ΚΛΑΔΕΜΑ ΦΤΕΛΙΑ 1
-
Liz@ki
Topic author - Imperial

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: ΚΛΑΔΕΜΑ ΦΤΕΛΙΑ 1
θα το ξαναπροσπαθησω οπως το 2ο σχεδιο και με συρματωμα σε καποια κλαδακια οσο μπορεσω γιατι ειναι σκληρα,
θα βαλω νεες φωτο..
θα βαλω νεες φωτο..
«Παλιά, οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σήμερα, μελετούν για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.» Κομφούκιος
-
manos_papadakis40
- Omono

αν τοεβγαζες απο αυτη την γλαστρα κι εβαζες την ριζα του φυτου την μιση μεσα (σε πιο μεγαλο ποτ)με το μπροστινο μερος να κανει γωνια το σχημα που θα σου εδινε θα σε βοηθουσε να μην το συρματωσεις κι να του δωσεις με το κλαδεμα το σχημα που σου εδωσε ο jean-jac.τι λες για σκιτσαρισε το πριν το δοκιμασεις ισως σου δωσει λυση γιατι το συρματωμα σε τοσο ψιλα κλαδια ισως να φερει αλλο αποτελεσμα απο αυτο που περιμενεις.
-
PanosBonsai
- Omono

- Been thanked: 2 times
Λιζα προσπάθησε το φόντο να είναι σκούρο και οχι λευκό για να μπορέσουμε να διακρίνουμε καλύτερα.

-
Liz@ki
Topic author - Imperial

προτειμω το 2ο σχεδιο γιατι το κλαδακι στα δεξια λυπαμαι να το "φαω"..!
χρειαζεται λιγο δουλιτσα ακομα, θα το προσπαθήσω και θα ξαναβαλω φωτο!
thanks Γιαννη!
χρειαζεται λιγο δουλιτσα ακομα, θα το προσπαθήσω και θα ξαναβαλω φωτο!
thanks Γιαννη!
«Παλιά, οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σήμερα, μελετούν για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.» Κομφούκιος
-
Jean-Zac
- V.I.P

- Been thanked: 291 times
Ας μου επιτραπεί να εκφράσω την γνώμη μου με μία-δύο φωτογραφίες.Η διαδρομή μάτι-εγκέφαλος-χέρι είναι διαφορετική στον καθένα μας ,αλλά με την έκφραση διαφόρων απόψεων επί του ιδίου θέματος δυνάμεθα να επιτύγχουμε το βέλτιστο δια τούτο και δι' ημάς τους ιδίους .(πάλι μου ξέφυγε η καθαρεύουσα
)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 176 times
- Επικοινωνία:
Στην φωτο αυτο το συγκεκριμενο δεντρο δεν φαινεται καλα... Εχει απίστευτο σχήμα! Εχει πεσει και συρματωμα και εχει γινει πιστευω πολυ καλο το σχημα του απλα στην φωτο δεν φαινεται καλα...
Θα συμφωνησω με την Αλεξανδρα να υπαρχουν φωτογραφιες απο ολες τις μεριες γιατι αυτο που δεν βλεπω εγω θα το δει ο αλλος. Ισως να το βαζαμε σε περιστρεφομενη βαση και να το τραβουσαμε βιντεο για καλυτερη καλυψη.
Θα συμφωνησω με την Αλεξανδρα να υπαρχουν φωτογραφιες απο ολες τις μεριες γιατι αυτο που δεν βλεπω εγω θα το δει ο αλλος. Ισως να το βαζαμε σε περιστρεφομενη βαση και να το τραβουσαμε βιντεο για καλυτερη καλυψη.
-
Liz@ki
Topic author - Imperial

καταλαβα τι λες...οντως ειναι λιγο μπροστα, το κακο ειναι οτι ειναι πολυ σκληρα τα κλαδια αυτα και φοβαμαι μη τα σπασω στο συρματωμα.
(Στο κλαδεμα προσπαθησα να σχηματισω συννεφακια και να φανει το σχημα του δεντρου.)
(Στο κλαδεμα προσπαθησα να σχηματισω συννεφακια και να φανει το σχημα του δεντρου.)
Εγώ θα ήθελα να το έβλεπα κι από άλλες πλευρές το δενδράκι (το ίδιο δηλαδή που είπα και για την φτελιά Νο. 2)
Ένα γενικό σχόλιο που έχω, είναι ότι μου αρέσει ο κενός χώρος στο φύλλωμα (negative space).
Κι ένα δεύτερο, αφορά το δεύτερο κοντό κλαδάκι το οποίο μου φαίνεται πως "δείχνει" εμπρός..., μήπως μπορείς να το συρματώσεις ώστε να το στρέψεις λίγο αριστερώτερα? (όμως μόνο από την φωτογραφία, δεν το διακρίνω και πολύ καλά)
Ένα γενικό σχόλιο που έχω, είναι ότι μου αρέσει ο κενός χώρος στο φύλλωμα (negative space).
Κι ένα δεύτερο, αφορά το δεύτερο κοντό κλαδάκι το οποίο μου φαίνεται πως "δείχνει" εμπρός..., μήπως μπορείς να το συρματώσεις ώστε να το στρέψεις λίγο αριστερώτερα? (όμως μόνο από την φωτογραφία, δεν το διακρίνω και πολύ καλά)
-
Liz@ki
Topic author - Imperial

ΚΛΑΔΕΜΑ ΦΤΕΛΙΑ 1
Περιοδος που αρχιζουμε τα κλαδεματα λοιπον
οποτε ειπα να σας παρουσιασω το πριν και μετα.
Ακουω σχολια και παρατηρησεις...!
οποτε ειπα να σας παρουσιασω το πριν και μετα.
Ακουω σχολια και παρατηρησεις...!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.