πρωτο ποστ
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Re: πρωτο ποστ
Καλώς ήρθες στο φόρουμ μας - με μικρή καθυστέρηση λόγω διακοπών! Τα ginseng είναι πολύ ανθεκτικά, για εκείνη τη φτελίτσα πάλι θα ήθελα να μας πεις λίγο περισσότερα (σ ενα νέο θέμα), να δούμε σε τι κατάσταση είναι και πώς πάει η ανάκαμψή της..
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 422 times
- Been thanked: 364 times
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
-
iohokahey
Topic author - Masterpiece

- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Harris έγραψε:Καλως ηρθες! Εαν θες βγαλε φωτογραφια απο τα δεντρα σου το καθε ενα ξεχωριστα σε νεο ποστ.iohokahey έγραψε:χαιρετιζω τα μελη του φορουμ!καθοτι καινουριο μελος στο φορουμ σας (ή μαλλον μας,αφου πλεον ανηκω κ γω εδω),οπως και καινουριος στην καλλιτεχνια που ονομαζεται μπονσαι,γραφτηκα ωστε διαβαζοντας να μαθω οσο πιο πολλα μπορω για να φροντισω κ γω τα δεντρακια μου οπως τους αξιζει..εχω στην κατοχη μου ενα φικο τζινσεγκ,το οποιο εχει τραβηξει τα πανδυνα το καημενο απο την αμαθεια μου,ομως ζει ακομα κ συγχωρει τα λαθη μου..ακομη, εχω προσφατα αποκτησει μια μικρη φτελιτσα (κινεζικη πρεπει να ναι απ'οσο το χω ψαξει) η οποια δεν ηταν κ στην καλυτερη κατασταση οταν την απεκτησα κ μετα απο καποιες εργασιες μου πανω της (σε λαθος χρονο κ με λαθος τροπο) εχει χασει τα φυλλα της κ πλεον περιμενω να δω αν θα ανταποκριθει κατα την ανοιξη..αυτα τα ολιγα προς το παρον,ελπιζω να μην σας κουρασα (πολυ)..συνεχιζω το διαβασμα-δεν κανω κ τιποτα αλλο τον τελευταιο μηνα!!-
Το οτι διαβαζεις ειναι απο τα υπερ! (μενεις Αθηνα;)
οχι,οχι ειμαι βορειοελλαδιτης,Δραμινος ειμαι..
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
Γιώργος
-
Nikolas6997
- Imperial

- Been thanked: 0
Καλώς όρισες στο φόρουμ και από μένα.. Ανέβασε φώτο από τα δενδρύλια σου, όπως αναφέρει και ο Χάρης να δεχτείς την κάθε βοήθεια μας που χρειάζεσαι.. Σου εύχομαι καλή διαμονή και αρκετή συμμετοχή..[img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smileys/Other/6.gif[/img]
Nikolas6997
Πάμε μια βόλτα στα βουνά,
που κελαηδούνε μόνο τα πουλιά.....

Πάμε μια βόλτα στα βουνά,
που κελαηδούνε μόνο τα πουλιά.....
-
Antonis Rizopoulos
- Shohin

- Been thanked: 0
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Καλως ηρθες! Εαν θες βγαλε φωτογραφια απο τα δεντρα σου το καθε ενα ξεχωριστα σε νεο ποστ.iohokahey έγραψε:χαιρετιζω τα μελη του φορουμ!καθοτι καινουριο μελος στο φορουμ σας (ή μαλλον μας,αφου πλεον ανηκω κ γω εδω),οπως και καινουριος στην καλλιτεχνια που ονομαζεται μπονσαι,γραφτηκα ωστε διαβαζοντας να μαθω οσο πιο πολλα μπορω για να φροντισω κ γω τα δεντρακια μου οπως τους αξιζει..εχω στην κατοχη μου ενα φικο τζινσεγκ,το οποιο εχει τραβηξει τα πανδυνα το καημενο απο την αμαθεια μου,ομως ζει ακομα κ συγχωρει τα λαθη μου..ακομη, εχω προσφατα αποκτησει μια μικρη φτελιτσα (κινεζικη πρεπει να ναι απ'οσο το χω ψαξει) η οποια δεν ηταν κ στην καλυτερη κατασταση οταν την απεκτησα κ μετα απο καποιες εργασιες μου πανω της (σε λαθος χρονο κ με λαθος τροπο) εχει χασει τα φυλλα της κ πλεον περιμενω να δω αν θα ανταποκριθει κατα την ανοιξη..αυτα τα ολιγα προς το παρον,ελπιζω να μην σας κουρασα (πολυ)..συνεχιζω το διαβασμα-δεν κανω κ τιποτα αλλο τον τελευταιο μηνα!!-
Το οτι διαβαζεις ειναι απο τα υπερ! (μενεις Αθηνα;)
-
iohokahey
Topic author - Masterpiece

- Been thanked: 1 time
πρωτο ποστ
χαιρετιζω τα μελη του φορουμ!καθοτι καινουριο μελος στο φορουμ σας (ή μαλλον μας,αφου πλεον ανηκω κ γω εδω),οπως και καινουριος στην καλλιτεχνια που ονομαζεται μπονσαι,γραφτηκα ωστε διαβαζοντας να μαθω οσο πιο πολλα μπορω για να φροντισω κ γω τα δεντρακια μου οπως τους αξιζει..εχω στην κατοχη μου ενα φικο τζινσεγκ,το οποιο εχει τραβηξει τα πανδυνα το καημενο απο την αμαθεια μου,ομως ζει ακομα κ συγχωρει τα λαθη μου..ακομη, εχω προσφατα αποκτησει μια μικρη φτελιτσα (κινεζικη πρεπει να ναι απ'οσο το χω ψαξει) η οποια δεν ηταν κ στην καλυτερη κατασταση οταν την απεκτησα κ μετα απο καποιες εργασιες μου πανω της (σε λαθος χρονο κ με λαθος τροπο) εχει χασει τα φυλλα της κ πλεον περιμενω να δω αν θα ανταποκριθει κατα την ανοιξη..αυτα τα ολιγα προς το παρον,ελπιζω να μην σας κουρασα (πολυ)..συνεχιζω το διαβασμα-δεν κανω κ τιποτα αλλο τον τελευταιο μηνα!!-
..When The Night Is Overcome
Γιώργος
Γιώργος