραβο που τα πηρες για να τα φροντιζεις,πολυ καλη κινηση.
Το δευτερο φυτο ειναι σιγουρα λιγουστρο,το λεω πληροφοριακα και μονο για την φροντιδα του.Τωρα θα πρεπει να αναπτυχθουν για λιγο διαστημα,να δωσουν νεα βλαστηση,αρκετη,για να μπορεσεις να διαμορφωσεις με πιο πολλες επιλογες,και τα δυο εχουν γρηγορη αναπτυξη.
Μπραβο που τα πηρες για να τα φροντιζεις,πολυ καλη κινηση.
«Δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα αριστούργημα αν πρώτα δεν καταστρέψεις ένα»
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Πρώτα απ' όλα να πω ότι είναι πολύ γλυκό που θέλεις να κάνεις τέτοιου τύπου έκπληξη!
Από εκεί και πέρα, το δεύτερο δε νομίζω ότι σηκώνει αυτή τη στιγμή βελτίωση, έτσι όπως έχει ... αποψιλωθεί. Αλήθεια, ξέρεις πώς έμεινε σχεδόν χωρίς κλαδιά; Το πρώτο με λίγο προσεκτικό κλάδεμα απλά θα δείχνει περιποιημένο, δε νομίζω όμως πως κι αυτό έχει μεγάλα περιθώρια επεμβάσεων. Κανένα ελαφρύ μαντζούνι ίσως να δυναμώσουν;
Από εκεί και πέρα, το δεύτερο δε νομίζω ότι σηκώνει αυτή τη στιγμή βελτίωση, έτσι όπως έχει ... αποψιλωθεί. Αλήθεια, ξέρεις πώς έμεινε σχεδόν χωρίς κλαδιά; Το πρώτο με λίγο προσεκτικό κλάδεμα απλά θα δείχνει περιποιημένο, δε νομίζω όμως πως κι αυτό έχει μεγάλα περιθώρια επεμβάσεων. Κανένα ελαφρύ μαντζούνι ίσως να δυναμώσουν;
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
Καραγιωργος Α
Topic author - Imperial

-
Καραγιωργος Α
Topic author - Imperial

2 δεντράκια απο το (πουθενά)!
[attachment=1Καλο καλοκαιρι και ξεκουραση σε όσους αραζουν!!!
...- Θέλουν πότισμα γιατι φεύγω για 15 μέρες - μου είπε και έφυγε !!!
Κάποια ιδέα να της τα δώσω λίγο πιο όμορφα ;;;;
...- Θέλουν πότισμα γιατι φεύγω για 15 μέρες - μου είπε και έφυγε !!!
Κάποια ιδέα να της τα δώσω λίγο πιο όμορφα ;;;;